dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Koken met passie
ISBN
9789043526586

verschijningsdatum
25/02/2016
Paperback
Koken met passie
ISBN
9789043515801

verschijningsdatum
20/02/2009

Personen

Han Wilmink

Bijbels culinair    
De smaak van de Amish    
Koken met bezieling    
Koken met passie
Koken met passie    

Greet de Schipper

Koken met passie
Koken met passie    

Ernie Enkelaar

Koken met passie
Koken met passie    

Henk Gaasbeek

Koken met passie
Koken met passie    

Greet de Schipper

Koken met passie
Koken met passie    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / General

IJs    
Koken en bakken met de Amish    
Bewust koken zonder e-nummers    
De kunst van het koken    
'kHeb je lief, en trek!    
Het roer om    
Hartige taart    
Verrukkelijk onkruid    
Appeltaart    
Een leven vol taart    
Jamie in 15 minuten    
Meesterlijk brood    
OERsterk    
Kost voor kerels
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
100 X Onno Kleyn    
Een jaar vol taart    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Hollands lamsvlees een totaal product    
Greendelicious kruiden    
Het paddenstoelenboek    
Kip    
Personaliseer je voeding    
Lekker zonder koemelk    
Aan tafel met Camilla Lackberg    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
Het culinaire ABC    
De chefs van Belgie    
SOS Piet compleet    
Het grote wildplukboek    
Daytox    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
100% Suikervrij basiskookboek    
Tarte tatin    
Een wereld vol taart    
Van alle Wereldzeeën    
Heel Holland bakt    
Viva Arabia!    
Honey & co    
Het paleo kookboek    
Groot Indonesisch kookboek    
Simply Nigella    
Gezond bakken    
Smaak    
Het nieuwe kliekjesboek    
Koken voor Dummies    
Familierecepten    
Less is more    

COOKING / History

Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
Koken met passie
Koken met passie    
Bijbels culinair    
De zoetzure smaak van dromen    
Achterhoeks voor beginners    
Wat je als bierliefhebber moet weten    
Verloren bieren van Nederland    
Herbarium
Kleine geschiedenis van de hutspot    
Whiskykenner word je zo    
De keukens van de Middellandse Zee    
Luilekkerland    
Kookboek van Den Haag    
Koken in oorlogstijd    
Zwarte zee    
Moors    
NAJAT    
Het geheim van de keukenmeid    
Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer    
Dishoom    
Food Design by Katja Gruijters
Trek    
The Origins of Cooking
Het Nederlands Bakboek    
Niet iedereen kan een bizon schieten    
Ode aan het ei    
Een kleine geschiedenis van pasta    
Het geroofde kookboek    
Vlaai    
Haniyé    
The Core of an Onion
Whisky    
Signature Cocktails
Van banketstaaf tot pepernoot    
De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen    
The Japanese Sake Bible
The Food Book
A History of Tea
Outlander Kitchen
Ritz and Escoffier
The Complete Language of Food
De keuken in

COOKING / Regional & Ethnic / Middle Eastern

Honey & co    
Nopi    
Marokko    
Jasmijn en vuur    
Koken met passie
Koken met passie    
Mijn Arabische keuken    
Bijbels culinair    
Sirocco    
Ottolenghi het kookboek    
Vegarabia    
Jerusalem
The Palestinian Table
Feasts    
Mijn Syrische keuken MP    
The Mezze Cookbook
Simpel    
Mezze    
Suqar    
Bazaar
Tel Aviv
100 luxe koekjes van eigen deeg    
Uit de keuken van Fatima    
Ras el Khellout    
Bazaar    
Moors    
Arabesque    
Beiroet    
Persiana    
Plenty more    
De souk    
Jeruzalem    
Plenty    
Falastin    
Chef Toub: Lekker Arabisch    
Simply    
De Marokkaanse keuken van Oum Yassine
Chef Toub: Lekker Arabisch    
Pasta & Noodles    
Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek    
The Arabesque Table
Chef Toub: Snel Arabisch    
Uit de keuken van Fatima - elke dag anders    
Roootin's Iranian Kitchen    
Middle Eastern Sweets
NOOMI    
All you can eat - de nieuwe eetgids van Nederland    
Tahin    
Persiana elke dag    
Parsi
Oren    

COOKING / Specific Ingredients / Natural Foods

Eetbare en giftige wilde planten    
Quinoa    
Havermoutje    
Een gezonde eter voelt zich beter    
Nootje    
Werken met wild    
Superfood recepten    
Be-time
Koken met passie
Koken met passie    
De rijke wereld van kloosterkruiden    
Bijbels culinair    
De smaak van de Amish    
Super food voor familie en vrienden    
Beautyfood    
Kiemen kweken    
De paleo-chef    
vegan.    
Bloemen met smaak
Eat right    
Superdiners    
Hoe overleef je?    
Easy Vegan met Julie    
Eten uit de natuur    
The Plant Pharmacy    
Het Hummus kookboek    
De veelzijdige honingbij    
Culinaire Cosmetica    
Boeddha's kookboek    
Easy Vegan | 2    
Ketoman    
Easy Vegan | 2    
De smaak van wildplukken    
Future Food Today    
Meals in Minutes    
Matcha
Infused water    
De afvalvrije keukencyclus    
Eet smakelijke tulp    
The sitting chef    
KetoHuis Kookt    
Whole food voor elke dag    
Duurzaam lekker eten    
Oude granen, nieuw brood    
Bites!
Lekker gesmeerd    
Handboek voor de Vinex-jager
Earthy Flavours    
De natuurlijke apotheek    
Eten uit de natuur    
Ode aan het ei    

Imprints

Kok

Puur dagblok (set 5 ex.)
Wat blijft    
Oog in oog    
De tweede messias    
De Koning    
Soeverein    
Firma Franciscus
De bijbel    
Knock out    
Trending topic    
De oversteek    
Femme fatale    
Lege handen    
Jane    
Nel Benschop Scheurkalender | 2014    
Iscariot    
Niet te stoppen    
Onbeschaamd    
Barabbas    
Ontsluierd    
Oranje en religie    
Amaryllis    
Onthuld    
Openingszetten    
100% goed    
De grote scheiding    
100% echt    
100% puur    
100% mooi    
Onzichtbaar verbonden    
Autisten liegen niet    
De dienstmeid van Fairbourne hall    
Voor altijd de jouwe    
Dood van een non    
100% cadeauboekjes    
Rode wangen    
Moskouse school: traditie en helden    
De vierde visser    
Dwars door de nacht    
Moordenaar wordt monnik    
Verboden    
De Zamperini legende    
Zij wilde over water lopen    
Koester de tijd    
De dame - Patrick Bowers 5 (def)    
En de meeste van deze is liefde    
Onverwacht    
Romanmagazine (set 50 ex) | 2012
Ezra    
Illusie    

Uitgevers

VBK Media