dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Dishoom
ISBN
9789021577227

verschijningsdatum
14/09/2020

Personen

Shamil Thakrar

Dishoom
Dishoom
Dishoom    

Kavi Thakrar

Dishoom
Dishoom
Dishoom    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / General

IJs    
Koken en bakken met de Amish    
Bewust koken zonder e-nummers    
De kunst van het koken    
'kHeb je lief, en trek!    
Het roer om    
Hartige taart    
Verrukkelijk onkruid    
Appeltaart    
Een leven vol taart    
Jamie in 15 minuten    
Meesterlijk brood    
OERsterk    
Kost voor kerels
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
100 X Onno Kleyn    
Een jaar vol taart    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Hollands lamsvlees een totaal product    
Greendelicious kruiden    
Het paddenstoelenboek    
Kip    
Personaliseer je voeding    
Lekker zonder koemelk    
Aan tafel met Camilla Lackberg    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
Het culinaire ABC    
De chefs van Belgie    
SOS Piet compleet    
Het grote wildplukboek    
Daytox    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
100% Suikervrij basiskookboek    
Tarte tatin    
Een wereld vol taart    
Van alle Wereldzeeën    
Heel Holland bakt    
Viva Arabia!    
Honey & co    
Het paleo kookboek    
Groot Indonesisch kookboek    
Simply Nigella    
Gezond bakken    
Smaak    
Het nieuwe kliekjesboek    
Koken voor Dummies    
Familierecepten    
Less is more    

COOKING / Essays & Narratives

De wereld van Nutella    
Keukenconfessies    
Een hedonist in de kelder    
F*ck, That's Delicious
De supermarktsurvivalgids    
Food Futures    
Noma's handboek voor fermenteren    
Culinair winterdagboek    
bouillon voorjaar 2019    
Proef en zie    
An An Vietnamese Familierecepten    
An An Vietnamese Familierecepten (pakket 6 ex. met bedrukte eetstokjes)
Dishoom
Dishoom    
Food Design by Katja Gruijters
Oui, Chef!    
Hitte    
Andere kost    
Puur    
Hitte    
All inclusive aan de keukentafel    
Van aardappel tot avocado    
Antonlogie    
Proefles    
Een dolgelukkig Montessorivarken    
De keukens van Oekraine    
Worstelingen    
Recepten uit Rome    
Between Two Waters
Kunnen we al buiten eten?    
Boter, kaas en havermelk    
De slager    
Het kookboek van Nederland    

COOKING / History

Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
Koken met passie    
Bijbels culinair    
De zoetzure smaak van dromen    
Achterhoeks voor beginners    
Wat je als bierliefhebber moet weten    
Verloren bieren van Nederland    
Herbarium
Kleine geschiedenis van de hutspot    
Whiskykenner word je zo    
De keukens van de Middellandse Zee    
Luilekkerland    
Kookboek van Den Haag    
Koken in oorlogstijd    
Zwarte zee    
Moors    
NAJAT    
Het geheim van de keukenmeid    
Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer    
Dishoom
Dishoom    
Food Design by Katja Gruijters
Trek    
The Origins of Cooking
Het Nederlands Bakboek    
Niet iedereen kan een bizon schieten    
Ode aan het ei    
Een kleine geschiedenis van pasta    
Het geroofde kookboek    
Vlaai    
Haniyé    
The Core of an Onion
Whisky    
Signature Cocktails
Van banketstaaf tot pepernoot    
De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen    
The Japanese Sake Bible
The Food Book
A History of Tea
Outlander Kitchen
Ritz and Escoffier
The Complete Language of Food

COOKING / Regional & Ethnic / Asian

Groot Aziatisch kookboek    
Kook Ook Oosters    
Indonesië    
Basisboek Aziatisch    
Elizabeth Street Café
Spring rolls    
Miljuschka's Street Food Vietnam    
Chicken and Charcoal
West eats East    
Yakitori & Korean BBQ    
Dining at Dim
JapanEasy    
My Asian Kitchen    
Vegan street food    
Kimchi    
Alle Indische keukengeheimen    
Sichuan    
Azië    
World Street Food
World Street Food
Vegan East    
Dishoom
Dishoom    
Koreaans
Amazing Asia    
Verscholen achter mijn lach    
Hotpot    
Trek in Indonesië    
The Streetfood Club - The Book    
Emma's Amazing Asia Vega    
Uit de keuken van Xi'an Famous Foods    
wagamama your way    
Aziatische bowls & bouillons    
The Thai kitchen of Boo Raan    
World Street Food
Veggie Aziatisch koken    
Wok!    
Boekoe Kita Green    
Kimchi    
Boekoe Kita Green    
BAO
Elke dag easy Aziatisch    
Noedels    
Proef Korea    
Taste Korea    
Simply Asian    
De Thaise keuken van Boo Raan
The Korean Cookbook
Makkelijke noedels    
An com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken    
Comfort & Joy

COOKING / Regional & Ethnic / Indian & South Asian

Groot Indonesisch kookboek    
Papa Kazmi pure cook book    
India
Puur India    
The Indian Vegetarian Cookbook
The Curry Guy    
The Curry Guy Easy    
Dishoom
Celebrating India    
India    
The Curry Guy Veggie
Dishoom
Dishoom    
Made in India
The Curry Guy Compleet    
Gemakkelijke curry's    
Pittige Kost    
Curry's    
Veggie Aziatisch koken    
All you can eat - de nieuwe eetgids van Nederland    
Masarap!    
Ammu    
The Curry Guy BBQ    
Parsi
Easy curry vega    
The Indonesian Table
Delicious Recipes With Mung Beans and Herbs    
Heerlijke recepten met Mungbonen en kruiden    
The Curry Guy één pan    
Délicieuses recettes aux haricots mungo, épices et fines herbes    
Groot Indonesisch kookboek    
The Curry Guy Kip    
Bij Meera aan tafel
The Curry Guy Veggie
Easy Indian Vegetarian
Thali (The Times Bestseller)
The Curry Guy Bible
Chetna's Healthy Indian: Vegetarian
Ayla
Tarkari
The Curry Guy Light
Chetna's Indian Feasts

Imprints

Kosmos Uitgevers

Fiets + The City: Parijs
Fiets & The City: Berlijn
43 waddeneilanden    
Rome    
Herman breekt uit    
Ik ontsnapte uit Auschwitz    
Professor Stewart's verzameling van wiskundige raadsels    
Het Hot Belly Dieet
Yoga geeft ruimte    
Word jezelf    
Boeddha    
Leef    
De kunst van het koken    
Oei, ik groei! Display gevuld met 8 boeken
Wat & Hoe Onderweg Thailand    
Mecklenburg-Vorpommern    
Waddeneilanden    
SAS Survival handboek    
Kroatië    
32 verrassingen aan de voormalige Zuiderzee    
Koken met Janny    
50 jaar Top 40    
Spanje    
Toespraken die de wereld veranderden    
Frankrijk    
National Geographic reisgids Argentinie    
Houd me vast    
Jamie in 15 minuten    
Boedapest    
Parijs    
Madeira    
IJsland    
Normandië    
Go slow Frankrijk    
Weekend Parijs    
Londen    
Feest    
Mallorca    
Door en door Milaan    
Het nieuw Afrikaanse kookboek    
Het effect van voeding op de gezondheid van je kind    
Het geheim van een gelukkig kind    
Het nieuwe puberbrein binnenstebuiten    
Groots en meeslepend leven    
De uitvaartplanner    
Mindful afvallen    
Kreta    
Kroatië    
Stoppen met roken in 5 stappen    
Tuinplantenencyclopedie op kleur    

Uitgevers

VBK Media