dit werk kent de volgende uitvoeringen

E-book (epub)
Een kleine geschiedenis van pasta • Een kleine geschiedenis van pasta
ISBN
9789026356476

verschijningsdatum
30/06/2021
Hardback
Een kleine geschiedenis van pasta • Een kleine geschiedenis van pasta
ISBN
9789026356469

verschijningsdatum
29/06/2021

Personen

Luca Cesari

Een kleine geschiedenis van pasta • Een kleine geschiedenis van pasta
Een kleine geschiedenis van pasta    

Jeanne Crijns

Als de haai slaapt    
Cleopatra    
De engel van Sarajevo    
De laatste zomer    
Don Vito    
Een kleine geschiedenis van pasta • Een kleine geschiedenis van pasta
Een kleine geschiedenis van pasta    
Een onmogelijke ontmoeting met Pier Paolo Pasolini (bijna waargebeurd)    
Gravin van de hemel    
Het huis in de Via Manno    
Maffia Export    
Ontbrekende stukken    
Papi    

Annemart Pilon

De dag voordat het geluk kwam    
De dag voordat het geluk kwam    
Een kleine geschiedenis van pasta • Een kleine geschiedenis van pasta
Een kleine geschiedenis van pasta    
Malacqua    
Malacqua    
Niet nu, niet hier    
Vreselijk verlangen    
Zwart zand    

Carolien Steenbergen

Aan de oever van de bosporus    
Brieven aan Lieneke    
Broer    
De buizerd    
De vier seizoenen van de zomer    
De vlecht    
Decadenza midprice    
Dood de engel    
Een kleine geschiedenis van pasta • Een kleine geschiedenis van pasta
Een kleine geschiedenis van pasta    
Hart van het kwaad    
Het geheim van Angela    
Het vrouwenpaleis    
Ik ben er    
Intrigo italiano    
Opa Skype    
Wat onze identiteit niet is    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / History

Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
Koken met passie    
Bijbels culinair    
De zoetzure smaak van dromen    
Achterhoeks voor beginners    
Wat je als bierliefhebber moet weten    
Verloren bieren van Nederland    
Herbarium
Kleine geschiedenis van de hutspot    
Whiskykenner word je zo    
De keukens van de Middellandse Zee    
Luilekkerland    
Kookboek van Den Haag    
Koken in oorlogstijd    
Zwarte zee    
Moors    
NAJAT    
Het geheim van de keukenmeid    
Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer    
Dishoom    
Food Design by Katja Gruijters
Trek    
The Origins of Cooking
Het Nederlands Bakboek    
Niet iedereen kan een bizon schieten    
Ode aan het ei    
Een kleine geschiedenis van pasta • Een kleine geschiedenis van pasta
Een kleine geschiedenis van pasta    
Het geroofde kookboek    
Vlaai    
Haniyé    
The Core of an Onion
Whisky    
Signature Cocktails
Van banketstaaf tot pepernoot    
De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen    
The Japanese Sake Bible
The Food Book
A History of Tea
Outlander Kitchen
Ritz and Escoffier
The Complete Language of Food

COOKING / Methods / General

Voeding en sport    
De kunst van het koken    
Ik ben niet van suiker!    
Back to basics    
Vis uit blik    
Honey & co    
Groot Indonesisch kookboek    
Jamie's super food voor elke dag    
Vlees!    
Natuurlijk! Het heden ik kookboek    
Home made food note book    
Het groene smoothiesboek    
Veggie kidz    
Fast, fresh & unbelievably delicious    
The Naked Chef is terug en Jamie Magazine    
Matt Preston's 100 beste recepten    
Perfect    
Donna Hay seizoenskookboek    
Matt Prestons kookboek    
Un Buku    
Broodbuik kookboek    
The Naked chef    
Happy Days met the Naked Chef    
De basis van het koken    
Het nieuwe Haagse kookboek    
Jamie in 30 minuten    
Jamie's Italie    
Holland    
Vis    
Jamie's comfort food    
Stoemp BXXL (E-boek - ePub formaat)    
Seniorenkookboek (E-boek - ePub formaat)
De 100 populairste recepten    
Bij Audrey Hepburn thuis    
Eet als een expert    
(H)eerlijk makkelijk    
Kook met Jamie    
BBQ - De outdoor cooking bijbel    
Het pastaboek    
Guilty Pleasures kookboek    
Groot Aziatisch kookboek    
Fermenteren    
Plant power    
VoedZo.    
De Nieuwe Franse Keuken    
Het nieuwe kookboek    
Larousse gastronomique    
Gerookte lekkernijen    
Sapman    
Het allermakkelijkste kookboek ter wereld    

COOKING / Regional & Ethnic / General

Jamie in 30 minuten    
Jamie's reizen    
Simpel    
Wat je als bierliefhebber moet weten    
The Curry Guy
Tacopedia
Meer dan de rest    
Sicilië    
Brindisa
Strooigoed    
Veggie Burgers    
My Asian Kitchen    
From the high seas    
Smaakt naar meer
Wereldsoepen    
Food Artisans of Japan
Aran
Cambodja    
Proef en zie    
Falastin: A Cookbook
100 x curry    
De wereld thuis    
Veggie wereldgerechten    
Kookboek van Utrecht    
In de Gecroonde Duyvekater    
Rijst & co
Het Efteling Familiekookboek    
It's a wrap!    
Stedenlust    
Met mes & stokjes    
De Ark van de Smaak in Nederland    
Een kleine geschiedenis van pasta • Een kleine geschiedenis van pasta
Een kleine geschiedenis van pasta    
Wereldbroden    
De wereld in één pan
500 nederlandse gerechten    
500 dutch recipes    
Chef Toub: Vega Arabisch    
De keukens van Oekraine    
Desserts
Tapas & Entrées
Das leckere kleine Wildkochbuch - vom Jäger empfohlen: das Beste aus Wald und Wiese, einfach nachzukochen und grandios in Geschmack und Vielfalt
Das leckere kleine Wildkochbuch - vom Jäger empfohlen: das Beste aus Wald und Wiese, einfach nachzukochen und grandios in Geschmack und Vielfalt Teil2
The Curry Guy één pan    
Het kinderkookboek van de keuken van Kiki op reis    
De nieuwste Nederlandse keuken    
German Baking
Het kookboek van Mama's Koelkast    
100 ramadanrecepten
Lekker Hollands    
The Curry Guy Easy

COOKING / Regional & Ethnic / Italian

De Zilveren Lepel voor kinderen    
Koken con amore    
Jamie's Italie    
Quick & easy    
Groente    
Roberta's Italiaanse favorieten    
Pasta    
Het beste van de Italiaanse keuken    
Dolci    
Verrukkelijk Rome    
Never Trust A Skinny Italian Chef
Italian Cooking School
The Silver Spoon
Italian Cooking School
Italian Cooking School
Vegetables from an Italian Garden
Sicilië    
Recipes from an Italian Butcher
Italia al pomodoro
Eataly    
Big Mamma    
Risotto! Risotto!    
Venetië    
River Cafe 30    
Vlees    
Toscane    
Echt Italiaans    
Jamie kookt Italië    
Mijn beste Italiaanse recepten    
Aan tafel in Venetië    
Pasta    
The Silver Spoon Classic
Italië    
Italia al pomodoro
Big Mamma's Cucina Popolare
Grandi gusti    
Easy Vegan Feelgood    
Ontdek Piemonte    
De smaken van Italië    
Pizza    
Pasta    
Recepten uit Venetië    
De Zilveren Lepel    
Tiramisu    
Pasta grannies    
Bitterzoete honing    
Big Mamma's Cucina Popolare    
PASTA - 200 recepten
Mangiare!
De Zilveren Lepel - Classic    

COOKING / Specific Ingredients / Pasta

De Zilveren Lepel voor kinderen    
Het pastaboek    
Roberta's Italiaanse favorieten    
Pasta    
Eataly    
Pastabijbel    
Jamie kookt Italië    
Jamie's VEG    
pasta    
Pasta    
Jamie Oliver - 7 x anders    
PASTA - 200 recepten
De Zilveren Lepel - Classic    
Pasta & Noodles    
100 x pastasaus    
De zilveren Lepel voor kinderen    
Een kleine geschiedenis van pasta • Een kleine geschiedenis van pasta
Een kleine geschiedenis van pasta    
De Pastaman    
Koken met KeukenLiefde Familiegerechten    
Een schaamteloos goed kookboek    
Je kookt het op TikTok    
Vegan Pasta
Pasta Grannies    
Het ultieme pastaboek    
Pastabijbel    
The Story of Pasta and How to Cook It!
The Silver Spoon Pasta
Noodles 101    
Recepten uit Rome    
Koken met KeukenLiefde Makkelijke Wereldgerechten
The Book of Pasta
De Zilveren Lepel - Pasta    
Flour + Water
Wild Figs and Fennel

HISTORY / Europe / Italy

De canon van Rome    
Constantijn    
Ballets Russes    
Maffiarepubliek    
Cosa Nostra    
Vaticanië    
Bloedbroeders    
De glasblazer    
Het einde van het Romeinse Rijk    
Discorsi    
Een geschiedenis van het moderne Italië    
Delizia!    
De witte oorlog    
De gouden eeuw van Rome    
Eeuwen van duisternis    
Venetië    
Leonardo da Vinci    
Italiaanse meren    
Proeftuin Italië    
Maffiamoeders    
Bella figura    
Rome    
Julius Caesar    
Keizer Augustus    
Keizer Tiberius    
Gaius Caligula    
Keizer Claudius    
Nero    
Keizer Galba    
Keizer Vitellius    
Keizer Vespasianus    
Keizer Titus    
Keizer Domitianus    
Keizer Otho    
Cardano of het handboek van de kwantumastroloog    
Toscane & Florence    
Het wit en het purper    
Christus kwam niet verder dan Eboli    
Rome: Eeuwige stad    
Police Power in the Italian Communes, 1228-1326    
Reframing Seventeenth-Century Bolognese Art    
De geniale stad    
Neorealist Film Culture, 1945-1954    
Don Vito    
Transregional Lordship and the Italian Renaissance    
Het Italiaanse experiment    
Bologna: de stad van Morandi    
Venetië: de boekbinder en Bellini
Cagliari: de botanische tuin van Eva Mameli Calvino    
Het woord tegen de camorra

Imprints

Ambo|Anthos

Bezeten van mij    
Donderdagskinderen    
De midlifeclub    
Oranje is het nieuwe zwart    
Zonder gezicht    
Tot het voorbij is    
Vraag niet waarom    
Jacoba, Dochter van Holland    
Wat te doen als iemand sterft    
Denken aan Bruce Kennedy    
Dieren eten    
In vreemde handen    
Eten met Emma    
Yemma    
Uitgeteld    
De kraamhulp    
Geachte heer M.    
Daglicht    
Steenhouwer    
De nazi en de kapper    
Havo is geen optie    
De stand van de sterren    
Zeemeermin    
Verslaafd aan liefde    
Zwart water    
Zondaarskind    
Die laatste zomer    
Schaduwzuster    
De dinsdagvrouwen    
Ethica    
Heerlijke nieuwe wereld    
Alles te verliezen    
De lege stad    
De reünie    
IJsprinses    
Macht der gewoonte    
Op klaarlichte dag    
De man zonder gezicht    
De bewoonde wereld    
De wonderlijke avonturen van Kavalier + Clay    
De verbouwing    
Glijvlucht    
Haar naam was Sarah    
Zusje    
Siciliaans testament    
Berlijn    
De Tweede Wereldoorlog    
D-Day    
Waar we het over hebben wanneer we het over Anne Frank hebben    
Alles is verlicht