dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Pasta Masterclass
ISBN
9789461433497

verschijningsdatum
14/11/2025

Personen

Mateo Zielonka

De Pastaman    
Pasta Masterclass

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Methods / General

Voeding en sport    
De kunst van het koken    
Ik ben niet van suiker!    
Back to basics    
Vis uit blik    
Honey & co    
Groot Indonesisch kookboek    
Jamie's super food voor elke dag    
Vlees!    
Natuurlijk! Het heden ik kookboek    
Home made food note book    
Het groene smoothiesboek    
Veggie kidz    
Fast, fresh & unbelievably delicious    
The Naked Chef is terug en Jamie Magazine    
Matt Preston's 100 beste recepten    
Perfect    
Donna Hay seizoenskookboek    
Matt Prestons kookboek    
Un Buku    
Broodbuik kookboek    
The Naked chef    
Happy Days met the Naked Chef    
De basis van het koken    
Het nieuwe Haagse kookboek    
Jamie in 30 minuten    
Jamie's Italie    
Holland    
Vis    
Jamie's comfort food    
Stoemp BXXL (E-boek - ePub formaat)    
Seniorenkookboek (E-boek - ePub formaat)
De 100 populairste recepten    
Bij Audrey Hepburn thuis    
Eet als een expert    
(H)eerlijk makkelijk    
Kook met Jamie    
BBQ - De outdoor cooking bijbel    
Het pastaboek    
Guilty Pleasures kookboek    
Groot Aziatisch kookboek    
Fermenteren    
Plant power    
VoedZo.    
De Nieuwe Franse Keuken    
Het nieuwe kookboek    
Larousse gastronomique    
Gerookte lekkernijen    
Sapman    
Het allermakkelijkste kookboek ter wereld    

COOKING / Regional & Ethnic / Italian

De Zilveren Lepel voor kinderen    
Koken con amore    
Jamie's Italie    
Quick & easy    
Groente    
Roberta's Italiaanse favorieten    
Pasta    
Het beste van de Italiaanse keuken    
Pure Italian cuisine    
Dolci    
Verrukkelijk Rome    
Never Trust A Skinny Italian Chef
Italian Cooking School
The Silver Spoon
Italian Cooking School
Italian Cooking School
Vegetables from an Italian Garden
Sicilië    
Recipes from an Italian Butcher
Italia al pomodoro
Eataly    
Big Mamma    
Risotto! Risotto!    
Venetië    
River Cafe 30    
Vlees    
Toscane    
Echt Italiaans    
Jamie kookt Italië    
Mijn beste Italiaanse recepten    
Aan tafel in Venetië    
Pasta    
The Silver Spoon Classic
Italië    
Italia al pomodoro
Big Mamma's Cucina Popolare
Grandi gusti    
Easy Vegan Feelgood    
Ontdek Piemonte    
De smaken van Italië    
Pizza    
Pasta    
Recepten uit Venetië    
De Zilveren Lepel    
Tiramisu    
Pasta grannies    
Bitterzoete honing    
Big Mamma's Cucina Popolare    
PASTA - 200 recepten
Mangiare!

COOKING / Specific Ingredients / Pasta

De Zilveren Lepel voor kinderen    
Het pastaboek    
Roberta's Italiaanse favorieten    
Pasta    
Eataly    
Pastabijbel    
Jamie kookt Italië    
Jamie's VEG    
pasta    
Pasta    
Jamie Oliver - 7 x anders    
PASTA - 200 recepten
De Zilveren Lepel - Classic    
Pasta & Noodles    
100 x pastasaus    
De zilveren Lepel voor kinderen    
Een kleine geschiedenis van pasta    
De Pastaman    
Koken met KeukenLiefde Familiegerechten    
Een schaamteloos goed kookboek    
Je kookt het op TikTok    
Vegan Pasta
Pasta Grannies    
Het ultieme pastaboek    
Pastabijbel    
The Story of Pasta and How to Cook It!
The Silver Spoon Pasta
Noodles 101    
Recepten uit Rome    
Koken met KeukenLiefde Makkelijke Wereldgerechten
The Book of Pasta
De Zilveren Lepel - Pasta    
Flour + Water
Wild Figs and Fennel
De smaak van Italië    
Het kleine zakboek pasta    
Pasta
Lidia's the Art of Pasta: An Italian Cookbook
The Pasta Book: Recipes, Techniques, Inspiration
The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking
The Pasta Queen
Pasta Masterclass
Padella

Imprints

Good Cook B.V.

Greek backcard
Recepten uit Istanbul
Sirocco    
Basque    
Sauzen en smaakmakers    
Zuur    
Ramen    
Breddos tacos    
Koffiekenner word je zo    
My streetfood kitchen    
Cornersmith    
Recepten uit de Cariben    
De mocktailbar    
Greek    
Limonade, fris & snacks    
Basisboek Aziatisch    
Kom in balans
Het complete bijenboek    
Slimme eenpersoonsmaaltijden    
Heerlijk Antwerpen    
Verrukkelijk Rome    
Leafs    
Sicilië    
De poptailbar    
Het groen(t)e boekje    
Poké    
Citrus    
Eat vegan    
Recepten uit Barcelona    
Big Mamma    
Gather    
Tosti & toast    
Superdiners    
Heerlijk Londen    
Whiskykenner word je zo    
Strooigoed    
Smoked    
Feasts    
The Curry Guy    
Recepten uit Wenen    
Vet    
Pasta di Janny    
Yakitori & Korean BBQ    
Thuis in planten    
Bierkenner word je zo    
Toscane    
Cocktailkenner word je zo    
Superveg    
Boter, botten, zout    
Prick    

Uitgevers

Good Cook B.V.