dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Sirocco
ISBN
9789461431530

verschijningsdatum
14/09/2016

Personen

Sabrina Ghayour

Bazaar    
Feasts    
Flavour    
Persiana    
Persiana elke dag    
Simply    
Sirocco
Sirocco    

Kim Steenbergen

Anatolië    
Beezer en Boomer    
Boordevol groenten    
Chinese Takeaway Veggie    
Compact Gids Vlinders    
Hoe maak je thuis de beste koffie?    
Mr Wilkinson's favoriete groenten    
Persiana    
Puur natuurlijk koken    
Recepten uit de Cariben    
Rosa's thai café    
Sirocco
Sirocco    
Strand en kust    
The Curry Guy    
The dumpling sisters    
Vegan    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Regional & Ethnic / Middle Eastern

Honey & co    
Nopi    
Marokko    
Jasmijn en vuur    
Koken met passie    
Mijn Arabische keuken    
Bijbels culinair    
Sirocco
Sirocco    
Ottolenghi het kookboek    
Vegarabia    
The Palestinian Table
Feasts    
Mijn Syrische keuken MP    
The Mezze Cookbook
Simpel    
Mezze    
Suqar    
Bazaar
Tel Aviv
100 luxe koekjes van eigen deeg    
Uit de keuken van Fatima    
Ras el Khellout    
Bazaar    
Moors    
Arabesque    
Beiroet    
Persiana    
Plenty more    
De souk    
Jeruzalem    
Plenty    
Falastin    
Chef Toub: Lekker Arabisch    
Simply    
De Marokkaanse keuken van Oum Yassine
Chef Toub: Lekker Arabisch    
Pasta & Noodles    
Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek    
The Arabesque Table
Chef Toub: Snel Arabisch    
Uit de keuken van Fatima - elke dag anders    
Roootin's Iranian Kitchen    
Middle Eastern Sweets
NOOMI    
All you can eat - de nieuwe eetgids van Nederland    
Tahin    
Persiana elke dag    
Parsi
Oren    
Haniyé    

Imprints

Good Cook B.V.

Greek backcard
Recepten uit Istanbul
Sirocco
Sirocco    
Basque    
Sauzen en smaakmakers    
Zuur    
Ramen    
Breddos tacos    
Koffiekenner word je zo    
My streetfood kitchen    
Cornersmith    
Recepten uit de Cariben    
De mocktailbar    
Greek    
Limonade, fris & snacks    
Basisboek Aziatisch    
Kom in balans
Het complete bijenboek    
Slimme eenpersoonsmaaltijden    
Heerlijk Antwerpen    
Verrukkelijk Rome    
Leafs    
Sicilië    
De poptailbar    
Het groen(t)e boekje    
Poké    
Citrus    
Eat vegan    
Recepten uit Barcelona    
Big Mamma    
Gather    
Tosti & toast    
Superdiners    
Heerlijk Londen    
Whiskykenner word je zo    
Strooigoed    
Smoked    
Feasts    
The Curry Guy    
Recepten uit Wenen    
Vet    
Pasta di Janny    
Yakitori & Korean BBQ    
Thuis in planten    
Bierkenner word je zo    
Toscane    
Cocktailkenner word je zo    
Superveg    
Boter, botten, zout    
Prick    

Uitgevers

Good Cook B.V.