dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
De souk
ISBN
9789000378227

verschijningsdatum
21/06/2021
Hardback
De souk
ISBN
9789000321933

verschijningsdatum
03/09/2013

Personen

Salma Hage

De souk
De souk    
Mezze    
Middle Eastern Sweets
The Lebanese Cookbook
The Levantine Vegetarian
The Mezze Cookbook
The Middle Eastern Vegetarian Cookbook

Jaromir Schneider

50 dingen die ik je nog had willen vertellen    
All the Money in the World    
Basic Cookbook    
Bespaar met Jamie    
Beter wordt het niet    
Bowls of Goodness    
Comptoir Libanais    
Cuba    
De nieuwe Nordic Cuisine    
De paleo-chef    
De souk
De souk    
Gemakkelijke curry's    
Grillmeester    
Happy Days met the Naked Chef    
Het BBQ boek    
Het familiekookboek    
Het pastaboek    
Ibiza en Formentera    
Jamie in 15 minuten    
Jamie in 30 minuten    
Jamie Oliver's Kerstkookboek    
Jamie's comfort food    
Jamie's Italie    
Jamie's reizen    
Jamie's super food voor elke dag    
Kook met Jamie    
Kookbijbel    
License to grill    
Real Food    
Simple Pleasures    
Super food voor familie en vrienden    
Thailand    
Thuis bij Jamie    
VEGAN - Het kookboek    
Vegan snacks
Vele levens, vele meesters    
Voor altijd zomer    
Wintersmoothies    

Henja Schneider

Aan Rue Tatin & tarte tatin    
De krokodilvogel    
De kunst van de Italiaanse keuken    
De kunst van het koken    
De souk
De souk    
Eten tegen kanker kookboek    
Hoe te eten    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
Keuken    
Keuken    
Kookbijbel    
Miss Dahl's heerlijkheden    
Nigella's kerst    
Nigellissima    
Prinses    
Rue tatin    
Tapas    
Thailand    
The Naked chef    
Tout Robuchon
Voor altijd zomer    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / General

IJs    
Koken en bakken met de Amish    
Bewust koken zonder e-nummers    
De kunst van het koken    
'kHeb je lief, en trek!    
Het roer om    
Hartige taart    
Verrukkelijk onkruid    
Appeltaart    
Een leven vol taart    
Jamie in 15 minuten    
Meesterlijk brood    
OERsterk    
Kost voor kerels
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
100 X Onno Kleyn    
Een jaar vol taart    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Hollands lamsvlees een totaal product    
Greendelicious kruiden    
Het paddenstoelenboek    
Kip    
Personaliseer je voeding    
Lekker zonder koemelk    
Aan tafel met Camilla Lackberg    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
Het culinaire ABC    
De chefs van Belgie    
SOS Piet compleet    
Het grote wildplukboek    
Daytox    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
100% Suikervrij basiskookboek    
Tarte tatin    
Een wereld vol taart    
Van alle Wereldzeeën    
Heel Holland bakt    
Viva Arabia!    
Honey & co    
Het paleo kookboek    
Groot Indonesisch kookboek    
Simply Nigella    
Gezond bakken    
Smaak    
Het nieuwe kliekjesboek    
Koken voor Dummies    
Familierecepten    
Less is more    

COOKING / Courses & Dishes / General

De kunst van het koken    
Het roer om    
Puur genieten en toch gezond en slank    
Simple dinners    
Mijn oogst    
Back to basics    
Koken met engelenkracht    
Ritas kinderkookboek Koken is een feest    
Fast, fresh, simple    
No time to Cook    
Puur genieten    
Koken voor gedetineerden en mensen met een smalle beurs    
De lekkerste Libelle desserts    
Vis uit blik    
Honey & co    
Groot Indonesisch kookboek    
Effecten van eten | deel 2    
Jamie's super food voor elke dag    
Vlees!    
De keuken van Fatima    
Thursday dinners    
Puur Eten 2    
Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek    
Veggie kidz    
Rita's diner idee    
Fast, fresh & unbelievably delicious    
Down to earth
The Naked Chef is terug en Jamie Magazine    
Het 5 or less-kookboek    
Matt Preston's 100 beste recepten    
Perfect    
Powerfood - van Friesland naar New York    
Donna Hay seizoenskookboek    
Matt Prestons kookboek    
Un Buku    
Broodbuik kookboek    
Groente uit zee    
The Naked chef    
SOS Piet X    
Happy Days met the Naked Chef    
De basis van het koken    
Het nieuwe Haagse kookboek    
Jamie in 30 minuten    
Jamie's Italie    
Marokko    
Holland    
Vis    
Tapas    
Kook ook Vegetarisch    
Jamie's comfort food    

COOKING / Regional & Ethnic / Middle Eastern

Honey & co    
Nopi    
Marokko    
Jasmijn en vuur    
Koken met passie    
Mijn Arabische keuken    
Bijbels culinair    
Sirocco    
Ottolenghi het kookboek    
Vegarabia    
The Palestinian Table
Feasts    
Mijn Syrische keuken MP    
The Mezze Cookbook
Simpel    
Mezze    
Suqar    
Bazaar
Tel Aviv
100 luxe koekjes van eigen deeg    
Uit de keuken van Fatima    
Ras el Khellout    
Bazaar    
Moors    
Arabesque    
Beiroet    
Persiana    
Plenty more    
De souk
De souk    
Jeruzalem    
Plenty    
Falastin    
Chef Toub: Lekker Arabisch    
Simply    
De Marokkaanse keuken van Oum Yassine
Chef Toub: Lekker Arabisch    
Pasta & Noodles    
Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek    
The Arabesque Table
Chef Toub: Snel Arabisch    
Uit de keuken van Fatima - elke dag anders    
Roootin's Iranian Kitchen    
Middle Eastern Sweets
NOOMI    
All you can eat - de nieuwe eetgids van Nederland    
Tahin    
Persiana elke dag    
Parsi
Oren    
Haniyé    

Imprints

Spectrum

Het Overakker-complot    
De wereld van Odysseus    
Display Het kleine boek vol…
Gevulde backcard a 10 ex. Lieve meneer God
Zwaarden, paarden en ziektekiemen    
Waarom mannen niet luisteren
De speler    
Je emotionele vingerafdruk    
De kunst met jezelf te leven    
Digitaal is het nieuwe normaal (E-boek)
Open    
En als we nou weer eens gewoon gingen opvoeden    
Mars wil seks, Venus wil romantiek    
Kim Clijsters    
Headspace    
De digitale schaduw    
Vertel 's! omdat je bijzonder bent    
Ik switch!    
Hegarty over reclame    
Impact    
Scheurkalender voor baby's eerste jaar    
Kinderdromen    
China's stille expansie    
Schaduwboksen    
Michael Porter    
Boven het maaiveld    
Zelfstandig ondernemer    
Supernanny    
Boekje voor driftkikkers    
The non-planner datebook    
Monsters
Het nieuwe werken    
Mam & pap vertellen over jou    
Amber beantwoordt    
Creeer zelf je ideale baan    
Onze toekomst    
Het teken    
De wraak van de geografie    
Door de bril van de taal    
De val van het westen    
Mao's massamoord    
Ben jij slim genoeg om voor Google te werken?    
De wetenschap van liefde en bedrog    
Amerika in verval    
Voor altijd jong    
Weg met de weegschaal    
Doe je droombaan    
50
Best practices zijn dom    
Wat er nu toe doet    

Van Dishoeck

Toscane    
De Free Range Cook    
Simple dinners    
Echt lekker eten met een voedselintolerantie    
Koken voor familie en vrienden    
Traditioneel & modern Aziatisch koken
Donald Duck kookboek    
Back to basics    
De Zilveren Lepel voor kinderen    
Celebrate    
Fast, fresh, simple    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
No time to Cook    
Tarte tatin    
Skinny weeks and wicked weekends    
Food en fun    
Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie    
Studentenkookboek    
Pasta    
Koken met lief!    
Simply Italian    
Nieuwe klassiekers    
Simple Pleasures    
Reiskookboek Frankrijk    
Reiskookboek Italie    
Het kliekjeskookboek
De Zilveren Lepel    
Donna Hay-de basics    
52 weekmenu's en boodschappenlijstjes    
Eetymologie    
Fresh en light    
India    
De souk
De souk    
Vis    
Reiskookboek Spanje    
Taarten en cakes
Snelle maaltijden