dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum27/09/2006
Gezond koken.
Bevat uw bloed te veel cholesterol? Maak een ommekeer in uw eetgewoonten en behoed uw bloedvaten op die manier voor schadelijke vetafzettingen. Waar hebt u nu meteen zin in? Pastasalade met gerookte zalm, romige tomatensoep, gevulde varkenslapjes, abrikozenpudding of fruittaart? Geen probleem, want strenge diëten zijn al lang achterhaald! Ontdek hoe u cholesterolbewust van deze en andere gerechten kunt genieten. Dit boek verduidelijkt in klare taal de actuele inzichten van de voedingswetenschap en geeft praktische tips om elke dag de heerlijkste gerechten op tafel te toveren én uw gezondheid te beschermen. Cholesterolbewust genieten, elke dag: > 99 nieuwe recepten die snel en gemakkelijk te bereiden zijn en in de smaak zullen vallen bij uw gezin én uw gasten. > Praktische tips en antwoorden op de belangrijkste vragen over de juiste voeding om verhoogde cholesterolwaarden te verlagen. > Extra: tips om te eten in een restaurant of bij vrienden, tips voor lichaamsbeweging die hart en bloedsomloop ten goede komt.