dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum11/07/2006
Gezond koken - Glutenvrij genieten.
Nooit meer broodjes bij het ontbijt of gebak bij de koffie? De diagnose van coeliakie, ofwel glutenintolerantie, maakt de getroffene in het begin vaak radeloos. Want gluten, het eiwit dat in veel graansoorten zit, is niet alleen terug te vinden in allerlei graanproducten, maar zit ook verborgen in heel wat kant-en-klare producten, smaakmakers en geneesmiddelen. De keuze aan recepten wordt ineens erg beperkt en het nauwkeurig bestuderen van ingrediëntenlijstjes wordt een noodzaak. Toch hoeft u zich geen zorgen te maken dat u niet lekker kunt eten. Dit boek staat u bij met tal van recepten, adviezen, kooptips en een levensmiddelenoverzicht, zodat de overgang naar een glutenvrij leven gemakkelijker wordt. U zult ervaren hoe eenvoudig en snel u de lekkerste broodjes en gebak op uw tafel tovert! Glutenvrij genieten, elke dag - 80 glutenvrije recepten die in de smaak zullen vallen bij uw gezin én uw gasten - Praktische tips uit de praktijk voor de praktijk: antwoorden op de werkelijk belangrijke vragen over glutenvrije voeding - Levensmiddelentabel: een overzicht van de levensmiddelen die gluten bevatten of kunnen bevatten en van diegene die gegarandeerd glutenvrij zijn - Eten uit huis: tips om onderweg te eten, op reis, bij vrienden en in het restaurant