dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum01/01/2000
Koken voor elke dag werd met veel enthousiasme en vakkennis gemaakt. Het is een basiskookboek waarin zowat alles terug te vinden is wat van zo'n boek mag worden verwacht. Het boek geeft antwoorden op interessante vragen als: Wat is gezonde voeding? Welke garantie biedt een biolabel op voedingsproducten? U vindt informatie over alle gangbare en minder gangbare producten, heel wat uitleg over de meest uiteenlopende keukentermen en natuurlijk zijn er de vele recepten. Bijna 2000 recepten met talloze variaties, geselecteerd door ervaren kookexperts, vormen de hoofdmoot van het boek. U vindt niet alleen de klassieke (oude) favorieten, maar ook gerechten die aansluiten bij de hedendaagse trends en smaken. Vegetarische gerechten worden niet over het hoofd gezien en krijgen een eerlijke plaats in verschillende hoofdstukken. Koken voor elke dag is een boek waarin naast een veelheid aan basisrecepten ook plaats is voor iets bewerkelijkere gerechten of bijzondere bereidingen voor een feestelijk etentje. Dit kookboek is een handige en praktische gids waarmee beginners in de keuken op weg worden geholpen en waarmee de meer ervaren hobbykoks heel wat nieuwe ideeën kunnen opdoen.
'Voor alle generaties. Koken voor elke dag, de kookturf van KAV, ontbrak niet in de keuken van onze oma's en moeders. Dit basiskookboek werd gerestyled en aangepast qua inhoud en ligt opnieuw in de rekken. Het bevat een schat aan productinformatie, geeft slimme tips en legt duidelijk de verschillende bereidingswijzen uit. Een basiskookboek dat ook in geen enkele hedendaagse keuken mag ontbreken.' - Nina/Het Laatste Nieuws