Personen
Sabrina Ghayour
Kim Steenbergen
Liz & Max Haarala Hamilton
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
De Midden-Oosterse keuken - de keuken van 'duizend-en-een-nacht' - is een culinaire smeltkroes van vele culturen en volken die door de eeuwen heen hun stempel hebben gedrukt. Exotische kruiden- en specerijenmengsels gaan hand in hand met de eenvoud van verrassende combinaties van slechts enkele ingrediënten, zoals kip die met citroen en harissa al hemels smaakt.
'Persiana' biedt een scala aan heerlijke gerechten; van voorgerechten, soepen, stoofschotels en salades tot en met desserts en zoete lekkernijen. Gebruik de typische ingrediënten uit de keuken van het Midden-Oosten: oranjebloesemwater, za'atar (kruidenmengsel), granaatappelpitten, pistachenoten en bulgur.
Met 'Persiana' haal je de rijkdom en gastvrijheid van de Midden-Oosterse keuken in huis.