dit werk kent de volgende uitvoeringen
verschijningsdatum15/09/2025
Het ultieme pastaboek van Jamie Oliverleerling Tim Siadatan, chef en eigenaar van de Londense hotspot Padella
Sinds Tim Siadatan zijn restaurant Padella in Londen opende, staan mensen buiten in de rij voor zijn perfecte pasta. Tims gerechten zijn een sensatie – of het nu gaat om een eenvoudige spaghetti met pesto of verfijnde ravioli met ricotta en salieboter. In het gelijknamige boek Padella vind je alles wat je nodig hebt om thuis de meest iconische en overheerlijke pastamaaltijden te bereiden. Dit boek bevat uitgebreide uitleg over de beste ingrediënten en technieken plus meer dan honderd fantastische recepten. Van klassiekers als spaghetti vongole tot Tims magische en vernieuwende creaties zoals fettucine met ’nduja, citroen en mascarpone, en van pastavoor- elke-dag tot feestelijke gerechten waar je mee kunt uitpakken. Met Padella zet elke thuiskok pasta van restaurantkwaliteit op tafel.
• De beste 100+ pastarecepten
• Alles over de techniek, ingrediënten en smaakcombinaties
• Met een voorwoord van Jamie Oliver
• Voor liefhebbers van Toscanini en Brutto‘Tim deelt een hoeveelheid aan eenvoudige tips en trucs voor het maken van moderne pastagerechten met zowel gedroogde als verse pasta. Het boek getuigt van zijn toewijding en biedt niet alleen een prachtige, maar ook enerverende eetervaring, waar je gaandeweg van kunt leren.’ JAMIE OLIVER
‘Gerechten die een feest zijn om te maken én om op te eten.’ YOTAM OTTOLENGHI