dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Eataly
ISBN
9789000356867

verschijningsdatum
04/10/2017

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Courses & Dishes / General

De kunst van het koken    
Het roer om    
Puur genieten en toch gezond en slank    
Simple dinners    
Mijn oogst    
Back to basics    
Koken met engelenkracht    
Ritas kinderkookboek Koken is een feest    
Fast, fresh, simple    
No time to Cook    
Puur genieten    
Koken voor gedetineerden en mensen met een smalle beurs    
De lekkerste Libelle desserts    
Vis uit blik    
Honey & co    
Groot Indonesisch kookboek    
Effecten van eten | deel 2    
Jamie's super food voor elke dag    
Vlees!    
De keuken van Fatima    
Thursday dinners    
Puur Eten 2    
Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek    
Veggie kidz    
Rita's diner idee    
Fast, fresh & unbelievably delicious    
Down to earth
The Naked Chef is terug en Jamie Magazine    
Het 5 or less-kookboek    
Matt Preston's 100 beste recepten    
Perfect    
Powerfood - van Friesland naar New York    
Donna Hay seizoenskookboek    
Matt Prestons kookboek    
Un Buku    
Broodbuik kookboek    
Groente uit zee    
The Naked chef    
SOS Piet X    
Happy Days met the Naked Chef    
De basis van het koken    
Het nieuwe Haagse kookboek    
Jamie in 30 minuten    
Jamie's Italie    
Marokko    
Holland    
Vis    
Tapas    
Kook ook Vegetarisch    
Jamie's comfort food    

COOKING / Courses & Dishes / Pizza

Roberta's Italiaanse favorieten    
Koken in het weekend    
Pizzabijbel    
Where to Eat Pizza
Eataly
Eataly    
Jamie kookt Italië    
Pizza    
Pizza    
Pizza    
Half baked harvest    
Easy BBQ Every Moment    
Easy Pizza op de BBQ    
Pizzabijbel    
De Klassieke Italiaanse keuken    
Het ultieme Pizzaboek    
Eten in Italië - Recepten uit Rome

COOKING / Methods / Quick & Easy

Jamie in 15 minuten    
De Zilveren Lepel voor kinderen    
Smart cooking compleet    
Fast, fresh, simple    
No time to Cook    
Licht    
Fast, fresh & unbelievably delicious    
Deliciously Ella    
Jamie in 30 minuten    
Holland    
Kook ook Vegetarisch    
All-day breakfast    
The new easy    
Tara Stiles' kookboek    
De 100 populairste recepten    
(H)eerlijk makkelijk    
Quick & easy    
Snel slank met Dr. Frank    
Het allermakkelijkste kookboek ter wereld    
Het ultieme studentenkookboek    
Studenten    
Elke Dag Deliciously Ella    
Kook Ook Oosters    
Kook ook vlees    
Wok    
All-day bowls    
Het lekkerste van Guus en Dick    
Wat eten we vandaag?    
Simpel    
Koken in het weekend    
What to Cook and How to Cook It
vegan.    
Sla, easy salades    
Voedzaam & snel saladeboek    
Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light    
Slim zónder pakjes & zakjes    
Eataly
Eataly    
Jamie Oliver - 5 ingredienten    
Wokking lekker    
Tosti & toast    
Loïc The Rookie Cook    
Pannenkoekdag    
Chickslovefood - Het daily dinner-kookboek    
Het poké kookboek    
Vet lekker    
3 ingrediënten bakboek    
Het grote ovenhandboek    
Simpel    
Hartstikke mediterraan    
Chickslovefood: Het 20 minutes or less - kookboek    

COOKING / Regional & Ethnic / Italian

De Zilveren Lepel voor kinderen    
Koken con amore    
Jamie's Italie    
Quick & easy    
Groente    
Roberta's Italiaanse favorieten    
Pasta    
Het beste van de Italiaanse keuken    
Dolci    
Verrukkelijk Rome    
Never Trust A Skinny Italian Chef
Italian Cooking School
The Silver Spoon
Italian Cooking School
Italian Cooking School
Vegetables from an Italian Garden
Sicilië    
Recipes from an Italian Butcher
Italia al pomodoro
Eataly
Eataly    
Big Mamma    
Risotto! Risotto!    
Venetië    
River Cafe 30    
Vlees    
Toscane    
Echt Italiaans    
Jamie kookt Italië    
Mijn beste Italiaanse recepten    
Aan tafel in Venetië    
Pasta    
The Silver Spoon Classic
Italië    
Italia al pomodoro
Big Mamma's Cucina Popolare
Grandi gusti    
Easy Vegan Feelgood    
Ontdek Piemonte    
De smaken van Italië    
Pizza    
Pasta    
Recepten uit Venetië    
De Zilveren Lepel    
Tiramisu    
Pasta grannies    
Bitterzoete honing    
Big Mamma's Cucina Popolare    
PASTA - 200 recepten
Mangiare!
De Zilveren Lepel - Classic    

COOKING / Specific Ingredients / Pasta

De Zilveren Lepel voor kinderen    
Het pastaboek    
Roberta's Italiaanse favorieten    
Pasta    
Eataly
Eataly    
Pastabijbel    
Jamie kookt Italië    
Jamie's VEG    
pasta    
Pasta    
Jamie Oliver - 7 x anders    
PASTA - 200 recepten
De Zilveren Lepel - Classic    
Pasta & Noodles    
100 x pastasaus    
De zilveren Lepel voor kinderen    
Een kleine geschiedenis van pasta    
De Pastaman    
Koken met KeukenLiefde Familiegerechten    
Een schaamteloos goed kookboek    
Je kookt het op TikTok    
Vegan Pasta
Pasta Grannies    
Het ultieme pastaboek    
Pastabijbel    
The Story of Pasta and How to Cook It!
The Silver Spoon Pasta
Noodles 101
Eten in Italië - Recepten uit Rome
Koken met KeukenLiefde makkelijke Wereldgerechten

Imprints

Spectrum

Het Overakker-complot    
De wereld van Odysseus    
Display Het kleine boek vol…
Gevulde backcard a 10 ex. Lieve meneer God
Zwaarden, paarden en ziektekiemen    
Waarom mannen niet luisteren
De speler    
Je emotionele vingerafdruk    
De kunst met jezelf te leven    
Digitaal is het nieuwe normaal (E-boek)
Open    
En als we nou weer eens gewoon gingen opvoeden    
Mars wil seks, Venus wil romantiek    
Kim Clijsters    
Headspace    
De digitale schaduw    
Vertel 's! omdat je bijzonder bent    
Ik switch!    
Hegarty over reclame    
Impact    
Scheurkalender voor baby's eerste jaar    
Kinderdromen    
China's stille expansie    
Schaduwboksen    
Michael Porter    
Boven het maaiveld    
Zelfstandig ondernemer    
Supernanny    
Boekje voor driftkikkers    
The non-planner datebook    
Monsters
Het nieuwe werken    
Mam & pap vertellen over jou    
Amber beantwoordt    
Creeer zelf je ideale baan    
Onze toekomst    
Het teken    
De wraak van de geografie    
Door de bril van de taal    
De val van het westen    
Mao's massamoord    
Ben jij slim genoeg om voor Google te werken?    
De wetenschap van liefde en bedrog    
Amerika in verval    
Voor altijd jong    
Weg met de weegschaal    
Doe je droombaan    
50
Best practices zijn dom    
Wat er nu toe doet