dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Dolci
ISBN
9789000347803

verschijningsdatum
31/07/2015

Reeksen

De Zilveren Lepel Kookschool

Dolci
Dolci    
Groente    
Pasta    
Pizza    

Personen

Jaro Schneider

Aan Rue Tatin & Tarte Tatin    
De klassieke Italiaanse keuken    
De krokodilvogel    
De kunst van de Italiaanse keuken    
De kunst van het koken    
De souk    
Dolci
Dolci    
Eten als medicijn    
Eten tegen kanker kookboek    
Food + Bier    
Groenten uit een Italiaanse tuin    
Hemelse modder    
Het BBQ boek    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
Keuken    
Miss Dahl's heerlijkheden    
Nigella's kerst    
Prinses    
Rue tatin    
Tapas    
Thailand    
Tout Robuchon

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Surinaams kookboek    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
De smaak van aardbeien    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
De Indische rijsttafel    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Barbecue    
David speelt met vuur    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Smakelijck zoet    
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Gezond lekker eten    
Ice Kitchen - 50 ijslollyrecepten
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Proef Italie    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Gember    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Salades    
Iens
Thuis lekker en gezond koken
Master chefs for home chefs | 2    

BISAC Codes

COOKING / Regional & Ethnic / Italian

De Zilveren Lepel    
Pasta    
Koken con amore    
De klassieke Italiaanse keuken    
Pizza    
Quick & easy    
Groente    
Roberta's Italiaanse favorieten    
Pasta    
Pure Italian cuisine    
Dolci
Dolci    
Napels en de Amalfikust
Italia al pomodoro
Italia al pomodoro
Eataly    
Risotto! Risotto!
Venetië - 4 seizoenen genieten van de authentieke Venetiaanse keuken
Pasta. Il Primo Piatto
Pasta - Il primo piatto
River Cafe 30

Imprints

Spectrum

Het Overakker-complot    
De wereld van Odysseus    
Gedachten    
Display Het kleine boek vol…
Gevulde backcard a 10 ex. Lieve meneer God
Zwaarden, paarden en ziektekiemen    
Zwangerschapscursus
Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen
De speler    
Je emotionele vingerafdruk    
De kunst met jezelf te leven    
Digitaal is het nieuwe normaal
Open    
En als we nou weer eens gewoon gingen opvoeden    
Mars wil seks, Venus wil romantiek    
Kim Clijsters    
Headspace    
De digitale schaduw    
How to be an explorer of the world    
Vertel 's! omdat je bijzonder bent    
Ik switch!    
Hegarty over reclame    
Impact    
Scheurkalender voor baby's eerste jaar    
Kinderdromen    
China's stille expansie    
Schaduwboksen    
Michael Porter    
Boven het maaiveld    
Zelfstandig ondernemer    
Supernanny    
Boekje voor driftkikkers    
The non-planner datebook    
Monsters
Het nieuwe werken    
Mam en Pap    
Amber beantwoordt    
Creeer zelf je ideale baan    
Onze toekomst    
RUMAG. BLACKBOOK
Het teken    
De wraak van de geografie    
Door de bril van de taal    
De val van het Westen    
Mao's massamoord    
Ben jij slim genoeg om voor Google te werken?    
De wetenschap van liefde en bedrog    
Amerika in verval    
Voor altijd jong    
Weg met de weegschaal