dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Pastabijbel
ISBN
9789048870493

verschijningsdatum
04/07/2023

Reeksen

Kookbijbels

Bakbijbel    
Bakbijbel    
Bakplaatbijbel    
BBQbijbel    
Borrelbijbel    
Broodbijbel    
De bijbel van de Japanse keuken    
Eenpansbijbel    
Glutenvrije bijbel    
Grillbijbel    
Groentebijbel    
Inmaak- en fermenteerbijbel    
Kerstbijbel    
Kipbijbel    
Koolhydraatarme bijbel    
Ovenbijbel    
Pastabijbel
Pastabijbel    
Pizzabijbel    
Pizzabijbel    
Saladebijbel    
Saladebijbel    
Sausbijbel    
Toetjesbijbel    
Vegabijbel    
Veganbijbel    
Visbijbel    
Vleesbijbel    
Wokbijbel    
Worstbijbel    

Personen

Roberta Pagnier

Heerlijk Italiaans
Pastabijbel    
Pastabijbel
Pastabijbel    
Roberta's cucina povera    
Roberta's Italiaanse favorieten    
Zoete spruiten    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Specific Ingredients / Pasta

De Zilveren Lepel voor kinderen    
Het pastaboek    
Roberta's Italiaanse favorieten    
Pasta    
Eataly    
Pastabijbel    
Jamie kookt ItaliĆ«    
Jamie's VEG    
pasta    
Pasta    
Jamie Oliver - 7 x anders    
PASTA - 200 recepten
De Zilveren Lepel - Classic    
Pasta & Noodles    
100 x pastasaus    
De zilveren Lepel voor kinderen    
Een kleine geschiedenis van pasta    
De Pastaman    
Koken met KeukenLiefde Familiegerechten    
Een schaamteloos goed kookboek    
Je kookt het op TikTok    
Vegan Pasta
Pasta Grannies    
Het ultieme pastaboek    
Pastabijbel
Pastabijbel    
The Story of Pasta and How to Cook It!
The Silver Spoon Pasta
Noodles 101    
Recepten uit Rome    
Koken met KeukenLiefde Makkelijke Wereldgerechten
The Book of Pasta
De Zilveren Lepel - Pasta    
Flour + Water
Wild Figs and Fennel

Imprints

Carrera culinair

Tour d'Alain    
Quinoa    
Smart BBQ    
Eten als medicijn    
Havermoutje    
Rutger bakt    
Slurp a la Gort    
Werken met wild    
Ontbijt    
Zout, suiker, vet    
Niven 80/20    
We love beef    
De jonge foodie    
Jam & zuur    
Beweeg!    
Mosselen    
BBQbijbel    
Over worst    
Sauzen    
Soepbijbel    
Worstbijbel    
Rutger bakt feestelijk    
Groenten uit een Italiaanse tuin    
Wie laat ons omfietsen naar de hema    
Groentebijbel    
Borrelbijbel    
Toetjesbijbel    
De bijbel van de Indonesische keuken    
De bijbel van de Indiase keuken    
Pizzabijbel    
Pastabijbel
Pastabijbel