dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Over worst • Over worst
ISBN
9789048837366

verschijningsdatum
28/07/2016
Hardback
Over worst • Over worst
ISBN
9789048809912

verschijningsdatum
15/09/2011

Personen

Meneer Wateetons

Handboek voor de Vinex-jager
Ingepakt!
Over charcuterie    
Over drank    
Over frituren    
Over inpakken    
Over rook    
Over rot 2.0    
Over worst • Over worst
Over worst    
Vleesbijbel    
Werken met wild    
Worstbijbel    

Sjoerd Mulder

Op weg naar een luisterende kerk
Over worst • Over worst
Over worst    
Worstbijbel    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Specific Ingredients / Meat

Vlees!    
We love beef    
Smokey Goodness    
Over worst • Over worst
Over worst    
Kook ook vlees    
Smokey goodness | 2    
Toppers met gehakt
Ham    
Worstbijbel    
Vlees    
Hete kolen compleet    
Smokey Goodness Winter BBQ    
Geit    
Black Smoke    
Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld    
Vurig vlees
Smokey Goodness No Worries BBQ    
Ham    
Het slagershandboek voor de thuiskok    
Yummy, Easy, Quick    
Hamburgers    
Smokey Goodness - Burgers & BBQ Bites    
Smokey Goodness (engelstalige editie)    
Gehaktballen
Flexitarisch koken
BBQ Magic    
Smokey Goodness Lowlands BBQ    
Het BBQSTREET Basisboek    
Vijftig tinten balletjes    
We Can BBQ Too    
License to grill    
The Butcher’s Book    
Black Smoke 2    
Het Vleesboek    
Van kop tot staart: varken    
Smokey Goodness Brand New BBQ    
Easy BBQ Every Moment    
BBQStreet All Year Long    
Een schaamteloos goed kookboek    
Smokey Goodness 2    
Smokey Goodness BBQ snack attack    
BBQ-Tijd    
De Marktslager
Eat this meat    
Smokey Goodness The Best of BBQ Birds    
Steak met Stijn    
Hete kolen compleet    
Book of Bacon    
Meat Your Inner Chef    
Smokey Goodness - The best of BBQ Beef    

Imprints

Carrera culinair

Tour d'Alain    
Quinoa    
Smart BBQ    
Eten als medicijn    
Havermoutje    
Rutger bakt    
Slurp a la Gort    
Werken met wild    
Ontbijt    
Zout, suiker, vet    
Niven 80/20    
We love beef    
De jonge foodie    
Jam & zuur    
Beweeg!    
Mosselen    
BBQbijbel    
Over worst • Over worst
Over worst    
Sauzen    
Soepbijbel    
Worstbijbel    
Rutger bakt feestelijk    
Groenten uit een Italiaanse tuin    
Wie laat ons omfietsen naar de hema    
Groentebijbel    
Borrelbijbel    
Toetjesbijbel    
De bijbel van de Indonesische keuken    
De bijbel van de Indiase keuken    
Pizzabijbel    
Pastabijbel