dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Het slagershandboek voor de thuiskok
ISBN
9789059569942

verschijningsdatum
06/06/2019

Personen

Arthur le Caisne

Het handboek van de slager
Het slagershandboek voor de thuiskok
Het slagershandboek voor de thuiskok    
Koken doe je zo!    

Ingrid Buthod

20 Bijzondere knappe koppen die de Wereld hebben veranderd    
Banksy    
Big Mamma    
Broodbuik kookboek    
Calm the f*ck down    
Chris Froome    
Cristiano Ronaldo    
Dagfrid    
De player    
De succesformule    
Doe en denk als Arsène Lupin    
Doe en denk als een kat    
Doe en denk als een kat - Het werkboek    
Een jaar met James Wong    
Een kleine biologische moestuin    
Een schatkist vol verhaaltjes voor het slapen gaan    
Good Vibes, Good Life    
Grondbeginselen voor het tekenen    
Handboek voor de perfecte kip    
Handlettering & doodles    
Het Feel Good Plan    
Het slagershandboek voor de thuiskok
Het slagershandboek voor de thuiskok    
Hoe word je ALLES?    
Infused water    
Koken doe je zo!    
Koken met granen    
Man, hout, mes    
Mark Cavendish op snelheid    
Messi    
Monster Max en de vergeetmuts    
New York    
Sherlock Honds en het masker van de farao    
Snel klaar    
Supershetty's en de springwedstrijd    
Supershetty's en het veulentje    
Supershetty's op spokenjacht    
Supershetty’s op liefdespad    
Suppershetty's ahoi!    
Taartenfeest!    
Techno cozy s    
The Palomar    
Transformer -    
Wereld voetbal recordboek | 2018    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Specific Ingredients / Game

The Hunting Book, English version
Het slagershandboek voor de thuiskok
Het slagershandboek voor de thuiskok    
Smokey Goodness Lowlands BBQ    

COOKING / Specific Ingredients / Meat

Vlees!    
We love beef    
Smokey Goodness    
Over worst    
Kook ook vlees    
Smokey goodness | 2    
Toppers met gehakt
Ham    
Worstbijbel    
Vlees    
Hete kolen compleet    
Smokey Goodness Winter BBQ    
Geit    
Black Smoke    
Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld    
Vurig vlees
Smokey Goodness No Worries BBQ    
Ham    
Het slagershandboek voor de thuiskok
Het slagershandboek voor de thuiskok    
Yummy, Easy, Quick    
Hamburgers    
Smokey Goodness - Burgers & BBQ Bites    
Smokey Goodness (engelstalige editie)    
Gehaktballen
Flexitarisch koken
BBQ Magic    
Smokey Goodness Lowlands BBQ    
Het BBQSTREET Basisboek    
Vijftig tinten balletjes    
We Can BBQ Too    
License to grill    
The Butcher’s Book    
Black Smoke 2    
Het Vleesboek    
Van kop tot staart: varken    
Smokey Goodness Brand New BBQ    
Easy BBQ Every Moment    
BBQStreet All Year Long    
Een schaamteloos goed kookboek    
Smokey Goodness 2    
Smokey Goodness BBQ snack attack    
BBQ-Tijd    
De Marktslager
Eat this meat    
Smokey Goodness The Best of BBQ Birds    
Steak met Stijn    
Hete kolen compleet    
Book of Bacon – Powered by Smokey Goodness
Book of Bacon - Powered by Smokey Goodness

COOKING / Specific Ingredients / Poultry

Vijftig tinten kip    
Ei op het menu    
Chicken and Charcoal
Kip op het menu
Het slagershandboek voor de thuiskok
Het slagershandboek voor de thuiskok    
Smokey Goodness The Best of BBQ Birds    

Imprints

Fontaine Uitgevers

Overleven op de K2    
Het nieuwe Forest Feast kookboek    
Dutch cookbook    
Home made zomer    
Kookboek van de klassieke keuken    
Zonder pakjes & zakjes    
Wijnreis door mijn lichaam    
Oei, ik groei!    
Higgs    
Werelderfgoed    
Het culinaire ABC    
De Joodse keuken    
Handboek sterrenkunde    
Ons voedsel    
Handboek snijtechnieken    
Even ontspannen, mevrouw    
Het 5 or less-kookboek    
Nopi    
Gids voor de kantoorjungle    
Ik maak zelf poppenkleertjes    
Diabetes type 2? Maak jezelf beter!    
Bill's Asian basics    
Motown    
Vuur en ijs    
Midden in de natuur    
KIJK antwoordt    
Het grote boek van de natuur    
Echt bier kookboek    
Easy Peasy lunchbox    
Werelderfgoed    
Voettocht over het ijs    
Nog meer uit van bovens oven    
Easy peasy family    
De Perzische keuken    
Het langste natuurpad van Nederland    
Keukendagboek 2    
Gitaarspelen dat kan iedereen
Samarkand    
Humans of Amsterdam    
Het beste uit delicious    
Mars    
Ottolenghi het kookboek    
Elastisch universum    
India    
Handboek natuurfotografie op reis    
Anatomie    
De beste reisverhalen    
Roots Natuur Doe-boek    
Hét groenteboek!    
De beste jaren komen nu!    

Uitgevers

Park Uitgevers