dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Ei op het menu
ISBN
9789401456548

verschijningsdatum
03/01/2019
E-book (epub)
Ei op het menu
ISBN
9789401442305

verschijningsdatum
26/05/2017
Hardback
Ei op het menu
ISBN
9789401441278

verschijningsdatum
03/05/2017

Reeksen

Op het menu

Egg on the menu    
Ei op het menu
Ei op het menu    
Kip    

Personen

Luc Hoornaert

365 wijnen die je geproefd moet hebben    
365 wijnen die je moet geproefd hebben    
Chicken    
Dining at Dim
Egg on the menu    
Ei op het menu
Ei op het menu    
Het Brood Boek    
Japanese grill    
Japanse grill    
Japanse grill    
Kip    
Kip op het menu
Must drink    
Must eat    
Must eat Amsterdam    
Must Eat Amsterdam - updated edition 2017    
Must Eat Londen - Nederlandse versie
Must Eat London    
Must eat Nederland    
Must eat New York    
Must Eat NYC    
Must eat Parijs    
Must eat Paris    
On a Roadtrip    

Kris Vlegels

40 verbluffende desserts    
Basic Japans    
BBQ-Vis | 2    
BBQ-Vlees    
Biotoop    
Biotope
Chicken    
Colorful cooking    
De chefs van Belgie    
De smaak van brood    
Doe het zelf    
Drinks & bites    
Egg on the menu    
Ei op het menu
Ei op het menu    
Gin & Tonic    
Gin & Tonic - geactualiseerde edtie (E-boek - ePub-formaat)    
Goe gebakken | 2    
Het Brood Boek    
Hommage    
Jiwa    
Kip    
Kip op het menu
Must drink    
Must eat    
Must eat Amsterdam    
Must Eat Amsterdam - updated edition 2017    
Must Eat Londen - Nederlandse versie
Must Eat London    
Must eat Nederland    
Must eat New York    
Must Eat NYC    
Must eat Parijs    
Must eat Paris    
New Italian    
New Italian    
Nick Bril 33    
Onze favoriete gerechten    
Zot van de Noordzee    

Kris Vlegels

40 verbluffende desserts    
Basic Japans    
BBQ-Vis | 2    
BBQ-Vlees    
Biotoop    
Biotope
Chicken    
Colorful cooking    
De chefs van Belgie    
De smaak van brood    
Doe het zelf    
Drinks & bites    
Egg on the menu    
Ei op het menu
Ei op het menu    
Gin & Tonic    
Gin & Tonic - geactualiseerde edtie (E-boek - ePub-formaat)    
Goe gebakken | 2    
Het Brood Boek    
Hommage    
Jiwa    
Kip    
Kip op het menu
Must drink    
Must eat    
Must eat Amsterdam    
Must Eat Amsterdam - updated edition 2017    
Must Eat Londen - Nederlandse versie
Must Eat London    
Must eat Nederland    
Must eat New York    
Must Eat NYC    
Must eat Parijs    
Must eat Paris    
New Italian    
New Italian    
Nick Bril 33    
Onze favoriete gerechten    
Zot van de Noordzee    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / General

IJs    
Koken en bakken met de Amish    
Bewust koken zonder e-nummers    
De kunst van het koken    
'kHeb je lief, en trek!    
Het roer om    
Hartige taart    
Verrukkelijk onkruid    
Appeltaart    
Een leven vol taart    
Jamie in 15 minuten    
Meesterlijk brood    
OERsterk    
Kost voor kerels
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
100 X Onno Kleyn    
Een jaar vol taart    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Hollands lamsvlees een totaal product    
Greendelicious kruiden    
Het paddenstoelenboek    
Kip    
Personaliseer je voeding    
Lekker zonder koemelk    
Aan tafel met Camilla Lackberg    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
Het culinaire ABC    
De chefs van Belgie    
SOS Piet compleet    
Het grote wildplukboek    
Daytox    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
100% Suikervrij basiskookboek    
Tarte tatin    
Een wereld vol taart    
Van alle Wereldzeeën    
Heel Holland bakt    
Viva Arabia!    
Honey & co    
Het paleo kookboek    
Groot Indonesisch kookboek    
Simply Nigella    
Gezond bakken    
Smaak    
Het nieuwe kliekjesboek    
Koken voor Dummies    
Familierecepten    
Less is more    

COOKING / Specific Ingredients / General

Simple dinners    
Sla    
My secret ingredient cookbook    
Het snelle paleo-kookboek    
Nieuwe klassiekers    
Kook Ook Oosters    
Egg on the menu    
Ei op het menu
Ei op het menu    
Recepten uit Barcelona    
Big Mamma    
Vet    
De supermarktsurvivalgids    
Mijn babyrecepten met Sophie de giraf    
Bakken zonder gluten    
Avocado    
Matcha
High Cuisine: Bites    
Peanut Butter: Breakfast, Lunch, Dinner, Midnight
Vezels    
Jackfruit    
Vegan zuivel
It's a wrap!    
Delicious Pink    
Keukenkastje – Ei
Alles voor op de boterham    
Zilt    
Dit is geen dieetboek    
Zeewier & co    
SLA - taste the magic of veggies    
Whisky    
Recepten tekenen    
The Chocolate Spoon
SLA- taste the magic of veggies    
Het basisreceptenboek na je maagverkleining    
Comfort: A Winter Cookbook
The Mighty Chickpea
Salad for Days
Puur aardappel
Poppy Cooks: The Potato Book

COOKING / Specific Ingredients / Poultry

Vijftig tinten kip    
Ei op het menu
Ei op het menu    
Chicken and Charcoal
Kip op het menu
Het slagershandboek voor de thuiskok    
Smokey Goodness The Best of BBQ Birds    
The Curry Guy Kip    

Imprints

Lannoo

Stijlvolle Zwembaden II
Brugge    
12 in 40    
De Groene Reisgids Weekend Sevilla    
Rome    
De Groene Reisgids Weekend - Londen    
De Groene Reisgids Weekend - Brugge
De weg naar Alpamayo    
Job en de Duif schrikken zich een bult    
Hond weet alles en Wolf niets    
De Grote Oorlog    
Ik ben OK    
De waanzinnige boomhut van 26 verdiepingen    
Anatolia    
Crepain binst architecture    
TWEE STAPJES OP HET STRAND    
Moments before the flood
Vergroot je zelfvertrouwen    
Mindfulness voor jongeren    
Vingerafdruk van verdriet    
IJs    
Monster High    
BBQ, een feest!    
Het smartmat kookboek    
De zeven laatste woorden
Thousand miles, thousand flavours
Het grote goochelboek    
Blue note    
Gevulde display met 16 seizoensboeken
De Groene Reisgids - Noord-Spanje    
De Groene Reisgids Weekend - Lyon
Digitaal is het nieuwe normaal
Mindful@work    
Gevulde display - Ik leer lezen met Vos en Haas
GEVULDE BACKCARD 365 WIJSHEDEN
Mijn pure keuken | 1    
Groeien doe je samen    
Laat me los    
Atlas De Wit
Amerika    
Display 4 Ex Kleine momenten van mindfulness + 4 Ex Kleine momenten van geluk
Opvoeden tot geluk    
Mindful gelukkig - Vreugdemeditaties    
Ruimte om te sterven    
Kun je de beker drinken?    
Over spiritueel leven    
Hier en nu    
Ons breiboek    
Verfmagie
Stille kracht