dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Chicken and Charcoal
ISBN
9780714876450

verschijningsdatum
01/01/2018

Personen

Matt Abergel

Chicken and Charcoal
Chicken and Charcoal

Evan Hecox

Chicken and Charcoal
Chicken and Charcoal

NUR Codes (sub)

600 Non-fictie informatief/professioneel algemeen

Dromen, sprookjes, mythen    
Het boek met alle antwoorden    
Hieronymus Cock    
Gelukkig nieuwjaar    
Tussen trots en ergernis    
Dit zouden alle vrouwen moeten weten    
In het Bolwerk van de Grote Leider
De Endstra-tapes    
Zzp gids | 2014
Prijzen en tarievengids | 2014-2015
Bouw je onderneming!    
Zorg voor goede dokters    
Veligheids zakboekje | 2015    
Veiligheids zakboekje | 2015
Land, Lucht en Water    
Atlas Westelijke Tuinsteden Amsterdam
Europa op een kruispunt    
Hypotheekvrij    
Helemaal vrij!    
Het nieuwe nietsdoen    
NIO en rekenstoornissen | NIO cahier 4    
Testjaarboek | 2015    
Hollow sections in structural applications    
Op zoek naar schoonheid    
Omgaan met de media    
Adoptie    
Mijn kleinkind uit een ver land    
Waarom? Nou Daarom!    
Row with the flow
Ondernemend geluk    
HiFidelity | Jaarboek 2012 2013    
Praktische gids aromatherapie
Goede doelen gids | 2012    
Kijk omhoog    
Politie Almanak | 2015-2016    
Illusie van de waarheid    
Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad    
Mabels masterclass in wonderen    
Verzamelde columns | 1 Onderwijsbegeerte
Simul Terminus
Handleiding alcoholwetgeving    
De Jasmijnrevolutie    
Officier in Afghanistan    
De strijd om energie    
Oordelen op maat    
Handleiding dossiervorming
De claim
Wat LED je?    
Knagende vragen    
The United Nations of the Future    

BISAC Codes

COOKING / Methods / Barbecue & Grilling

BBQ, een feest!    
Kost voor kerels
Smart BBQ    
Basic BBQ    
BBQ-Vlees    
BBQ-Vis | 2    
Echte venten spelen met vuur
Chefs op hete kolen    
Smokey Goodness    
BBQbijbel    
BBQ - De outdoor cooking bijbel    
Food + Bier    
Het winter BBQ boek    
Kook ook vlees    
Aan tafel    
Hete vuren    
Koken met vuur    
Het vuur de baas    
Smokey goodness | 2    
Vegetarische BBQ    
Groene burgers    
Smoked    
Mini smokey goodness    
Chicken and Charcoal
Chicken and Charcoal
Bier en Oliebollen    
Yakitori & Korean BBQ    
Simple Smart BBQ    
Wat je als BBQ-liefhebber moet weten    
Hete kolen compleet    
De handmade burger
Bier en Aardappel    
Grillen    
Smokey Goodness Winter BBQ    
Op zoek naar het vuur    
Black Smoke    
Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld    
Vurig vlees
Vuur    
Groente op de BBQ    
Smokey Goodness No Worries BBQ    
Het sportkookboek    
Grillmasters    
Lekker zonder allergenen    
Groen op kolen    
Buiten koken    
Het Airfryer kookboek    
Uit de oven    
Het complete BBQ boek    
Ingepakt!
Smokey Goodness - Burgers & BBQ Bites    

COOKING / Regional & Ethnic / Asian

Groot Aziatisch kookboek    
Kook Ook Oosters    
Indonesië    
Basisboek Aziatisch    
Elizabeth Street Café
Spring rolls    
Miljuschka's Street Food Vietnam    
Chicken and Charcoal
Chicken and Charcoal
West eats East    
Yakitori & Korean BBQ    
Dining at Dim
JapanEasy    
My Asian Kitchen    
Vegan street food    
Kimchi    
Alle Indische keukengeheimen    
Sichuan    
Azië    
World Street Food
World Street Food
Vegan East    
Dishoom    
Koreaans
Amazing Asia    
Verscholen achter mijn lach    
Hotpot    
Trek in Indonesië    
The Streetfood Club - The Book    
Emma's Amazing Asia Vega    
Uit de keuken van Xi'an Famous Foods    
wagamama your way    
Aziatische bowls & bouillons    
The Thai kitchen of Boo Raan    
World Street Food
Veggie Aziatisch koken    
Wok!    
Boekoe Kita Green    
Kimchi    
Boekoe Kita Green    
BAO
Elke dag easy Aziatisch    
Noedels    
Proef Korea    
Taste Korea    
Simply Asian    
De Thaise keuken van Boo Raan
The Korean Cookbook
Makkelijke noedels    
An com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken
Comfort & Joy

COOKING / Specific Ingredients / Poultry

Vijftig tinten kip    
Ei op het menu    
Chicken and Charcoal
Chicken and Charcoal
Kip op het menu
Het slagershandboek voor de thuiskok    
Smokey Goodness The Best of BBQ Birds