dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat
ISBN
9780714859057

verschijningsdatum
01/01/2010

Personen

Colman Andrews

Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat

Pedro Madueno Palma

Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat

NUR Codes (sub)

600 Non-fictie informatief/professioneel algemeen

Dromen, sprookjes, mythen    
Het boek met alle antwoorden    
Hieronymus Cock    
Gelukkig nieuwjaar    
Tussen trots en ergernis    
Dit zouden alle vrouwen moeten weten    
In het Bolwerk van de Grote Leider
De Endstra-tapes    
Zzp gids | 2014
Prijzen en tarievengids | 2014-2015
Bouw je onderneming!    
Zorg voor goede dokters    
Veligheids zakboekje | 2015    
Veiligheids zakboekje | 2015
Land, Lucht en Water    
Atlas Westelijke Tuinsteden Amsterdam
Europa op een kruispunt    
Hypotheekvrij    
Helemaal vrij!    
Het nieuwe nietsdoen    
NIO en rekenstoornissen | NIO cahier 4    
Testjaarboek | 2015    
Hollow sections in structural applications    
Op zoek naar schoonheid    
Omgaan met de media    
Adoptie    
Mijn kleinkind uit een ver land    
Waarom? Nou Daarom!    
Row with the flow
Ondernemend geluk    
HiFidelity | Jaarboek 2012 2013    
Praktische gids aromatherapie
Goede doelen gids | 2012    
Kijk omhoog    
Politie Almanak | 2015-2016    
Illusie van de waarheid    
Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad    
Mabels masterclass in wonderen    
Verzamelde columns | 1 Onderwijsbegeerte
Simul Terminus
Handleiding alcoholwetgeving    
De Jasmijnrevolutie    
Officier in Afghanistan    
De strijd om energie    
Oordelen op maat    
Handleiding dossiervorming
De claim
Wat LED je?    
Knagende vragen    
The United Nations of the Future    

BISAC Codes

BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / General

Wilhelmina | Krijgshaftig in een vormeloze jas    
Beatrix    
De eeuw van de kersenbloesem    
Een ander leven    
Een natte hel    
Alleen ik overleefde    
Onthullingen van een politiecommissaris    
TWEE STAPJES OP HET STRAND    
De juiste trein vanaf het verkeerde perron    
De reis van mijn leven    
Het duivelskind    
Een meisje uit miljoenen    
Special deluxe    
Een tien met Teun    
Gezondheid liefde vrijheid    
ALS dan toch | Eerste boek    
De hemel is goud    
Mijn leven met tikker    
Daar staat mijn huis    
Bradley Wiggins    
Ik woonde in Berlijn    
Radio noordzee nationaal    
Op de helft van mijn twee levens    
Kim Clijsters    
De Corsicaanse monsters    
Het meisje dat uit het duister kwam    
Het geluk van Limburg    
Dingen die fijn zijn    
Salto naar het leven    
In de coulissen    
Moed, zweet en tranen    
De weg door ellende    
De allerlaatste getuigen van WOI    
Ademloos    
Let niet op de rommel    
Memoires    
Happy me    
Drie vrouwen en een monnik    
Abraham Moszkowicz    
De littekens van mijn leven    
Mijn gestolen leven    
Van Kindvall tot Kuyt    
Zigeunerkind op de vlucht    
Donna Karan    
Cristiano Ronaldo    
Goedemorgen, meneer Mandela    
Barack Obama    
A la campagne, mijn leven in Frankrijk    
Kind ook gij    
De Leegte voorbij    

Imprints

Phaidon Press

Monet
Andy Warhol
Failed it!
Plant: Exploring the Botanical World
Where Bartenders Drink
It's Not How Good You Are, It's How Good You Want to Be
Real Food
McCurry, Steve, On Reading
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat
China, The Cookbook
Recipes from the Woods: The Book of Game and Forage
Where to Eat Pizza
Central
From These Hands
Chromaphilia
Do It Yourself
Vermeer
Grace: The American Vogue Years
Damn Good Advice (For People with Talent!)
Never Trust A Skinny Italian Chef
The Photography Book
Rietveld, Gerrit
The Nordic Cookbook
Portraits
Sar
Room
Greece: The Cookbook
Quick & Easy Thai Recipes
Arita - Table of Contents
Before & After
Rist, Pipilotti (New Museum)
Le Corbusier
Steve McCurry Untold
Thailand
This Is Not A Book
Art as Therapy
Designer Maker User
The Art Book for Children
Vermeer
The Middle Eastern Vegetarian Cookbook
The Story of Art
WA
Nordic
Raymond Pettibon
Oh So Pretty: Punk in Print 1976-1980
Reproducing Scholten & Baijings
Art in Time
Body of Art
Eating with the Chefs
30:30 Landscape Architecture

Oraganisaties

El Bulli

Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat