Personen
Harold Hamersma
De Grote Hamersma BBQ
Ronald Hoeben
NUR Codes (sub)
440 Eten en drinken algemeen
Asperge boek box
The Royal Heritage Cookbook
Iens
Spoedcursus gastronomisch bluffen op zakformaat Welk keukenattribuut wordt op Koninginnedag het meest aangeboden (en nooit gebruikt)? Staat de moleculaire keuken al bij Brugman? Helpen vergeten groenten tegen Alzheimer? En een ander woord voor 'tilapia' is? Alles wat u moet weten over eten, drinken en koken (maar nooit durfde te vragen) Het culinaire ABC is uw wegwijzer in de wondere wereld van de gastronomie. Wilt u meepraten met culinaire vrienden, het ijs breken met confronterend eetjargon tijdens een eerste date, leren bluffen met drie sterren? Restaurantcriticus Ronald Hoeben en wijn- en eetschrijver Harold Hamersma zorgen ervoor dat u een onvergetelijke indruk maakt op uw gezelschap. In deze spoedcursus een praktisch, actueel maar vooral hilarisch overzicht op etenswaardigheden uit binnen- en buitenland. Van de nieuwste trends tot eeuwenoude technieken, u kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Lees smakelijk!