dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Handboek voor de moderne wijnliefhebber
ISBN
9789057596711

verschijningsdatum
01/05/2014

Personen

Harold Hamersma

Dagboek van een gezonde wijndrinker    
De grote Hamersma | 2014    
De grote Hamersma | 2015    
De grote Hamersma | 2017    
De grote Hamersma | 2018    
De grote Hamersma 2019    
De Grote Hamersma BBQ
De grote Hamersma biologisch    
De Grote Hamersma wijngids 2016    
De kleine Hamersma    
De kleine Hamersma 2016    
De kleine Hamersma 2017    
De kleine Hamersma 2018    
De vrouw die water liet aanbranden    
Grote Hamersma 2013
Handboek voor de moderne wijnliefhebber
Handboek voor de moderne wijnliefhebber    
Het culinaire ABC    
Onder de rook van de Heineken    
Super supermarktwijnen | 2020    
Waanzin en wijnzin    
Wijnreis door mijn lichaam    

Nicolaas Klei

De lekkerste omfietswijnen | 2019    
De lekkerste omfietswijnen 2020    
De Slankwandelaar    
Dwars over wijn    
Handboek voor de moderne wijnliefhebber
Handboek voor de moderne wijnliefhebber    
Handboek wijnverleider (set van 6)
Omfietswijngids | 2014    
Omfietswijngids | 2015    
Omfietswijngids 2016    
Omfietswijngids 2017    
Omfietswijngids 2018    
Precies mijn type (set van 6)    
Superwijngids 2010    
Tot op de bodem    
Van druif tot dronk    
Vriendenwijn    
Wijnwijs van A tot Z    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines