dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Over rot 2.0
ISBN
9789461432162

verschijningsdatum
06/08/2019
Hardback
Over rot
ISBN
9789461431226

verschijningsdatum
10/08/2015

Personen

Valentijn Dirks

Over rot 2.0
Over rot 2.0    

Jessica Lek

Asperges    
Het Crock-Pot Boek    
Jackfruit    
Mix en meer    
Over rot 2.0
Over rot 2.0    

Meneer Wateetons

Handboek voor de Vinex-jager
Ingepakt!
Over charcuterie    
Over drank    
Over frituren    
Over inpakken    
Over rook    
Over rot 2.0
Over rot 2.0    
Over worst    
Vleesbijbel    
Werken met wild    
Worstbijbel    

Jacques Hermus

Beet!    
Het Heerlijke noorden    
Het wilde eten    
Het wildkookboek    
Oogsttuinen    
Over rot 2.0
Over rot 2.0    

Maarten Brunsveld

De slowjuice bar    
Handig! Organizen
Lily's Cupcakes    
Meiraapje    
Over rot 2.0
Over rot 2.0    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Methods / Canning & Preserving

Jam & zuur    
Fermenteren    
Over rot 2.0
Over rot 2.0    
Verrot Lekker    
Confituur    
Smoked    
Noma's handboek voor fermenteren    
Vis uit blik | 2    
Kimchi    
Olie, azijn, zout & zuur    
Compote    
Puur & Makkelijk    
Inmaken    
de kleine Dickens    
de kleine Dickens
Chutneys & zuur    
Drankjes    
Groenten fermenteren    
homegrown.    
homegrown.    
Kimchi    
Zelf gefermenteerd    
De keukens van Oekraine    
Proef Korea    
Taste Korea    
Of Cabbages and Kimchi
Uit blik    
De inmaaktuin

Uitgevers

Good Cook B.V.