dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
De keukens van Oekraine
ISBN
9789043925754

verschijningsdatum
29/11/2022

Personen

Olia Hercules

De keukens van Oekraine
De keukens van Oekraine    
Mamoesjka    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Essays & Narratives

De wereld van Nutella    
Keukenconfessies    
Een hedonist in de kelder    
F*ck, That's Delicious
De supermarktsurvivalgids    
Food Futures    
Noma's handboek voor fermenteren    
Culinair winterdagboek    
bouillon voorjaar 2019    
Proef en zie    
An An Vietnamese Familierecepten    
An An Vietnamese Familierecepten (pakket 6 ex. met bedrukte eetstokjes)
Dishoom    
Food Design by Katja Gruijters
Oui, Chef!    
Hitte    
Andere kost    
Puur    
Hitte    
All inclusive aan de keukentafel    
Van aardappel tot avocado    
Antonlogie    
Proefles    
Een dolgelukkig Montessorivarken    
De keukens van Oekraine
De keukens van Oekraine    
Worstelingen    
Recepten uit Rome    
Between Two Waters
Kunnen we al buiten eten?    
Boter, kaas en havermelk    
De slager    
Het kookboek van Nederland    

COOKING / Methods / Baking

Meesterlijk brood    
Bakken met Menno    
Tarte tatin    
Gezond bakken    
Feest!    
Rutger bakt    
Pavlova & meringue    
Goe gebakken | 2    
Polles Pannenkoekenboek    
Meer meesterlijk brood    
Kookschool patisserie    
The new easy    
Bakbijbel    
Cake in een mok    
Patisserie    
Zoet & Goed    
Mary Berry's bakbijbel    
Klassiekers van Paul Hollywood    
Kaneel & Kardemom    
Heel Holland bakt brood    
Heel Holland Bakt met Annemarie    
What to Bake & How to Bake It
Modernist Bread
Honey en Co - Ons bakboek    
Menno's superheroes kookboek    
Bakgeheimen    
Bakken    
Het hartige bakboek    
Heel Holland bakt mee | Seizoen 5    
Sweet    
Het Laura’s bakery bakboek    
Laura's bakery, het basisbakboek    
Strooigoed    
Heel Holland Bakt Kerst    
De Brabander bakt    
Heel Holland Bakt - Leer bakken met Hans    
Little Tarts    
The Nordic Baking Book
Pannenkoeken    
3 ingrediënten bakboek    
Het grote ovenhandboek    
Cheesecake    
Bakken zonder Tarwe    
Polles Taartenboek    
Quiche & Hartige taart    
I love chocolate    
Modern baking    
Andere koek    
Suqar    
Bakken met een tropische twist    

COOKING / Methods / Canning & Preserving

Jam & zuur    
Fermenteren    
Over rot 2.0    
Verrot Lekker    
Confituur    
Smoked    
Noma's handboek voor fermenteren    
Vis uit blik | 2    
Kimchi    
Olie, azijn, zout & zuur    
Compote    
Puur & Makkelijk    
Inmaken    
de kleine Dickens    
de kleine Dickens
Chutneys & zuur    
Drankjes    
Groenten fermenteren    
homegrown.    
homegrown.    
Kimchi    
Zelf gefermenteerd    
De keukens van Oekraine
De keukens van Oekraine    
Proef Korea    
Taste Korea    
Of Cabbages and Kimchi
Uit blik    
De inmaaktuin
Oogsten & bewaren    
The Art of Fermentation
Wild Fermentation
Charcuterie
The Preserving Garden

COOKING / Regional & Ethnic / General

Jamie in 30 minuten    
Jamie's reizen    
Simpel    
Wat je als bierliefhebber moet weten    
The Curry Guy
Tacopedia
Meer dan de rest    
Sicilië    
Brindisa
Strooigoed    
Veggie Burgers    
My Asian Kitchen    
From the high seas    
Smaakt naar meer
Wereldsoepen    
Food Artisans of Japan
Aran
Cambodja    
Proef en zie    
Falastin: A Cookbook
100 x curry    
De wereld thuis    
Veggie wereldgerechten    
Kookboek van Utrecht    
In de Gecroonde Duyvekater    
Rijst & co
Het Efteling Familiekookboek    
It's a wrap!    
Stedenlust    
Met mes & stokjes    
De Ark van de Smaak in Nederland    
Een kleine geschiedenis van pasta    
Wereldbroden    
De wereld in één pan
500 nederlandse gerechten    
500 dutch recipes    
Chef Toub: Vega Arabisch    
De keukens van Oekraine
De keukens van Oekraine    
Desserts
Tapas & Entrées
Das leckere kleine Wildkochbuch - vom Jäger empfohlen: das Beste aus Wald und Wiese, einfach nachzukochen und grandios in Geschmack und Vielfalt
Das leckere kleine Wildkochbuch - vom Jäger empfohlen: das Beste aus Wald und Wiese, einfach nachzukochen und grandios in Geschmack und Vielfalt Teil2
The Curry Guy één pan    
Het kinderkookboek van de keuken van Kiki op reis    
De nieuwste Nederlandse keuken    
German Baking
Het kookboek van Mama's Koelkast    
100 ramadanrecepten
Lekker Hollands    
The Curry Guy Easy

COOKING / Specific Ingredients / Vegetables

Niven 80/20    
Kook ook Vegetarisch    
De 100 populairste recepten    
Het love & Lemons Kookboek    
Groente    
Boerenkool    
Het nieuwe Vegalicious    
Kook ook Groente    
Groente en fruit    
Italian Cooking School
vegan.    
On Vegetables
Groente!    
Groene burgers    
Vandaag vegetarisch
Zes seizoenen    
Het Hummus kookboek    
Hete kolen compleet    
Van kleine spruit tot toffe peer    
Man.Eat.Plant.    
Easy Vegan | 2    
Aan tafel in Venetië    
The Garden Chef
The Avocado Show    
Easy Vegan | 2    
Gezonde groenten
Asperges    
Maaltijdsalades    
We love groente    
Salade in 6 stappen    
Avocado    
Yummy, Easy, Quick    
Easy Vegan Feelgood    
Jamie's VEG    
Goede start, ontbijt    
Bordjes & bowls    
Hapjes & Dips    
Bloemkool boost    
Grow Fruit & Vegetables in Pots
Snel klaar    
Chefs en hun moestuin    
Slim koken voor je baby    
Gewoon vegan    
Vegan Vibes    
Groenten    
Veggie wereldgerechten    
Proteïne Power
Restaurant De Kas    
Restaurant De Kas Amsterdam    
Groenten & Granen    

Imprints

Kosmos Uitgevers

Fiets + The City: Parijs
Fiets & The City: Berlijn
43 waddeneilanden    
Rome    
Herman breekt uit    
Ik ontsnapte uit Auschwitz    
Professor Stewart's verzameling van wiskundige raadsels    
Het Hot Belly Dieet
Yoga geeft ruimte    
Word jezelf    
Boeddha    
Leef    
De kunst van het koken    
Oei, ik groei! Display gevuld met 8 boeken
Wat & Hoe Onderweg Thailand    
Mecklenburg-Vorpommern    
Waddeneilanden    
SAS Survival handboek    
Kroatië    
32 verrassingen aan de voormalige Zuiderzee    
Koken met Janny    
50 jaar Top 40    
Spanje    
Toespraken die de wereld veranderden    
Frankrijk    
National Geographic reisgids Argentinie    
Houd me vast    
Jamie in 15 minuten    
Boedapest    
Parijs    
Madeira    
IJsland    
Normandië    
Go slow Frankrijk    
Weekend Parijs    
Londen    
Feest    
Mallorca    
Door en door Milaan    
Het nieuw Afrikaanse kookboek    
Het effect van voeding op de gezondheid van je kind    
Het geheim van een gelukkig kind    
Het nieuwe puberbrein binnenstebuiten    
Groots en meeslepend leven    
De uitvaartplanner    
Mindful afvallen    
Kreta    
Kroatië    
Stoppen met roken in 5 stappen    
Tuinplantenencyclopedie op kleur    

Uitgevers

VBK Media