dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Compote
ISBN
9789461430489

verschijningsdatum
30/04/2012

Reeksen

Creatief Culinair

Amuse hapjes    
Amuse Italiano    
Amuse kaasjes    
Amuse soepjes    
Bistro de mooiste desserts    
Blini's    
Bread revolution    
Brioche    
Cake pop    
Calissons    
Cheesecakes, romige lekkernijen    
Chocolade delicatessen    
Cocktails    
Compote
Compote    
De heerlijkste soepen van de wereld    
De kunst van het chocolade maken    
De lekkerste hapjes uit Londen    
De Topchefs van de Moleculaire keuken    
Dim sum    
Donuts    
Eclairs    
Espumas    
Flensjes en crepes    
Fruits de Mer    
Gazpachos    
Gesmolten kaas variaties    
Gevulde deeghapjes    
Gnocchi    
Grillen a la Plancha!    
Groenten a la Pasta    
Heerlijk IJs uit een glas en ander zoets    
Heerlijke broodhapjes en mini sandwiches    
Heerlijke hapjes a la plancha en de frytop    
Heerlijkheden uit een glas    
Het Blender boek    
Het Culinaire Japan    
Het ExpresZo boek    
Lekkernijen op stokjes    
Mad about macarons!
Marsmallow    
Mini cakejes    
Mini Pannetjes    
Mini Taartjes    
Muesli    
Popcorn traktaties    
Power snacks    
Quenelle    
Ravioli hartig & zoet    
Ravioli kookkit    
Rijstpudding    
Speculaas    
Stomen    
Sushi fusion    
Tacos, quesadillas en burrito's    
Tarteletjes    
Tartes tarin    
Tiramisu    
Toprecepten voor de sifon    
Whoopies    

Personen

Cathy Ytak

Ambachtelijk brood bakken    
Amuse kaasjes    
Compote
Compote    
Van het huis    

Kim MacLean

Barbecue compleet
Blini's    
Calissons    
Chocolade delicatessen    
Compote
Compote    
De lunchbox    
Espumas    
Espumas    
Gazpachos    
Gevulde deeghapjes    
Het spirelli kookboek    
IJslolly's
Jams & Chutneys
Jams, chutneys & tafelzuur    
Koken met de Romertopf en andere aardewerk potten    
Mini Pannetjes    
Moleculair Koken    
Risotto Bellisimo!
Speculaas    
Tajine    
Tarteletjes    
Tartes tarin    
Tiramisu    

David Japy

Amuse kaasjes    
Compote
Compote    
Flensjes en crepes    
Hamburgers de luxe    
Hamburgers de luxe    
Koken en bakken met matcha thee    
Madeleines    
Rauw    
Taco's en margarita's    
Van de plank    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Methods / Canning & Preserving

Jam & zuur    
Fermenteren    
Over rot 2.0    
Verrot Lekker    
Confituur    
Smoked    
Noma's handboek voor fermenteren    
Vis uit blik | 2    
Kimchi    
Olie, azijn, zout & zuur    
Compote
Compote    
Puur & Makkelijk    
Inmaken    
de kleine Dickens    
de kleine Dickens
Chutneys & zuur    
Drankjes    
Groenten fermenteren    
homegrown.    
homegrown.    
Kimchi    
Zelf gefermenteerd    
De keukens van Oekraine    
Proef Korea    
Taste Korea    
Of Cabbages and Kimchi
Uit blik    
De inmaaktuin
Oogsten & bewaren    
The Art of Fermentation
Wild Fermentation
Charcuterie
The Preserving Garden

COOKING / Specific Ingredients / Fruit

Groente en fruit    
Een appel per dag    
Confituur    
Het grote appelboek    
Bake Off Vlaanderen    
Citrus    
De vermaledijde mode    
The Avocado Show    
Easy Vegan Feelgood    
Uit de boomgaard    
Compote
Compote    
Heel Holland Bakt Appeltaart    
The Lemon Kitchen kookboek    
Keukenkastje – Appel & Peer    
The Lemon Kitchen kookboek (special HAS)
Dosia plukt bessen    
Wild cooking
Wild cooking    
Wild cooking    
Fruit plukken    
The Lemon Kitchen Sicilië    
Vlam in de plant    
Vlam in de plant    
30 planten per week eten
Winter    
The Gourmand’s Lemon
Avocadomania

Uitgevers

Good Cook B.V.