dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Een appel per dag
ISBN
9789461431325

verschijningsdatum
05/10/2015

Personen

Keda Black

***Kookschool    
1 basisgerecht 3 bonusgerechten 0 restjes    
Balletjes    
Bijna 100 recepten met Nutella    
Classic French Recipes
De klassiekers    
Een appel per dag
Een appel per dag    
Kookschool | II    
Meal prepping    
Meal prepping vegetarisch    
Nutella    
Slim koken voor je baby    

Suzanne Stougie

De keuken van Hartwood    
Delicious. Feel Good Food    
Een appel per dag
Een appel per dag    
Eet als een expert mini    
Feest voor iedereen    
Gezond feesten    
Hemelse soepen    
Het grote Sinterklaas kookboek    
Intuïtief Eten    
Keukendagboek 2    
Lekker en snel voor elke dag    
Less is more    
Mix en meer    
Pok Pok    
Salades    
Winterfeest    

Anne Wouters

Bubbels    
De mocktailbar    
Een appel per dag
Een appel per dag    
Heerlijk Rotterdam    
My streetfood kitchen    

Baukje Zijlstra

De koma-korrektor    
Diabetes type 2? Maak jezelf beter!    
Een appel per dag
Een appel per dag    
Gij zult goed eten    
Heerlijk Antwerpen    
Heerlijk Rotterdam    
Het complete bijenboek    
Het snelle paleo-kookboek    
Holland Dada en de internationale context    
NL Digitaal    
Superstarters    
Vuur en ijs    

Aniek Njiokiktjien

100% volkoren    
30 minuten vegetarisch    
Afdaling    
Afrekening    
Anatomie    
Anna's perfecte smaken    
Basisboek Korea    
Bij Audrey Hepburn thuis    
Bretagne    
Bretagne    
Brussel in kaart    
Brutto    
Cakes in Bloom    
Comfort
Cravings    
De Groene Reisgids - Zuid-Italië    
De jongen die niet kan dromen    
De kinderen van het klooster    
De schaduw van Parijs    
De smaakvergelijking    
Deliciously Ella Snel & makkelijk    
Deliciously Ella. Het plantaardige kookboek    
Dit gaat over Sarah    
Dumplings en bapao    
Een appel per dag
Een appel per dag    
Eet, reset heal    
Eten om te winnen    
Foodstyling    
Gezichten en figuren tekenen    
Grands desserts    
Het geheim van de eenzame fietser    
Het geheime leven van schrijvers    
Het meisje uit de Seine    
Het paleo-kookboek    
Het ultieme slowcooker kookboek    
Ibiza in kaart
Ik kan koken    
In het reine    
Karl Lagerfeld    
Keukenkronieken    
Koken con amore    
Landschappen tekenen    
Macaron    
Meringue    
Mi Cocina    
Muesli & granola    
Nanban    
National Geographic reisgids Vietnam    
Ooit zul je het begrijpen    
Pap porridge    
Parijs 1001 foto's    
Pasta Grannies    
Patisserie!    
Pok Pok    
Portugal    
Puur, lekker, vers    
Recepten uit Tokyo    
Rough Guide Bali & Lombok    
Schaduw    
Schemering    
Shoukran
Sicilië    
Strijder    
Sugar, I love you    
The Farm Table    
Uit de oven    
Van de vegan bakker    
Vegan zuivel
Venetië    
Verduistering    
Weerzin    

Marie Piere Morel

Een appel per dag
Een appel per dag    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Specific Ingredients / Fruit

Groente en fruit    
Een appel per dag
Een appel per dag    
Confituur    
Het grote appelboek    
Bake Off Vlaanderen    
Citrus    
De vermaledijde mode    
The Avocado Show    
Easy Vegan Feelgood    
Uit de boomgaard    
Compote    
Heel Holland Bakt Appeltaart    
The Lemon Kitchen kookboek    
Keukenkastje – Appel & Peer    
The Lemon Kitchen kookboek (special HAS)
Dosia plukt bessen    
Wild cooking
Wild cooking    
Wild cooking    
Fruit plukken    
The Lemon Kitchen Sicilië    
Vlam in de plant    
Vlam in de plant    

Uitgevers

Good Cook B.V.