dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Het ExpresZo boek
ISBN
9789073191679

verschijningsdatum
30/06/2009

Reeksen

Creatief Culinair

Amuse hapjes    
Amuse Italiano    
Amuse kaasjes    
Amuse soepjes    
Bistro de mooiste desserts    
Blini's    
Bread revolution    
Brioche    
Cake pop    
Calissons    
Cheesecakes, romige lekkernijen    
Chocolade delicatessen    
Cocktails    
Compote    
De heerlijkste soepen van de wereld    
De kunst van het chocolade maken    
De lekkerste hapjes uit Londen    
De Topchefs van de Moleculaire keuken    
Dim sum    
Donuts    
Eclairs    
Espumas    
Flensjes en crepes    
Fruits de Mer    
Gazpachos    
Gesmolten kaas variaties    
Gevulde deeghapjes    
Gnocchi    
Grillen a la Plancha!    
Groenten a la Pasta    
Heerlijk IJs uit een glas en ander zoets    
Heerlijke broodhapjes en mini sandwiches    
Heerlijke hapjes a la plancha en de frytop    
Heerlijkheden uit een glas    
Het Blender boek    
Het Culinaire Japan    
Het ExpresZo boek
Het ExpresZo boek    
Lekkernijen op stokjes    
Mad about macarons!
Marsmallow    
Mini cakejes    
Mini Pannetjes    
Mini Taartjes    
Muesli    
Popcorn traktaties    
Power snacks    
Quenelle    
Ravioli hartig & zoet    
Ravioli kookkit    
Rijstpudding    
Speculaas    
Stomen    
Sushi fusion    
Tacos, quesadillas en burrito's    
Tarteletjes    
Tartes tarin    
Tiramisu    
Toprecepten voor de sifon    
Whoopies    

Personen

Jean-Charles Karmann

Het ExpresZo boek
Het ExpresZo boek    
Het Stomen boek
Sushi fusion    

K. Maclean

Amuse glaasjes
Amuse hapjes    
Amuse Italiano    
Amuse kaasjes    
Amuse soepjes    
Balletjes    
Bistro de mooiste desserts    
Bread revolution    
Brioche    
Broodmachine    
Brownies festival    
Cake pop    
Cakes & Bakes    
Cocktails    
Culinaire Hapjes    
Cupcakes    
De heerlijkste soepen van de wereld    
De kunst van het chocolade maken    
De kunst van het moleculair koken    
De lekkerste hapjes uit Londen    
De lekkerste hapjes van New York    
De Rijstkoker    
De Topchefs van de Moleculaire keuken    
De Yoghurtmaker    
Dim sum    
Donuts    
Eclairs    
Flensjes en crepes    
Fruits de Mer    
Gesmolten kaas variaties    
Gnocchi    
Grillen a la Plancha!    
Groenten a la Pasta    
Happy happy!    
Heerlijk IJs uit een glas en ander zoets    
Heerlijke broodhapjes en mini sandwiches    
Heerlijke chocolade uit een glas    
Heerlijkheden uit een glas    
Het Blender boek    
Het Culinaire Japan    
Het ExpresZo boek
Het ExpresZo boek    
Het gouden honingboek    
Het gouden olijfolie boek    
Het pastamachine kookboek    
Het Stomen boek
Het unieke Zeewier kookboek    
High tea    
IJs & Sorbets    
IJstaarten uit eigen keuken    
Koek & Gebak    
Koken met zout uit alle werelddelen    
Larousse Confitures    
Lekkernijen op stokjes    
Lolly cakejes    
Marsmallow    
Mini cakejes    
Mini Taartjes    
Mousses en Espumas    
Muesli    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Poffertjes XL
Popcorn traktaties    
Power snacks    
Quenelle    
Ravioli hartig & zoet    
Ravioli kookkit    
Rijstpudding    
Roerbakken    
Sauzen    
Simpel Sushi    
Stomen    
Sushi fusion    
Tacos, quesadillas en burrito's    
Tajines en Pastilla's    
Topgerechten uit de Slow Cooker
Toprecepten voor de sifon    
Wafels
Whoopies    
Whoopies    
Zoete pizza s    

Françoise Nicol

Het ExpresZo boek
Het ExpresZo boek    
Het Stomen boek
Puur natuur op tafel    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

Uitgevers

Good Cook B.V.