dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Mini cakejes
ISBN
9789073191778

verschijningsdatum
01/01/2010

Reeksen

Creatief Culinair

Amuse hapjes    
Amuse Italiano    
Amuse kaasjes    
Amuse soepjes    
Bistro de mooiste desserts    
Blini's    
Bread revolution    
Brioche    
Cake pop    
Calissons    
Cheesecakes, romige lekkernijen    
Chocolade delicatessen    
Cocktails    
Compote    
De heerlijkste soepen van de wereld    
De kunst van het chocolade maken    
De lekkerste hapjes uit Londen    
De Topchefs van de Moleculaire keuken    
Dim sum    
Donuts    
Eclairs    
Espumas    
Flensjes en crepes    
Fruits de Mer    
Gazpachos    
Gesmolten kaas variaties    
Gevulde deeghapjes    
Gnocchi    
Grillen a la Plancha!    
Groenten a la Pasta    
Heerlijk IJs uit een glas en ander zoets    
Heerlijke broodhapjes en mini sandwiches    
Heerlijke hapjes a la plancha en de frytop    
Heerlijkheden uit een glas    
Het Blender boek    
Het Culinaire Japan    
Het ExpresZo boek    
Lekkernijen op stokjes    
Mad about macarons!
Marsmallow    
Mini cakejes
Mini cakejes    
Mini Pannetjes    
Mini Taartjes    
Muesli    
Popcorn traktaties    
Power snacks    
Quenelle    
Ravioli hartig & zoet    
Ravioli kookkit    
Rijstpudding    
Speculaas    
Stomen    
Sushi fusion    
Tacos, quesadillas en burrito's    
Tarteletjes    
Tartes tarin    
Tiramisu    
Toprecepten voor de sifon    
Whoopies    

Personen

Ilona Chovancova

Brood uit de pan
creatief culinair mini cakejes    
Gnocchi    
Haribo    
Heerlijk IJs uit een glas en ander zoets    
Mini cakejes
Mini cakejes    
Veritable petit beurre Lu    

K. Maclean

Amuse glaasjes
Amuse hapjes    
Amuse Italiano    
Amuse kaasjes    
Amuse soepjes    
Balletjes    
Barbecue compleet
Bistro de mooiste desserts    
Blini's    
Bread revolution    
Brioche    
Broodmachine    
Brownies festival    
Cake pop    
Cakes & Bakes    
Calissons    
Chocolade delicatessen    
Cocktails    
Compote    
Culinaire Hapjes    
Cupcakes    
De heerlijkste soepen van de wereld    
De kunst van het chocolade maken    
De kunst van het moleculair koken    
De lekkerste hapjes uit Londen    
De lekkerste hapjes van New York    
De lunchbox    
De Rijstkoker    
De Topchefs van de Moleculaire keuken    
De Yoghurtmaker    
Dim sum    
Donuts    
Eclairs    
Espumas    
Espumas    
Flensjes en crepes    
Fruits de Mer    
Gazpachos    
Gesmolten kaas variaties    
Gevulde deeghapjes    
Gnocchi    
Grillen a la Plancha!    
Groenten a la Pasta    
Happy happy!    
Heerlijk IJs uit een glas en ander zoets    
Heerlijke broodhapjes en mini sandwiches    
Heerlijke chocolade uit een glas    
Heerlijkheden uit een glas    
Het Blender boek    
Het Culinaire Japan    
Het ExpresZo boek    
Het gouden honingboek    
Het gouden olijfolie boek    
Het pastamachine kookboek    
Het spirelli kookboek    
Het Stomen boek
Het unieke Zeewier kookboek    
High tea    
IJs & Sorbets    
IJslolly's
IJstaarten uit eigen keuken    
Jams & Chutneys
Jams, chutneys & tafelzuur    
Koek & Gebak    
Koken met de Romertopf en andere aardewerk potten    
Koken met zout uit alle werelddelen    
Larousse Confitures    
Lekkernijen op stokjes    
Lolly cakejes    
Marsmallow    
Mini cakejes
Mini cakejes    
Mini Pannetjes    
Mini Taartjes    
Moleculair Koken    
Mousses en Espumas    
Muesli    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Poffertjes XL
Popcorn traktaties    
Power snacks    
Quenelle    
Ravioli hartig & zoet    
Ravioli kookkit    
Rijstpudding    
Risotto Bellisimo!
Roerbakken    
Sauzen    
Simpel Sushi    
Speculaas    
Stomen    
Sushi fusion    
Tacos, quesadillas en burrito's    
Tajine    
Tajines en Pastilla's    
Tarteletjes    
Tartes tarin    
Tiramisu    
Topgerechten uit de Slow Cooker
Toprecepten voor de sifon    
Wafels
Whoopies    
Whoopies    
Zoete pizza s    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Barbecue    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Gezond lekker eten    
Ice Kitchen - 50 ijslollyrecepten
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Proef Italie    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Thuis lekker en gezond koken
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
De complete vegetarische keuken
Pig    

Uitgevers

Good Cook B.V.