dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Calissons
ISBN
9789461430441

verschijningsdatum
16/01/2012

Reeksen

Creatief Culinair

Amuse hapjes    
Amuse Italiano    
Amuse kaasjes    
Amuse soepjes    
Bistro de mooiste desserts    
Blini's    
Bread revolution    
Brioche    
Cake pop    
Calissons
Calissons    
Cheesecakes, romige lekkernijen    
Chocolade delicatessen    
Cocktails    
Compote    
De heerlijkste soepen van de wereld    
De kunst van het chocolade maken    
De lekkerste hapjes uit Londen    
De Topchefs van de Moleculaire keuken    
Dim sum    
Donuts    
Eclairs    
Espumas    
Flensjes en crepes    
Fruits de Mer    
Gazpachos    
Gesmolten kaas variaties    
Gevulde deeghapjes    
Gnocchi    
Grillen a la Plancha!    
Groenten a la Pasta    
Heerlijk IJs uit een glas en ander zoets    
Heerlijke broodhapjes en mini sandwiches    
Heerlijke hapjes a la plancha en de frytop    
Heerlijkheden uit een glas    
Het Blender boek    
Het Culinaire Japan    
Het ExpresZo boek    
Lekkernijen op stokjes    
Mad about macarons!
Marsmallow    
Mini cakejes    
Mini Pannetjes    
Mini Taartjes    
Muesli    
Popcorn traktaties    
Power snacks    
Quenelle    
Ravioli hartig & zoet    
Ravioli kookkit    
Rijstpudding    
Speculaas    
Stomen    
Sushi fusion    
Tacos, quesadillas en burrito's    
Tarteletjes    
Tartes tarin    
Tiramisu    
Toprecepten voor de sifon    
Whoopies    

Personen

Jose Marechal

Bistro de mooiste desserts    
Calissons
Calissons    
Creme brulee    
Culinaire Hapjes    
Heerlijke chocolade uit een glas    
recepten voor mini potjes    
Speculaas    

Kim van Gestel-Maclean

Balletjes    
Brownies festival    
Calissons
Calissons    
Chocolade delicatessen    
Eclairs    
Espumas    
Gazpachos    
Heerlijke broodhapjes en mini sandwiches    
Het unieke Zeewier kookboek    
IJstaarten uit eigen keuken    
mini Tulbandjes + kookkit
recepten voor mini potjes    
Stomen    
Tarteletjes    

Kim MacLean

Barbecue compleet
Blini's    
Calissons
Calissons    
Chocolade delicatessen    
Compote    
De lunchbox    
Espumas    
Espumas    
Gazpachos    
Gevulde deeghapjes    
Het spirelli kookboek    
IJslolly's
Jams & Chutneys
Jams, chutneys & tafelzuur    
Koken met de Romertopf en andere aardewerk potten    
Mini Pannetjes    
Moleculair Koken    
Risotto Bellisimo!
Speculaas    
Tajine    
Tarteletjes    
Tartes tarin    
Tiramisu    

Oliver Malingue

Calissons
Calissons    
Tarteletjes    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Courses & Dishes / Cookies

Guilty Pleasures kookboek    
Heel Holland Bakt met Annemarie    
Honey en Co - Ons bakboek    
Bakgeheimen    
Sweet    
Het Laura’s bakery bakboek    
Laura's bakery, het basisbakboek    
3 ingrediënten bakboek    
Polles Taartenboek    
Modern baking    
Heel Holland Bakt Kinderbakboek    
100 luxe koekjes van eigen deeg    
Het gezellige taartenboek    
Bakken    
Rutger bakt feestelijk    
Calissons
Calissons    
Heel Holland Bakt Appeltaart    
Gevulde backcard a 3 ex Modern Baking
Taart ende Koeck    
Heel Holland Bakt met Anouk
Heel Holland Bakt Thuis
Nog meer kleine taartjes    
Het Nederlands Bakboek    
Van de vegan bakker    
Puur zoet    
Nadiya Bakt    
Bakken voor iedereen 1    
Bakken voor iedereen 2
Belinda's homemade cookies    
De Keuken van San
Heel Holland bakt kinderbakboek seizoen 2    
Rudolph's Bakery 2    
Koekerellen    
De bakschool voor Potterheads    
Rudolph's Bakery 2 (special)
Heel Holland Bakt voor jou    
Bakboek    
Heel Holland Bakt voor jou    
Bakkershart    
Heel Holland Bakt Kinderbakboek | seizoen 3    
Zoet genoeg    
Het beste van 10 jaar Heel Holland Bakt    
Heel Holland bakt vegan    
Het leukste katten bakboek    
Bakken met Fatima    
50x Koekjes - Laura's Bakery    
Het vegan bakboek    
Het gebak    
Kids Fun Food    
Glutenvrij    

COOKING / Regional & Ethnic / French

De kunst van het koken    
Tour d'Alain    
Aan Rue Tatin & tarte tatin    
De Nieuwe Franse Keuken    
In een Franse keuken    
Little Tarts    
Bon Appétit    
Het franse kookatelier    
Eat like a local Parijs    
Provence    
De makkelijke Franse keuken    
Kleine hartige taartjes    
Heerlijk Parijs    
Calissons
Calissons    
Elzas    
De vrouw die water liet aanbranden    
Mijn Frankrijk    
Het beste van de mediterrane keuken    
Septime
Franse taartjes, klein en groot    
Bras
Bistrotier    
De nieuwe Franse keuken    
Patisserie Coucou    
Classic French Recipes
Chez Bijdendijk    
Winter    
Canapé
Provencal
The New French Wine [Two-Book Boxed Set]
Miss Maggie's Kitchen
French Boulangerie
The French Chef Cookbook
French Countryside Cooking
Under the Sign of the Moon
The Complete Book of French Cooking
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
French Charcuterie at Home

Uitgevers

Good Cook B.V.