dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
ISBN
9780241956465

verschijningsdatum
24/11/2011

Personen

Simone Beck

De kunst van het koken    
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Louisette Bertholle

De kunst van het koken    
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Julia Child

De kunst van het koken    
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
The French Chef Cookbook

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Regional & Ethnic / French

De kunst van het koken    
Tour d'Alain    
Aan Rue Tatin & tarte tatin    
De Nieuwe Franse Keuken    
In een Franse keuken    
Little Tarts    
Bon AppĂ©tit    
Het franse kookatelier    
Eat like a local Parijs    
Provence    
De makkelijke Franse keuken    
Kleine hartige taartjes    
Heerlijk Parijs    
Calissons    
Elzas    
De vrouw die water liet aanbranden    
Mijn Frankrijk    
Het beste van de mediterrane keuken    
Septime
Franse taartjes, klein en groot    
Bras
Bistrotier    
De nieuwe Franse keuken    
Patisserie Coucou    
Classic French Recipes
Chez Bijdendijk    
Winter    
Canapé
Provencal
The New French Wine [Two-Book Boxed Set]
Miss Maggie's Kitchen
French Boulangerie
The French Chef Cookbook
French Countryside Cooking
Under the Sign of the Moon
The Complete Book of French Cooking
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
French Charcuterie at Home

Imprints

Penguin Books Ltd

Ardennes 1944
In Cold Blood
We Are Our Brains
Pride and Prejudice
1984
Wuthering Heights
Lolita
Dracula
The Adventures of Huckleberry Finn
Sense and Sensibility
Alice's Adventures in Wonderland and Through the Looking Glass
On Beauty
A Passage to India
The Art of War
D-Day
Blink
About a Boy
Frankenstein
Wreck This Journal
The Picture of Dorian Gray
Great Expectations
What is the What
Travels with Charley
Whatever You Think, Think the Opposite
Breakfast at Tiffany's
Robinson Crusoe
Everything is Illuminated
The Penguin Book of the British Short Story: 1
On the Road
Animal Farm
Frankenstein
Howards End
Moby-Dick
The Discovery Of Heaven
Lolita
Persuasion
Wuthering Heights
A Clockwork Orange
Oliver Twist
Outliers
On the Road
Robinson Crusoe
The Portrait of a Lady
Ulysses
Moby-Dick
East of Eden
Brideshead Revisited
The Black Swan
The Catcher in the Rye
Pride and Prejudice