dit werk kent de volgende uitvoeringen

E-book (epub)
Jam & zuur
ISBN
9789048832644

verschijningsdatum
14/04/2016
Hardback
Jam & Zuur
ISBN
9789048832637

verschijningsdatum
14/04/2016

Personen

Philippine van der Goes

Jam & Zuur
Jam & zuur    
Maar HOE dan?!    
Maar hoe dan?! - Je lichaam is van jou    

Lars Hamer

Altijd ijs    
BBQbijbel    
Cocktails met Tess    
Het Albert Heijn viskookboek    
Het familiekookboek    
Het hartige bakboek    
Het ultieme hamburgerboek    
Jam & Zuur
Jam & zuur    
Jamie's super food voor elke dag    
Mijn Arabische keuken    
Niven 80/20    
Nog meer uit van bovens oven    
Ontbijt    
Rutger bakt feestelijk    
Sauzen    
Sla, easy salades    
Soepen    
Tour d'Alain    
Vleesbijbel    
World of veggies    

Curly & Straight

Jam & Zuur
Jam & zuur    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Methods / Canning & Preserving

Jam & Zuur
Jam & zuur    
Fermenteren    
Over rot 2.0    
Verrot Lekker    
Confituur    
Smoked    
Noma's handboek voor fermenteren    
Vis uit blik | 2    
Kimchi    
Olie, azijn, zout & zuur    
Compote    
Puur & Makkelijk    
Inmaken    
de kleine Dickens    
de kleine Dickens
Chutneys & zuur    
Drankjes    
Groenten fermenteren    
homegrown.    
homegrown.    
Kimchi    
Zelf gefermenteerd    
De keukens van Oekraine    
Proef Korea    
Taste Korea    
Of Cabbages and Kimchi
Uit blik    
De inmaaktuin

Imprints

Carrera

Overleven op de K2    
IS - tot alles in staat    
Winkel slimmer, wordt slanker    
Pijn    
Hier    
'kHeb je lief, en trek!    
Dom Perignon in een rugzak    
Het roer om    
Onheilstij    
Vak 127    
Berichten uit de bajes    
IJstijd    
Jackie    
Van 3 naar 10.000.000 vrienden    
De reunie    
De vrouwenjager    
De keuken van Kranenborg | Winter    
Slurpen
Aznavour, de beste zanger die ooit geleefd heeft    
Aznavour à 5 exemplaren
Hoe sterk is de eenzame schaatser    
De Ronde van Boogerd    
Verhaal halen    
De spiegel van het recht    
Praktische gids voor een gelukkige hond    
De Maffia-tapes    
Overwintering op Nova Zembla    
Droomvlucht    
De staat van het klimaat    
De fatale fuik    
Afslag Herberg de Troost    
Smart cooking compleet    
Liefde 5 ex.    
Van XL naar S    
de vrouwen van Prins Bernhard    
Soldaat in Uruzgan    
Laat maar waaien    
Geboren in een land dat niet meer bestaat
Liefde    
Groenten uit een Italiaanse tuin
Matchfixing    
De geboorte van een moeder    
De beste Tour aller tijden    
Handboek voor vaders    
Het geheim van slanke mensen    
Wie gelooft die renners nog?    
De waarheid bestaat niet, dus zoek iets dat erop lijkt    
Ik ken mezelf en ben slank    
De bandidos    
Branson ontmaskerd    

Carrera culinair

Tour d'Alain    
Quinoa    
Smart BBQ    
Eten als medicijn    
Havermoutje    
Rutger bakt    
Slurp a la Gort    
Werken met wild    
Ontbijt    
Zout, suiker, vet    
Niven 80/20    
We love beef    
De jonge foodie    
Jam & Zuur
Jam & zuur    
Beweeg!    
Mosselen    
BBQbijbel    
Over worst    
Sauzen    
Soepbijbel    
Worstbijbel    
Rutger bakt feestelijk    
Groenten uit een Italiaanse tuin    
Wie laat ons omfietsen naar de hema    
Groentebijbel    
Borrelbijbel    
Toetjesbijbel    
De bijbel van de Indonesische keuken    
De bijbel van de Indiase keuken    
Pizzabijbel    
Pastabijbel