dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Wild Fermentation
ISBN
9781603586283

verschijningsdatum
01/01/2016

Personen

Sandor Ellix Katz

Sandor Katz's Fermentation Journeys
The Art of Fermentation
Wild Fermentation
Wild Fermentation

NUR Codes (sub)

300 Literaire fictie algemeen

Hartsvanger    
Mijn eigen eenzame weg    
De kunst van het ouder worden    
Paradiso    
De lente een veldslag    
Onmogelijk geluk    
De wetten    
De vriendschap    
I.M.    
Bezeten van mij    
Moord in Pompei    
Doka
Nederland volgens Youp    
Inferno    
Smaak    
Van het westelijk front geen nieuws    
Hoe duur was de suiker?    
Uitverkoren    
De belofte - grote letter uitgave    
Witte doeken    
Licht op mijn huid    
Keetje Tippel    
Nachtengel    
Vijftien minuten    
Levend doelwit    
Moederdagpakket Holmes en Yttrup
Oog in oog    
Makkelijk    
De au pair - grote letter uitgave    
Intrige in Parijs    
Klem    
Schrijfster in Jeruzalem    
Verdwaalde ster    
Dag van vreugde    
De stille gouvernante    
Blootsvoets    
Pakket Bruiden van het Lehighkanaal
De nieuwkomer    
Pakket De helden van David
Zomer pakket A | Dwarsligger 2 en 1
Zomer pakket B | Dwarsligger 2 en 1
Zomer pakket C | Dwarsligger 2 en 1
Portret van een vrouw    
Een week in Parijs    
Nog vijf dagen    
Het lied van de waterval    
De jurkendief    
Congo    
Ollie    
Kadootje

BISAC Codes

COOKING / Beverages / Beer

All Belgian beers, Alle Belgische Bieren, Toutes les bieres Belges    
Kaas & bier    
The Belgian beer Book    
Food + Bier    
Wat je als bierliefhebber moet weten    
Belgian beer trails    
Verloren bieren van Nederland    
Belgian Abbey Beers
Trappisten en abdijbieren
Bier    
Beerstronomy
Bier en Oliebollen    
Belgisch bier
Belgian Beer    
Biernotities    
Bierkenner word je zo    
Rivier van Bier    
Bier en Aardappel    
Bierbrouwen voor Dummies    
Wish you were beer    
Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld    
Bier in de keuken    
50 tinten bier    
Op café in Vlaanderen    
Craft bier brouwen    
Op de fles    
Opwaaiend schuim    
Punch, kandeel en clairet    
Gebrouwen door Vrouwen    
The taste of bier, jazz en blues    
Bierwijzer    
Bierbrouwen voor Dummies, 2e editie, pocketeditie
De Biericonen der Lage Landen
Van brood tot Brood
Alcoholvrij bier in de Lage Landen    
De wereld rond in 80 glazen    
Bierland België
Bier en Barbecue    
Bierstronomie    
The Beer Brewing Guide    
Bierboek met schuim    
Zuurdesembrood bakken    
Brouwers van Belgisch bier    
Brewers of Belgian Beer    
Zelf gebrouwen    
Het bockbierboek    
Belgisch bier    
Bierfietsboek België    
Het groot caféboek België    
Bier Als de vrouw van mijn dromen

COOKING / Health & Healing / General

Wijnreis door mijn lichaam    
Mijn pure keuken | 1    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Quinoa    
Het beste dieet ter wereld    
No time to Cook    
Broodbuik    
Kyra's kitchen    
(H)eerlijk om er goed uit te zien en je geweldig te voelen    
Eten als medicijn    
Gezond genieten!    
Natural food    
Gezond trakteren    
Eet jezelf mooi, slank & gelukkig    
Gezond bakken    
I love health    
Natuurlijk! Het heden ik kookboek    
Het tempelkookboek    
Het hardloperskookboek    
Een gezonde eter voelt zich beter    
Gezond feesten    
Eet jezelf gezond
Broodbuik Totaal Gezond    
Het groene smoothiesboek    
Zout, suiker, vet    
Niven 80/20    
Snacken zonder schuldgevoel!    
Kookboek voor een rustige buik    
Mijn leefstijl dieet    
Het Tempelkookboek - kinderen    
Natuurlijk! Elke dag echt eten    
Broodbuik kookboek    
Superfood recepten    
Powerfood    
De blue zones-methode    
Mijn pure keuken 2    
Eten om te winnen    
Lekker lang jong    
Eet als een expert    
On the go    
Groente    
Eten tegen kanker kookboek    
VoedZo.    
Sapman    
Kook ook gezonde en snelle snacks    
Super food voor familie en vrienden    
Nooit meer diëten | De Thermomix editie 2    
1 x koken = 3 x eten )    
Kook ook salade    
Kookboek bij dementie    

COOKING / Methods / Canning & Preserving

Jam & zuur    
Fermenteren    
Over rot 2.0    
Verrot Lekker    
Confituur    
Smoked    
Noma's handboek voor fermenteren    
Vis uit blik | 2    
Kimchi    
Olie, azijn, zout & zuur    
Compote    
Puur & Makkelijk    
Inmaken    
de kleine Dickens    
de kleine Dickens
Chutneys & zuur    
Drankjes    
Groenten fermenteren    
homegrown.    
homegrown.    
Kimchi    
Zelf gefermenteerd    
De keukens van Oekraine    
Proef Korea    
Taste Korea    
Of Cabbages and Kimchi
Uit blik    
De inmaaktuin
Oogsten & bewaren    
The Art of Fermentation
Wild Fermentation
Wild Fermentation
Charcuterie
FERMENT
De zelfvoorzienende tuin    
Fermentista
Sandor Katz's Fermentation Journeys
Wildcrafted Fermentation
Koji Alchemy
Wildcrafted Vinegars
Fermented Foods
Preserving Food without Freezing or Canning

COOKING / Specific Ingredients / Natural Foods

Eetbare en giftige wilde planten    
Quinoa    
Havermoutje    
Een gezonde eter voelt zich beter    
Nootje    
Werken met wild    
Superfood recepten    
Be-time
Koken met passie    
De rijke wereld van kloosterkruiden    
Bijbels culinair    
De smaak van de Amish    
Super food voor familie en vrienden    
Beautyfood    
Kiemen kweken    
De paleo-chef    
vegan.    
Bloemen met smaak
Eat right    
Superdiners    
Hoe overleef je?    
Easy Vegan met Julie    
Eten uit de natuur    
The Plant Pharmacy    
Het Hummus kookboek    
De veelzijdige honingbij    
Culinaire Cosmetica    
Boeddha's kookboek    
Easy Vegan | 2    
Ketoman    
Easy Vegan | 2    
De smaak van wildplukken    
Future Food Today    
Meals in Minutes    
Matcha
Infused water    
De afvalvrije keukencyclus    
Eet smakelijke tulp    
The sitting chef    
KetoHuis Kookt    
Whole food voor elke dag    
Duurzaam lekker eten    
Oude granen, nieuw brood    
Bites!
Lekker gesmeerd    
Handboek voor de Vinex-jager
Earthy Flavours    
De natuurlijke apotheek    
Eten uit de natuur    
Ode aan het ei    

TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science

Over eten en koken    
Smaak    
Hoe smaakt het?    
Inleiding tot de levensmiddelenhygiëne    
Levensmiddelenhygiëne    
Blijven eten    
Food is Fictie / Food is Fiction    
Food Futures    
Introducing Food Science
Verbeterd recept    
The Essence of Gastronomy
De voedselfactor    
The Art of Fermentation
Vino
Wild Fermentation
Wild Fermentation
Cooked

Imprints

Chelsea Green Publishing Co

The Art of Fermentation
Wild Fermentation
Wild Fermentation
Sandor Katz's Fermentation Journeys
Make Mead Like a Viking
Wildcrafted Fermentation
Koji Alchemy
Wildcrafted Vinegars
Preserving Food without Freezing or Canning