dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Lekker gesmeerd
ISBN
9789492907059

verschijningsdatum
02/09/2019

Personen

Emelie Heller

Groenten fermenteren    
Lekker gesmeerd
Lekker gesmeerd    

Leentje Speybroeck

Gewoon plantaardig    
Groenten fermenteren    
Kook het seizoen    
Lekker gesmeerd
Lekker gesmeerd    

Nadia Tahon

Lekker gesmeerd
Lekker gesmeerd    

NUR Codes (sub)

240 Non-fictie kinderboeken (> 12 jaar)

Het heelal    
Dagvlinders in beeld    
Dienen in nood | 1
Help, ik word puber! Meisje    
In de brugklas    
Naar de brugklas    
Een vrolijke drukte    
Spijt!    
Violetta Mijn dagboek    
Terra | 1 Vmbo bk | Leerwerkboek B    
Snow boarding    
Basketbal    
Rugby    
Voetbal    
Deltavliegen & paragliden    
Wildwatersporten    
Surfen    
Snowboarden    
Skydiven    
Rotsklimmen    
Mijn grote boek over paardrijden    
Films Maken    
Natuurfotografie voor kinderen    
Schatten uit het verleden    
Stap voor stap draken leren tekenen    
Display Kookkunstjes
Old Shatterhand    
Reis door de nacht    
Atlas of European values    
Arcadia
Oorlog om de geesten    
En Prozac is mijn paracetamol    
Fonzie's mannenmoppenmap    
Het meisje met de hoge hakken    
Sorry!    
Het grote boek over sterren en planeten    
Bijen in beeld    
Diersporen in beeld    
Zonder pakjes & zakjes    
Tuinieren voor [wilde] dieren    
Isa en Max en het vliegende skateboard    
Verloren tijd    
Verstrikt    
We hebben maar een planeet    
Hurrah!    
Verboden voor ouders    
BMS Deel I
My Wonderful World of Fashion    
Muziek voor kinderen    
Wishing you well!    

BISAC Codes

COOKING / Courses & Dishes / Appetizers

69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn    
Hapjes om van te genieten    
Bangkok street food    
Benissa    
Gin & Tonic - geactualiseerde edtie (E-boek - ePub-formaat)    
Hapjes om van te genieten    
Tequila & Mezcal    
Graanmarkt 13, Vegetables    
Claudia feest in kleur    
De 12 Bottle Bar    
Limonade, fris & snacks    
Basic aperitiefhapjes
Toffe tosti's    
Bier en Oliebollen    
Bier en Aardappel    
Zondag    
Mezze    
Wereldhapjes    
Het jaar van Guus en Dick    
Hapjes & Dips    
Borreltijd    
Het Borrelhapjes Bakboek    
High Cuisine: Bites    
Tapas    
Fingerfood    
Lekker gesmeerd
Lekker gesmeerd    
Bier en Barbecue    
Borrelhapjes & voorgerechten    
Hapjes & Voorgerechten-200 recepten    
Wereldwijd borreltijd    
Vegan snacks
De Keuken van San
Hapjes & Voorgerechten - 150 recepten    
Altijd borreltijd    
Making memories    
Je kookt het op TikTok    
Planken met een Indische twist    
Smokey Goodness The Best of BBQ Birds    
Bored of Lunch - Het gezonde airfryer boek    
Soep en dippers    
De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen    
Happy Food Life    
Book of Bacon    
Hapjes & voorgerechten - 150 recepten    
Lekker Hollands    
Canapé
Dumplings and Noodles

COOKING / Courses & Dishes / Brunch & Tea Time

Broodtrommelboek    
Licht    
All-day breakfast    
Het Laura’s bakery bakboek    
Laura's bakery, het basisbakboek    
Toffe tosti's    
Little Tarts    
Zondag    
The Avocado Show    
Afternoon tea of high tea?    
Heel Holland Bakt - Veel lekkers van Anna    
Tasty Taart en Toetjes    
Het Borrelhapjes Bakboek    
Heel Holland Bakt mee-Seizoen 2019-2020    
Brunch    
Brood    
Lekker gesmeerd
Lekker gesmeerd    
Easy Vegan All-day Breakfast    
Lekker gelukkig    
Wereldbroden    
Vlaai    
100 heerlijke hapjes    
Theegeheimen
Uit één bakblik    
Zuurdesembrood bakken    
Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2    
Vlechtbrood uit eigen oven    
50x Koekjes - Laura's Bakery    
Kerst à la Petit gâteau    
Glutenvrij    
Tosti's en meer    
De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen    
Green Kitchen: Quick & Slow
Royal Teas

COOKING / Courses & Dishes / Sandwiches

Ik ben niet van suiker!    
Voor altijd zomer    
Tosti & toast    
Tasty tosti's
Het Brood Boek    
Lekker gesmeerd
Lekker gesmeerd    
Lunch to go    
Sandwiches    
Tosti's en meer    
Wrap it up!    

COOKING / Specific Ingredients / Natural Foods

Eetbare en giftige wilde planten    
Quinoa    
Havermoutje    
Een gezonde eter voelt zich beter    
Nootje    
Werken met wild    
Superfood recepten    
Be-time
Koken met passie    
De rijke wereld van kloosterkruiden    
Bijbels culinair    
De smaak van de Amish    
Super food voor familie en vrienden    
Beautyfood    
Kiemen kweken    
De paleo-chef    
vegan.    
Bloemen met smaak
Eat right    
Superdiners    
Hoe overleef je?    
Easy Vegan met Julie    
Eten uit de natuur    
The Plant Pharmacy    
Het Hummus kookboek    
De veelzijdige honingbij    
Culinaire Cosmetica    
Boeddha's kookboek    
Easy Vegan | 2    
Ketoman    
Easy Vegan | 2    
De smaak van wildplukken    
Future Food Today    
Meals in Minutes    
Matcha
Infused water    
De afvalvrije keukencyclus    
Eet smakelijke tulp    
The sitting chef    
KetoHuis Kookt    
Whole food voor elke dag    
Duurzaam lekker eten    
Oude granen, nieuw brood    
Bites!
Lekker gesmeerd
Lekker gesmeerd    
Handboek voor de Vinex-jager
Earthy Flavours    
De natuurlijke apotheek    
Eten uit de natuur    
Ode aan het ei    

COOKING / Specific Ingredients / Vegetables

Niven 80/20    
Kook ook Vegetarisch    
De 100 populairste recepten    
Het love & Lemons Kookboek    
Groente    
Boerenkool    
Het nieuwe Vegalicious    
Kook ook Groente    
Groente en fruit    
Italian Cooking School
vegan.    
On Vegetables
Groente!    
Groene burgers    
Vandaag vegetarisch
Zes seizoenen    
Het Hummus kookboek    
Hete kolen compleet    
Van kleine spruit tot toffe peer    
Man.Eat.Plant.    
Easy Vegan | 2    
Aan tafel in Venetië    
The Garden Chef
The Avocado Show    
Easy Vegan | 2    
Gezonde groenten
Asperges    
Maaltijdsalades    
We love groente    
Salade in 6 stappen    
Avocado    
Yummy, Easy, Quick    
Easy Vegan Feelgood    
Jamie's VEG    
Goede start, ontbijt    
Bordjes & bowls    
Hapjes & Dips    
Bloemkool boost    
Grow Fruit & Vegetables in Pots
Snel klaar    
Chefs en hun moestuin    
Slim koken voor je baby    
Gewoon vegan    
Vegan Vibes    
Groenten    
Veggie wereldgerechten    
Proteïne Power
Restaurant De Kas    
Restaurant De Kas Amsterdam    
Groenten & Granen    

COOKING / Vegetarian

Kyra's kitchen    
I love groente    
Veggie kidz    
Groente uit zee    
Deliciously Ella    
Kook ook Vegetarisch    
On the go    
Het nieuwe Vegalicious    
Plant power    
Greens that taste like friendship.    
Ecofabulous    
Share    
De hippe vegetariër    
Vegarabia    
Oh She Glows - Elke dag    
Leafs    
The Middle Eastern Vegetarian Cookbook
Vegan: The Cookbook
Oogst    
The party edition    
Bowls of Goodness    
One healthy kitchen    
Groene burgers    
World of veggies    
VEGAN - Het kookboek    
Plenty More
De Flexikok    
Vandaag vegetarisch
Hoe overleef je?    
Veggie meets vlees & vis    
Plant & eter    
Vegan    
Veggie Burgers    
Superveg    
Vegetarisch het jaar door    
Vega feest    
Vega lekker    
De groene bakplaat    
De natuur op je bord    
Andere koek    
Easy Vegan | 2    
The Greek Vegetarian Cookbook
Bazaar
Koken zonder vlees    
Easy Vegan | 2    
Slow cooked vega    
De smaak van wildplukken    
Greenfeast
Veg
Gezonde groenten

Uitgevers

BoekWerkUtrecht