dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Inmaken
ISBN
9789038817224

verschijningsdatum
03/03/2026
Hardback
Inmaken
ISBN
9789038808826

verschijningsdatum
18/08/2020

Personen

Jonah Freud

Absolutely Jean Beddington    
Bon Appétit    
Chutneys & zuur    
De Banketbakker    
De Elisabeth    
De Joodse keuken    
De Oude Garde    
Drankjes    
Dutch Pastry    
Heerlijk Amsterdam    
Het andere koek boek    
Het kookboek van Nederland    
Het krokettenboek    
Inmaken
Inmaken    
Koekje    
Lekker joods    
Med    
Memmisj    
Power to the pieper    
Rijksmuseum cookbook    
The Amsterdam gourmet    
Volkorenbrood    
Zeelust    

Noni Kooiman

Buiten koken    
Chutneys & zuur    
Drankjes    
Inmaken
Inmaken    
Switi Sranan    
Wokbijbel    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / General

IJs    
Koken en bakken met de Amish    
Bewust koken zonder e-nummers    
De kunst van het koken    
'kHeb je lief, en trek!    
Het roer om    
Stop met diëten    
Liefde is eetbaar | Deel 4 sompige toetjes, taarten en ander geluk    
Hartige taart    
Verrukkelijk onkruid    
Appeltaart    
Een leven vol taart    
Jamie in 15 minuten    
Meesterlijk brood    
OERsterk    
Kost voor kerels
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
100 X Onno Kleyn    
Een jaar vol taart    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Hollands lamsvlees een totaal product    
Greendelicious kruiden    
Het paddenstoelenboek    
Kip    
Personaliseer je voeding    
Lekker zonder koemelk    
Aan tafel met Camilla Lackberg    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
Het culinaire ABC    
Eet wat bij je past    
De chefs van Belgie    
SOS Piet compleet    
Het grote wildplukboek    
Daytox    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
100% Suikervrij basiskookboek    
Tarte tatin    
Een wereld vol taart    
Van alle Wereldzeeën    
Heel Holland bakt    
Viva Arabia!    
Honey & co    
Het paleo kookboek    
Groot Indonesisch kookboek    
Simply Nigella    
Gezond bakken    
Smaak    
Het nieuwe kliekjesboek    

COOKING / Methods / Canning & Preserving

Jam & zuur    
Fermenteren    
Over rot 2.0    
Verrot lekker    
Confituur    
Smoked    
Noma's handboek voor fermenteren    
Vis uit blik | 2    
Kimchi    
Olie, azijn, zout & zuur    
Compote    
Puur & Makkelijk    
Inmaken
Inmaken    
de kleine Dickens    
de kleine Dickens
Chutneys & zuur    
Drankjes    
Groenten fermenteren    
homegrown.    
homegrown.    
Kimchi    
Zelf gefermenteerd    
De keukens van Oekraine    
Proef Korea    
Taste Korea    
Of Cabbages and Kimchi
Uit blik    
De inmaaktuin
Oogsten & bewaren    
The Art of Fermentation
Wild Fermentation
Charcuterie
FERMENT
De zelfvoorzienende tuin    
Fermentista    
Sandor Katz’s Fermentation Journeys
Wildcrafted Fermentation
Koji Alchemy
Wildcrafted Vinegars
Fermented Foods
Preserving Food without Freezing or Canning
The Japanese Art of Pickling & Fermenting
Real Food Fermentation for Beginners
Preserving
Zelf jam maken    
The Pocket Kimchi
The Modern Pioneer Pantry
Verrot lekker    
Boerderij in je rijtjeshuis
365 dagen eten uit eigen tuin

Imprints

Nijgh & Van Ditmar

In goede handen    
Onze oom    
De joodse messias    
De dood van Mila Burger    
Duitse bruiloft    
Lenins balsem    
Vlaams toppenboek    
De seksbijbel    
Ik ben een bijl    
Gospels en psalmen    
Underperformer    
Ik deug / deug niet    
Wij geluksvogels    
Pil    
De bijvangst    
Engel    
Panorama West    
Blokken, Knorrende beesten, Bint    
Karakter    
Ik heb Alzheimer    
Velden van weleer    
Buddingh' gebundeld    
Uitweg    
Luchtmeisjes    
Mijn rondje    
De Nederlandse toppen top-40    
DedikkevanDam    
Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's    
Vind ik leuk    
Afwassingen    
De gebroeders Sisters    
Sterke verhalen    
Weg om legging    
Het dierlijkste van Dorrestijn    
Dorrestijns natuurgids    
Dorrestijns Vogelgids    
Dudeljo!    
De Italiaanse chauffeuse    
De guts en de glorie    
Paddy Clarke ha ha ha    
Stierenvechten    
Ei    
Je blijft    
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Jongste ontdekkingen    
Zeslettergrepigheid    
Mama Tandoori    
Mamita    
Mijn achterlijke kat Lola - Display 10 ex