dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Inmaken
ISBN
9789038808826

verschijningsdatum
18/08/2020

Personen

Jonah Freud

Absolutely Jean Beddington    
Bon Appétit    
Chutneys & zuur    
De Banketbakker    
De Elisabeth    
De Joodse keuken    
De Oude Garde    
Drankjes    
Dutch Pastry    
Heerlijk Amsterdam    
Het andere koek boek    
Het kookboek van Nederland    
Het krokettenboek    
Inmaken
Inmaken    
Koekje    
Lekker joods    
Med    
Memmisj    
Power to the pieper    
Rijksmuseum cookbook    
The Amsterdam gourmet    
Volkorenbrood    
Zeelust    

Noni Kooiman

Chutneys & zuur    
Drankjes    
Inmaken
Inmaken    
Switi Sranan    
Wokbijbel    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Methods / Canning & Preserving

Jam & zuur    
Fermenteren    
Over rot 2.0    
Verrot Lekker    
Confituur    
Smoked    
Noma's handboek voor fermenteren    
Vis uit blik | 2    
Kimchi    
Olie, azijn, zout & zuur    
Compote    
Puur & Makkelijk    
Inmaken
Inmaken    
de kleine Dickens    
de kleine Dickens
Chutneys & zuur    
Drankjes    
Groenten fermenteren    
homegrown.    
homegrown.    
Kimchi    
Zelf gefermenteerd    
De keukens van Oekraine    
Proef Korea    
Taste Korea    
Of Cabbages and Kimchi
Uit blik    
De inmaaktuin
Oogsten & bewaren    
The Art of Fermentation
Wild Fermentation
Charcuterie
The Preserving Garden
De zelfvoorzienende tuin
Fermentista

Imprints

Nijgh & Van Ditmar

In goede handen    
Onze oom    
De joodse messias    
De dood van Mila Burger    
Duitse bruiloft    
Lenins balsem    
Vlaams toppenboek    
De seksbijbel    
Ik ben een bijl    
Gospels en psalmen    
Underperformer    
Ik deug / deug niet    
Wij geluksvogels    
Pil    
De bijvangst    
Engel    
Panorama West    
Blokken; Knorrende beesten; Bint    
Karakter    
Ik heb Alzheimer    
Velden van weleer    
Buddingh' gebundeld    
Uitweg    
Luchtmeisjes    
Mijn rondje    
De Nederlandse toppen top-40    
DedikkevanDam    
Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's    
Vind ik leuk    
Afwassingen    
De gebroeders Sisters    
Sterke verhalen    
Weg om legging    
Het dierlijkste van Dorrestijn    
Dorrestijns natuurgids    
Dorrestijns Vogelgids    
Dudeljo!    
De Italiaanse chauffeuse    
De guts en de glorie    
Paddy Clarke ha ha ha    
Stierenvechten    
Ei    
Je blijft    
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Jongste ontdekkingen    
Zeslettergrepigheid    
Mama Tandoori    
Mamita    
Mijn achterlijke kat Lola - Display 10 ex