dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Wildcrafted Fermentation
ISBN
9781603588515

verschijningsdatum
16/04/2020

Personen

Pascal Baudar

Wildcrafted Fermentation
Wildcrafted Fermentation
Wildcrafted Vinegars

NUR Codes (sub)

300 Literaire fictie algemeen

Hartsvanger    
Mijn eigen eenzame weg    
De kunst van het ouder worden    
Paradiso    
De lente een veldslag    
Onmogelijk geluk    
De wetten    
De vriendschap    
I.M.    
Bezeten van mij    
Moord in Pompei    
Doka
Nederland volgens Youp    
Inferno    
Smaak    
Van het westelijk front geen nieuws    
Hoe duur was de suiker?    
Uitverkoren    
De belofte - grote letter uitgave    
Witte doeken    
Licht op mijn huid    
Keetje Tippel    
Nachtengel    
Vijftien minuten    
Levend doelwit    
Moederdagpakket Holmes en Yttrup
Oog in oog    
Makkelijk    
De au pair - grote letter uitgave    
Intrige in Parijs    
Klem    
Schrijfster in Jeruzalem    
Verdwaalde ster    
Dag van vreugde    
De stille gouvernante    
Blootsvoets    
Pakket Bruiden van het Lehighkanaal
De nieuwkomer    
Pakket De helden van David
Zomer pakket A | Dwarsligger 2 en 1
Zomer pakket B | Dwarsligger 2 en 1
Zomer pakket C | Dwarsligger 2 en 1
Portret van een vrouw    
Een week in Parijs    
Nog vijf dagen    
Het lied van de waterval    
De jurkendief    
Congo    
Ollie    
Kadootje

BISAC Codes

COOKING / Health & Healing / General

Wijnreis door mijn lichaam    
Mijn pure keuken | 1    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Quinoa    
Het beste dieet ter wereld    
No time to Cook    
Broodbuik    
Kyra's kitchen    
(H)eerlijk om er goed uit te zien en je geweldig te voelen    
Eten als medicijn    
Gezond genieten!    
Natural food    
Gezond trakteren    
Eet jezelf mooi, slank & gelukkig    
Gezond bakken    
I love health    
Natuurlijk! Het heden ik kookboek    
Het tempelkookboek    
Het hardloperskookboek    
Een gezonde eter voelt zich beter    
Gezond feesten    
Eet jezelf gezond
Broodbuik Totaal Gezond    
Het groene smoothiesboek    
Zout, suiker, vet    
Niven 80/20    
Snacken zonder schuldgevoel!    
Kookboek voor een rustige buik    
Mijn leefstijl dieet    
Het Tempelkookboek - kinderen    
Natuurlijk! Elke dag echt eten    
Broodbuik kookboek    
Superfood recepten    
Powerfood    
De blue zones-methode    
Mijn pure keuken 2    
Eten om te winnen    
Lekker lang jong    
Eet als een expert    
On the go    
Groente    
Eten tegen kanker kookboek    
VoedZo.    
Sapman    
Kook ook gezonde en snelle snacks    
Super food voor familie en vrienden    
Nooit meer diëten | De Thermomix editie 2    
1 x koken = 3 x eten )    
Kook ook salade    
Kookboek bij dementie    

COOKING / Methods / Canning & Preserving

Jam & zuur    
Fermenteren    
Over rot 2.0    
Verrot Lekker    
Confituur    
Smoked    
Noma's handboek voor fermenteren    
Vis uit blik | 2    
Kimchi    
Olie, azijn, zout & zuur    
Compote    
Puur & Makkelijk    
Inmaken    
de kleine Dickens    
de kleine Dickens
Chutneys & zuur    
Drankjes    
Groenten fermenteren    
homegrown.    
homegrown.    
Kimchi    
Zelf gefermenteerd    
De keukens van Oekraine    
Proef Korea    
Taste Korea    
Of Cabbages and Kimchi
Uit blik    
De inmaaktuin
Oogsten & bewaren    
The Art of Fermentation
Wild Fermentation
Charcuterie
De zelfvoorzienende tuin    
Fermentista    
Sandor Katz’s Fermentation Journeys
Wildcrafted Fermentation
Wildcrafted Fermentation
Koji Alchemy
Wildcrafted Vinegars
Fermented Foods
Preserving Food without Freezing or Canning
The Japanese Art of Pickling & Fermenting
Real Food Fermentation for Beginners
Preserving
Zelf jam maken    
The Modern Pioneer Pantry

COOKING / Regional & Ethnic / General

Jamie in 30 minuten    
Jamie's reizen    
Simpel    
Wat je als bierliefhebber moet weten    
The Curry Guy
Tacopedia
Meer dan de rest    
Sicilië    
Brindisa
Strooigoed    
Salt, Fat, Acid, Heat
Veggie Burgers    
My Asian Kitchen    
From the high seas    
Smaakt naar meer
Wereldsoepen    
Food Artisans of Japan
Aran
Cambodja    
Proef en zie    
Falastin: A Cookbook
100 x curry    
De wereld thuis    
Veggie wereldgerechten    
Kookboek van Utrecht    
In de Gecroonde Duyvekater    
Rijst & co
Het Efteling Familiekookboek    
It's a wrap!    
Stedenlust    
Met mes & stokjes    
De Ark van de Smaak in Nederland    
Een kleine geschiedenis van pasta    
Wereldbroden    
De wereld in één pan
500 nederlandse gerechten    
500 dutch recipes    
Chef Toub: Vega Arabisch    
De keukens van Oekraine    
Desserts
Tapas & Entrées
Das leckere kleine Wildkochbuch - vom Jäger empfohlen: das Beste aus Wald und Wiese, einfach nachzukochen und grandios in Geschmack und Vielfalt
Das leckere kleine Wildkochbuch - vom Jäger empfohlen: das Beste aus Wald und Wiese, einfach nachzukochen und grandios in Geschmack und Vielfalt Teil2
The Curry Guy één pan    
Het kinderkookboek van de keuken van Kiki op reis    
De nieuwste Nederlandse keuken    
German Baking
Het kookboek van Mama's Koelkast    
100 ramadanrecepten    
Lekker Hollands    

COOKING / Seasonal

Home made food note book    
Down to earth
Donna Hay seizoenskookboek    
Guerrilla food    
Sensationele salades    
Voor altijd zomer    
Het winter BBQ boek    
Jamie Oliver's Kerstkookboek    
Vers uit foodbag    
De eetbare stad    
Gather    
Menu maison: deel 2 - lente/zomer
The Christmas Chronicles
Strooigoed    
Heel Holland Bakt Kerst    
Voer voor vrienden    
Zes seizoenen    
Estée kookt    
Time    
Smokey Goodness Winter BBQ    
Heel Holland Bakt mee Feest    
Libelle-Alles uit de oven    
De kunst van simpel koken    
Het grote Libelle pastaboek    
Asperges    
Maaltijdsalades    
Provence    
Kerst    
Colofone Siemens Meus scheurkalender
life in balance
Limonade    
Roadtrip Cooking
Puur & Makkelijk    
Goed eten    
Backcard a 6 ex. Estée kookt
De nieuwe winterkeuken    
Smokey Goodness BBQ Feast on Fire    
Home Farm Cooking
Frisse salades    
FEZ
Eten voor twee    
Elke dag feest    
Een kookboek.    
BBQ Bijgerechtjes    
Echt (w)eten    
Restaurant De Tuinkamer    
Salade Freak    
Zes seizoenen graan    
Koken uit één pan    
Het grote Libelle pastaboek    

COOKING / Specific Ingredients / Natural Foods

Eetbare en giftige wilde planten    
Quinoa    
Havermoutje    
Een gezonde eter voelt zich beter    
Nootje    
Werken met wild    
Guerrilla food    
Superfood recepten    
Be-time
Koken met passie    
De rijke wereld van kloosterkruiden    
Bijbels culinair    
De smaak van de Amish    
Super food voor familie en vrienden    
Beautyfood    
Kiemen kweken    
De paleo-chef    
vegan.    
Bloemen met smaak
Eat right    
Superdiners    
Hoe overleef je?    
Easy Vegan met Julie    
Eten uit de natuur    
The Plant Pharmacy    
Het Hummus kookboek    
De veelzijdige honingbij    
Culinaire Cosmetica    
Boeddha's kookboek    
Easy Vegan | 2    
Ketoman    
Easy Vegan | 2    
De smaak van wildplukken    
Future Food Today    
Meals in Minutes    
Matcha
Infused water    
De afvalvrije keukencyclus    
Eet smakelijke tulp    
The sitting chef    
KetoHuis Kookt    
Whole food voor elke dag    
Duurzaam lekker eten    
Oude granen, nieuw brood    
Bites!
Lekker gesmeerd    
Handboek voor de Vinex-jager
Earthy Flavours    
De natuurlijke apotheek    
Eten uit de natuur    

NATURE / Plants / General

Stap-voor-stap snoeien    
Groente- en fruitencyclopedie    
Paddenstoelen    
Geneeskrachtige planten    
Nieuwe plantengids voor onderweg    
Verwilderen    
Onkruid herkennen    
De dieren- en plantengids voor onderweg    
Het verborgen leven van bomen    
De uitvinder van de natuur    
In resonantie met de natuur    
Eetbare en giftige paddenstoelen    
Paddenstoelen    
Alles kan wachten    
Waarom spreeuwen bloemen plukken en trillende muizen slimmer zijn.    
Kiemen kweken    
Dieren en planten in en rond vijver en plas    
Kruidentocht    
Kleur je tuin    
Briljant groen    
Color your garden    
Heer der planten    
ANWB Paddenstoelengids    
ANWB Bloemengids    
De kleine Darwin    
Plant & eter    
Compactgids Kruiden    
Compactgids Paddenstoelen    
Het verborgen leven van bomen    
Dodelijke planten    
Welke paddenstoel is dat?    
De smaak van wildplukken    
Welke bloem is dat?    
Vanuit de plant gezien    
Mispoes    
Reizend groen    
De stem van de plant    
Hoe je een plant van je laat houden    
Welke eetbare wilde plant is dat?    
Zeven Werelden, Een Planeet    
Diepgeworteld    
Stekken en meer    
Welke boom is dat?    
Basisgids korstmossen    
De urban moestuin    
De levende berg    
Plant Tribe    
Groene genade    
Het grote moestuinierboek    
Actiepakket Kosmos Spellen NJ19

TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science

Over eten en koken    
Smaak    
Hoe smaakt het?    
Inleiding tot de levensmiddelenhygiëne    
Levensmiddelenhygiëne    
Blijven eten    
Food is Fictie / Food is Fiction    
Food Futures    
Etikettering van levensmiddelen | 2011
Introducing Food Science
Verbeterd recept    
The Essence of Gastronomy
De voedselfactor    
The Art of Fermentation
Vino
Wild Fermentation
Cooked
Wildcrafted Fermentation
Wildcrafted Fermentation

Imprints

Chelsea Green Publishing Co

The Art of Fermentation
Wild Fermentation
Sandor Katz’s Fermentation Journeys
Make Mead Like a Viking
Wildcrafted Fermentation
Wildcrafted Fermentation
Koji Alchemy
Wildcrafted Vinegars
Preserving Food without Freezing or Canning
The Psychology of Totalitarianism