dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Over eten en koken
ISBN
9789046813935

verschijningsdatum
22/01/2013
Hardback
Over eten & koken
ISBN
9789046800676

verschijningsdatum
23/11/2006

Personen

Harold McGee

De geuren van de wereld    
Goed koken    
Over eten en koken
Over eten en koken    

Jacques Meerman

70 jaar Bevrijding, 6-in-1-bundel    
Beschermengel    
Bonus Time    
Carpaccio    
China's stille expansie    
Chocolade    
D.O.M. de ontdekking van nieuwe Braziliaanse ingredienten    
Dat kan mijn kleine zusje ook    
De Afghaan    
De Afghanistan-missie    
De Beproeving    
De betoverende werkelijkheid    
De betoverende werkelijkheid    
De cobra    
De geuren van de wereld    
De groene smaakbijbel    
De grote Larousse gastronomique    
De onschuldigen    
De Smaakbijbel    
De smaken van Italië    
De smaken van Italië    
De smaken van Spanje    
De stille dood    
De supermarktleugen    
De tovenaar    
De wreker    
De Zilveren Lepel    
Denk als een kunstenaar    
Dineren met dictators    
Echte mannen dieet beter (w)eten, beter wegen    
Eetgenot    
Erfenis    
Erfenis    
Eva s Berlijn    
Falastin    
Fermenteren    
Gastrofysica    
Gennaro's favoriete Italiaanse familierecepten    
Gif in en om het huis    
Goed koken
Groente    
Harlan Coben 10-in-1-bundel    
Hart lever niertjes en de rest    
Hemsley Hemsley    
Het geheim van Penumbra's boekwinkel    
Het grote granenboek    
Het nieuwe proefboek    
Het testament    
ik overleefde voor mijn kind    
In de vuurlinie    
Infernal Devices    
IT    
Je weet niet wat je ziet    
Keukenconfessies    
Keukendagboek 2    
Kleine geschiedenis van de hutspot    
Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken    
Kookboek van Sardinië    
Kookschool | De Arabische keuken    
Kookschool | II    
Kookschool Stomen
Koreaans
Made in Sicily    
Madeleine    
Mediterraneo    
Mortal Engines    
MoVida    
Mugaritz    
Na de apocalyps    
Nazi-Duitsland en de Joden    
Nazi-Duitsland en de joden | De jaren van vernietiging 1939-1945    
Neêrlands roem    
Nooit genoeg    
Ogen van angst    
Onbreekbare eenheid    
Oorlogswond    
Op de hielen    
Over eten en koken
Over eten en koken    
Pasta    
Predator's Gold    
Quick & easy    
Roofvogels    
Selamat Makan!    
Simpel    
Slik je dat?    
Tatoeage    
Toespraken die de wereld veranderden    
Toscane    
Van hand tot hand    
Vers!    
Vis    
Vlijmscherp    
W staat voor wild    
Waarom slapende vogels niet uit de boom vallen    
Wijnkenner word je zo    
X    
Y    

Patricia Dorfman

Over eten en koken
Over eten en koken    

Justin Greene

Over eten en koken
Over eten en koken    

Ann McGee

Over eten en koken
Over eten en koken    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

SCIENCE / General

Waarom drinken we zoveel koffie?    
Facetten van de planologie    
Ruimte en water    
Universum uit het niets    
Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad    
Gravity does not exist    
Een kleine geschiedenis van bijna alles    
Nut van nutteloos onderzoek    
Hier word je slimmer van    
Wat als? Jubileumeditie    
De verbinding tussen wetenschap en spiritualiteit    
De verborgen realiteit    
Dit is big data    
Godel, Escher, Bach    
Higgs    
Hoe leer je natuurkunde aan je hond    
Het ontstaan van soorten    
Ontspoorde wetenschap    
Nederland in ideeen    
Over eten en koken
Over eten en koken    
De betoverende werkelijkheid    
Het heelal in ons    
Survivalgids voor de toekomst    
Briljante blunders    
Onwetendheid als drijfveer van de wetenschap    
Niets    
Het quantumtijdperk    
De derde chimpansee voor young adults    
Ongekende overvloed    
Doe dit vooral thuis    
Robots, aliens en popcorn    
De stem van je karakter    
Forensische wetenschap    
Het onderzoek    
Hoe sla je een miljardair aan de haak    
Sleutelen aan de mens    
Venus achterna    
Zonnen mag    
Echt Quantum    
Kunnen krokodillen huilen?    
Het verhaal van de westerse wetenschap    
Het succes van slechte seks    
God als misvatting    
Kranten ego's kapitaal    
Wat je brein te boven gaat    
Bèta voor alfa's    
Ervaringen met verhaal van schade    
Hamburgers in het Paradijs    
Het voorspellende brein
Dit is het mooiste ooit    

TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science

Over eten en koken
Over eten en koken    
Smaak    
Hoe smaakt het?    
Inleiding tot de levensmiddelenhygiëne    
Levensmiddelenhygiëne    
Blijven eten    
Food is Fictie / Food is Fiction    
Food Futures    
Introducing Food Science
Verbeterd recept    
The Essence of Gastronomy
De voedselfactor    
The Art of Fermentation
Vino
Wild Fermentation
Cooked

Imprints

Nieuw Amsterdam

The soft atlas of Amsterdam    
De eerste vijftien levens van Harry August    
De bekoring    
Noordtij    
Het grote, gezellige voetbalquizboek voor het hele gezin | 3    
De familie Troutman    
De heining    
Free    
The long tail    
De eeuw van Azië    
De huismus    
Wat is er in hemelsnaam gebeurd?    
Drie koppen thee    
De onderbreking    
Honden    
Deventer moordzaak    
Gezonde afvalboek    
Land zonder Sarah    
Land zonder Sarah    
Van atlas tot routeplanner    
Haagse invloeden    
BUCH    
Goud en het geheim van geld    
Universum uit het niets    
51 mythes over wat goed zou zijn voor de economie    
Rosa en de wonderschoenen    
Het monster van het labyrint    
Sheherazade vertellingen uit 1001 nacht    
Heeft de koningin een huissleutel?    
Duik    
Landjepik    
Tekenkaarten    
Extreem    
The snowden files    
Zonder pakjes & zakjes    
Hoe bereidt je een paard?    
De eerste dode    
Echte mannen eten wél kaas    
En zij die na ons komen    
Grote Amerikashow    
De moorddossiers van Holleeder    
Turing s tango    
Schrijf je me?    
De bekende wereld    
Ira s bekentenis    
Ontknoping    
Het onvermijdelijke toeval    
De waterverkoper    
Heelal van jouw hart    
Vallen    

Uitgevers

Park Uitgevers