dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Pasta
ISBN
9789059565364

verschijningsdatum
27/08/2014

Personen

Antonio Carluccio

De streken van twee gulzige Italianen    
Groenten    
Mijn beste Italiaanse recepten    
Paddestoelen uit de keuken van Carluccio    
Pasta
Pasta    
Twee gulzige Italianen    

Hennie Franssen-Seebregts

190 recepten uit de keukschool van Alain Ducasse    
50 Curries uit India    
50 curry's uit Thailand
500 chocoladegerechten    
500 cupcakes    
500 cupcakes    
500 hapjes    
500 koekjes    
500 pizza's & platte broden    
500 sappen & smoothies    
500 soepen    
A propos bistro    
Ammu    
Azië    
Bakken
Barbecue & plancha    
Barbecue en plancha    
Bes boven bes    
Bill's Asian basics    
Bill's Asian basics    
Bill's Italian basics    
Ching's snelle Chinese keuken    
Ching's take-away    
Chocolade encyclopedie    
Clean & lean kookboek    
Cupcakes parade    
De complete Indonesische keuken    
De essentie van chocola    
De gastvrije keuken van het Midden-Oosten    
De Joodse keuken    
De mooiste koekjes van de Biscuiteers    
De nomadische keuken van Rainarai    
De smaak van de roos    
De smaken van Italië    
De smaken van Italië    
De streken van twee gulzige Italianen    
De traditionele Marokkaanse keuken    
delicious. 60 x easyrecepten    
delicious. 60x slow recepten    
delicious. 60x zoete recepten    
Delicious. Lekker koken!    
Delicious. Lekker thuis!    
Diabetes type 2? Maak jezelf beter!    
Duizend-en-een smaken    
Easy    
Easy curry vega    
Easy curry Vegetarisch    
Een nieuwe kijk op eten    
Een nieuwe manier van koken    
Elke dag supergezond    
Falastin    
Flavour    
Forest Feast kookboek voor kids    
Gino's pasta    
Greenfeast    
Greenfeast    
Greenfeast    
Handboek snijtechnieken    
Hartstikke lekker    
Heerlijk glutenvrij bakken
Heerlijke desserts    
Hemsley Hemsley    
Het beste van Kookschrift van een Kookgek    
Het Fishes kookboek    
Het hummingbird bakboek    
Het koekboek    
Hét kookboek!    
Het meat free monday kookboek    
Het mediterrane forest feast kookboek    
Het outdoorkookboek    
Het stoomovenkookboek    
Het wildkookboek    
Home Baked    
Home Made    
Home made menu    
Home Made winter    
Home made zomer    
Jeruzalem    
Joodse keuken    
Keukendagboek    
Keukendagboek 2    
Koken op Bommelstein    
Lekker beter    
Lekker en snel voor elke dag    
Made at Home    
Made in India
Made in Sicily    
Mijn China    
Mijn Italiaanse dieet    
Mijn keukengeheimen    
Mooi bakken    
MoVida    
Neêrlands roem    
Nog meer uit van bovens oven    
Nopi    
Onvergetelijke groenten recht voor z'n raap    
Ottolenghi het kookboek    
Ottolenghi Test Kitchen - Extra lekker    
Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love    
Paddestoelen uit de keuken van Carluccio    
Pasta
Pasta    
Pizza    
Plenty    
Puur natuur    
Puur natuur op tafel    
Puur, lekker, vers    
Salades    
Sauzen    
Simpel    
Simpel!    
Smart cooking compleet    
St. JOHN Het kookboek    
Tajines    
Thuis in China
Twee gulzige Italianen    
Verse munt, lamsbout en baklava    
Wat gaan we eten?    

Jacques Meerman

70 jaar Bevrijding, 6-in-1-bundel    
Beschermengel    
Bonus Time    
Carpaccio    
China's stille expansie    
Chocolade    
D.O.M. de ontdekking van nieuwe Braziliaanse ingredienten    
Dat kan mijn kleine zusje ook    
De Afghaan    
De Afghanistan-missie    
De Beproeving    
De betoverende werkelijkheid    
De betoverende werkelijkheid    
De cobra    
De geuren van de wereld    
De groene smaakbijbel    
De grote Larousse gastronomique    
De onschuldigen    
De Smaakbijbel    
De smaken van Italië    
De smaken van Italië    
De smaken van Spanje    
De stille dood    
De supermarktleugen    
De tovenaar    
De wreker    
De Zilveren Lepel    
Denk als een kunstenaar    
Dineren met dictators    
Echte mannen dieet beter (w)eten, beter wegen    
Eetgenot    
Erfenis    
Erfenis    
Eva s Berlijn    
Falastin    
Fermenteren    
Gastrofysica    
Gennaro's favoriete Italiaanse familierecepten    
Gif in en om het huis    
Goed koken
Groente    
Harlan Coben 10-in-1-bundel    
Hart lever niertjes en de rest    
Hemsley Hemsley    
Het geheim van Penumbra's boekwinkel    
Het grote granenboek    
Het nieuwe proefboek    
Het testament    
ik overleefde voor mijn kind    
In de vuurlinie    
Infernal Devices    
IT    
Je weet niet wat je ziet    
Keukenconfessies    
Keukendagboek 2    
Kleine geschiedenis van de hutspot    
Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken    
Kookboek van Sardinië    
Kookschool | De Arabische keuken    
Kookschool | II    
Kookschool Stomen
Koreaans
Made in Sicily    
Madeleine    
Mediterraneo    
Mortal Engines    
MoVida    
Mugaritz    
Na de apocalyps    
Nazi-Duitsland en de Joden    
Nazi-Duitsland en de joden | De jaren van vernietiging 1939-1945    
Neêrlands roem    
Nooit genoeg    
Ogen van angst    
Onbreekbare eenheid    
Oorlogswond    
Op de hielen    
Over eten en koken    
Pasta
Pasta    
Predator's Gold    
Quick & easy    
Roofvogels    
Selamat Makan!    
Simpel    
Slik je dat?    
Tatoeage    
Toespraken die de wereld veranderden    
Toscane    
Van hand tot hand    
Vers!    
Vis    
Vlijmscherp    
W staat voor wild    
Waarom slapende vogels niet uit de boom vallen    
Wijnkenner word je zo    
X    
Y    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines