dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Het nieuwe proefboek
ISBN
9789059566408

verschijningsdatum
01/10/2015

Personen

Peter Klosse

Aan de slag met wijn    
Een uitgekookte zaak    
Het nieuwe proefboek
Het nieuwe proefboek    
Het proefboek    
Werken met wild    
Wildbijbel    

Ellis van Midden

Aan de knoppen van het klimaat    
Het buurtsuperkookboek    
Het is goed zo    
Het nieuwe proefboek
Het nieuwe proefboek    
Keukendagboek 2    
Lekker beter    
Lezen    

Jacques Meerman

70 jaar Bevrijding, 6-in-1-bundel    
Beschermengel    
Bonus Time    
Carpaccio    
China's stille expansie    
Chocolade    
D.O.M. de ontdekking van nieuwe Braziliaanse ingredienten    
Dat kan mijn kleine zusje ook    
De Afghaan    
De Afghanistan-missie    
De Beproeving    
De betoverende werkelijkheid    
De betoverende werkelijkheid    
De cobra    
De geuren van de wereld    
De groene smaakbijbel    
De grote Larousse gastronomique    
De onschuldigen    
De Smaakbijbel    
De smaken van Italië    
De smaken van Italië    
De smaken van Spanje    
De stille dood    
De supermarktleugen    
De tovenaar    
De wreker    
De Zilveren Lepel    
Denk als een kunstenaar    
Dineren met dictators    
Echte mannen dieet beter (w)eten, beter wegen    
Eetgenot    
Erfenis    
Erfenis    
Eva s Berlijn    
Falastin    
Fermenteren    
Gastrofysica    
Gennaro's favoriete Italiaanse familierecepten    
Gif in en om het huis    
Goed koken
Groente    
Harlan Coben 10-in-1-bundel    
Hart lever niertjes en de rest    
Hemsley Hemsley    
Het geheim van Penumbra's boekwinkel    
Het grote granenboek    
Het nieuwe proefboek
Het nieuwe proefboek    
Het testament    
ik overleefde voor mijn kind    
In de vuurlinie    
Infernal Devices    
IT    
Je weet niet wat je ziet    
Keukenconfessies    
Keukendagboek 2    
Kleine geschiedenis van de hutspot    
Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken    
Kookboek van Sardinië    
Kookschool | De Arabische keuken    
Kookschool | II    
Kookschool Stomen
Koreaans
Made in Sicily    
Madeleine    
Mediterraneo    
Mortal Engines    
MoVida    
Mugaritz    
Na de apocalyps    
Nazi-Duitsland en de Joden    
Nazi-Duitsland en de joden | De jaren van vernietiging 1939-1945    
Neêrlands roem    
Nooit genoeg    
Ogen van angst    
Onbreekbare eenheid    
Oorlogswond    
Op de hielen    
Over eten en koken    
Pasta    
Predator's Gold    
Quick & easy    
Roofvogels    
Selamat Makan!    
Simpel    
Slik je dat?    
Tatoeage    
Toespraken die de wereld veranderden    
Toscane    
Van hand tot hand    
Vers!    
Vis    
Vlijmscherp    
W staat voor wild    
Waarom slapende vogels niet uit de boom vallen    
Wijnkenner word je zo    
X    
Y    

Oscar Kuin

Het nieuwe proefboek
Het nieuwe proefboek    

Angélique Schmeinck

Het nieuwe proefboek
Het nieuwe proefboek    
Impress your friends    
Smaakvrienden
Smaakvrienden fruit zoet & hartig    
Smaakvrienden groenten    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / General

IJs    
Koken en bakken met de Amish    
Bewust koken zonder e-nummers    
De kunst van het koken    
'kHeb je lief, en trek!    
Het roer om    
Hartige taart    
Verrukkelijk onkruid    
Appeltaart    
Een leven vol taart    
Jamie in 15 minuten    
Meesterlijk brood    
OERsterk    
Kost voor kerels
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
100 X Onno Kleyn    
Een jaar vol taart    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Hollands lamsvlees een totaal product    
Greendelicious kruiden    
Het paddenstoelenboek    
Kip    
Personaliseer je voeding    
Lekker zonder koemelk    
Aan tafel met Camilla Lackberg    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
Het culinaire ABC    
De chefs van Belgie    
SOS Piet compleet    
Het grote wildplukboek    
Daytox    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
100% Suikervrij basiskookboek    
Tarte tatin    
Een wereld vol taart    
Van alle Wereldzeeën    
Heel Holland bakt    
Viva Arabia!    
Honey & co    
Het paleo kookboek    
Groot Indonesisch kookboek    
Simply Nigella    
Gezond bakken    
Smaak    
Het nieuwe kliekjesboek    
Koken voor Dummies    
Familierecepten    
Less is more    

Imprints

Fontaine Uitgevers

Overleven op de K2    
Het nieuwe Forest Feast kookboek    
Dutch cookbook    
Home made zomer    
Kookboek van de klassieke keuken    
Zonder pakjes & zakjes    
Wijnreis door mijn lichaam    
Oei, ik groei!    
Higgs    
Werelderfgoed    
Het culinaire ABC    
De Joodse keuken    
Handboek sterrenkunde    
Ons voedsel    
Handboek snijtechnieken    
Even ontspannen, mevrouw    
Het 5 or less-kookboek    
Nopi    
Gids voor de kantoorjungle    
Ik maak zelf poppenkleertjes    
Diabetes type 2? Maak jezelf beter!    
Bill's Asian basics    
Motown    
Vuur en ijs    
Midden in de natuur    
KIJK antwoordt    
Het grote boek van de natuur    
Echt bier kookboek    
Easy Peasy lunchbox    
Werelderfgoed    
Voettocht over het ijs    
Nog meer uit van bovens oven    
Easy peasy family    
De Perzische keuken    
Het langste natuurpad van Nederland    
Keukendagboek 2    
Gitaarspelen dat kan iedereen
Samarkand    
Humans of Amsterdam    
Het beste uit delicious    
Mars    
Ottolenghi het kookboek    
Elastisch universum    
India    
Handboek natuurfotografie op reis    
Anatomie    
De beste reisverhalen    
Roots Natuur Doe-boek    
Hét groenteboek!    
De beste jaren komen nu!    

Uitgevers

Park Uitgevers