dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Chocolade
ISBN
9789066115408

verschijningsdatum
01/12/2009

Reeksen

*** Kookschool

***Kookschool    
Chocolade
Chocolade    
De klassiekers    
Taart en cake    
Taart en cake    

Personen

Vania Nikolcic

***Kookschool    
Chocolade
Chocolade    
Kookschool | De Arabische keuken    

Orathay Souksisavanh

Chocolade
Chocolade    
Groenten a la Pasta    
Het spirelli kookboek    
Kookschool | De Arabische keuken    
Kookschool Stomen
mini Tulbandjes + kookkit

Jacques Meerman

70 jaar Bevrijding, 6-in-1-bundel    
Beschermengel    
Bonus Time    
Carpaccio    
China's stille expansie    
Chocolade
Chocolade    
D.O.M. de ontdekking van nieuwe Braziliaanse ingredienten    
Dat kan mijn kleine zusje ook    
De Afghaan    
De Afghanistan-missie    
De Beproeving    
De betoverende werkelijkheid    
De betoverende werkelijkheid    
De cobra    
De geuren van de wereld    
De groene smaakbijbel    
De grote Larousse gastronomique    
De onschuldigen    
De Smaakbijbel    
De smaken van Italië    
De smaken van Italië    
De smaken van Spanje    
De stille dood    
De supermarktleugen    
De tovenaar    
De wreker    
De Zilveren Lepel    
Denk als een kunstenaar    
Dineren met dictators    
Echte mannen dieet beter (w)eten, beter wegen    
Eetgenot    
Erfenis    
Erfenis    
Eva s Berlijn    
Falastin    
Fermenteren    
Gastrofysica    
Gennaro's favoriete Italiaanse familierecepten    
Gif in en om het huis    
Goed koken
Groente    
Harlan Coben 10-in-1-bundel    
Hart lever niertjes en de rest    
Hemsley Hemsley    
Het geheim van Penumbra's boekwinkel    
Het grote granenboek    
Het nieuwe proefboek    
Het testament    
ik overleefde voor mijn kind    
In de vuurlinie    
Infernal Devices    
IT    
Je weet niet wat je ziet    
Keukenconfessies    
Keukendagboek 2    
Kleine geschiedenis van de hutspot    
Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken    
Kookboek van Sardinië    
Kookschool | De Arabische keuken    
Kookschool | II    
Kookschool Stomen
Koreaans
Made in Sicily    
Madeleine    
Mediterraneo    
Mortal Engines    
MoVida    
Mugaritz    
Na de apocalyps    
Nazi-Duitsland en de Joden    
Nazi-Duitsland en de joden | De jaren van vernietiging 1939-1945    
Neêrlands roem    
Nooit genoeg    
Ogen van angst    
Onbreekbare eenheid    
Oorlogswond    
Op de hielen    
Over eten en koken    
Pasta    
Predator's Gold    
Quick & easy    
Roofvogels    
Selamat Makan!    
Simpel    
Slik je dat?    
Tatoeage    
Toespraken die de wereld veranderden    
Toscane    
Van hand tot hand    
Vers!    
Vis    
Vlijmscherp    
W staat voor wild    
Waarom slapende vogels niet uit de boom vallen    
Wijnkenner word je zo    
X    
Y    

Pierre Javelle

Chocolade
Chocolade    
Kookschool | De Arabische keuken    
Kookschool | Pasta    
Kookschool klassiek    
Kookschool Stomen
Recepten uit Istanbul
Slim koken voor je baby    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

Imprints

Inmerc

Gezond eten rond chemotherapie    
Eten met plezier    
Mijn schildklier werkt niet goed en nu?    
De klassiekers    
Licht    
Marokko    
Kook ook Pasta en Pizza    
Holland    
Vis    
Tapas    
Kookschool | De Arabische keuken    
Kook ook Vegetarisch    
Kookschool | De oosterse keuken    
Brood    
De zon op je bord!    
Kookschool De desserts    
Koken met smaak    
Kook ook studenten    
Het ultieme studentenkookboek    
The price of paradise    
Kook! op eigen benen met Fokke & Sukke    
Kook ook Gemak    
Van keukenmeid tot dinerdiva
Kook ook - Budget    
Receptenboek voor mijn baby    
Buiten    
Display Lekker bij wijn!    
Dutch Cooking Today    
Soep    
Italië    
Snel    
Oven    
Salade    
Kip    
Stuiterend door het leven?    
Als je geest een vuurpijl is    
Kook ook salade    
Het mysterie van de reuk    
Pollenvlucht    
Kook Ook Oosters    
Indonesië    
Kook ook vlees    
Wok    
Aan tafel    
Chocolade
Chocolade    
Meten is weten    
Kook ook taart    
Welke wijn waarbij    
Kook ook    
Het geheim van opa Toetoet    

Uitgevers

VBK Media

Oraganisaties

Asterisk

Atlas van de aarde en de mens    
Atlas van de wereldgeschiedenis    
Carpaccio    
Chimpanseepolitiek    
Chocolade
Chocolade    
De geschiedenis van oorlog in infographics
De nachtegaal    
De weg van de liefde    
Het grote filosofieboek    
In de vuurlinie    
Kookschool | De Arabische keuken    
Leven is nu    
Tarotwijsheid    
Verraders in de ruimte
Vertrouw op je kracht    
Wijsheid van pelgrims