dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Introducing Food Science
ISBN
9781482209747

verschijningsdatum
01/01/2015

Personen

Clarke, Andrew D.

Introducing Food Science

Orta-Ramirez, Alicia

Introducing Food Science

Shewfelt, Robert L.

Introducing Food Science

NUR Codes (sub)

950 Technische wetenschappen algemeen

Lokaal energieneutraal    
Kengetallen bouwprojecten elektrotechnische installaties | 2015
Taxatieboekje gebouwschade | 2015
(Her)bouwkosten woningen | 2015    
(Her)bouwkosten bedrijfspanden    
Taxatieboekje (her)bouwkosten agrarische gebouwen | 2015    
Serie taxatieboekjes | 2015
Elektronica voor Dummie    
Wetgeving bouw en omgeving | Editie 2013    
Vastgoedmarkt 40 jaar    
(Over)spannend staal | 5 Staalprofielen    
Rekenvoorbeelden | 4 (Over)spannend staal    
Basis constructieleer    
Construeren A | 2 (Over)spannend staal    
Optihalisatie    
Weervast staal    
Kracht + vorm    
Leren van instortingen    
Brand    
Verdiepingbouw met staal
Vastgoedmanagement    
Het ontwerpen van woningen    
Veiligheid en milieu in laboratoria
Electronic power control 2. Electronic motor control
Electronic power control | i Power electronics    
De toegevoegde waarde van architectuur    
Kengetallen schoonmaakwerk instellingen | 2015
Kengetallen schoonmaakwerk bedrijfspanden | 2015
FM kosten september | 2014
Calculatieboekje schoonmaakwerk | 2015
FM Kostenkengetallen | 2015
De kleur van de stad    
Basisboek duurzame ontwikkeling    
Railbevestigingen
Between rail and sleeper
Het Architectonisch Geheugen The Architectural Memory    
Toegepaste bouwfysica en instalaties    
De kracht van het evenwicht    
Steam energy or Atomic energy    
Stoom of atoom?    
Delfts goud    
Samenhang in vervoer- en verkeerssystemen    
Het voorgekookt bestaan    
Kostenkengetallen bouwprojecten werktuigbouwkundige installaties 2016
Kostenkengetallen bouwprojecten elektrotechnische installaties 2016
Kostenkengetallen bouwprojecten bouwkundig werk 2016
Taxatieboekje (Her)bouwkosten woningen 2016
Haal nu je rijbewijs | B
Verbeelding bouwbesluit | 2012    
Elektrische installaties in gebouwen    

BISAC Codes

TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science

Over eten en koken    
Smaak    
Hoe smaakt het?    
Inleiding tot de levensmiddelenhygiëne    
Levensmiddelenhygiëne    
Blijven eten    
Food is Fictie / Food is Fiction    
Food Futures    
Introducing Food Science
Verbeterd recept    
The Essence of Gastronomy
De voedselfactor    
The Art of Fermentation
Vino
Wild Fermentation
Cooked