dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
De inmaaktuin
ISBN
9789461433213

verschijningsdatum
16/07/2024

Personen

Jo Turner

De inmaaktuin
De inmaaktuin
The Preserving Garden

Ashlea O'Neill

De inmaaktuin
De inmaaktuin
The Preserving Garden

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Methods / Canning & Preserving

Jam & zuur    
Fermenteren    
Over rot 2.0    
Verrot Lekker    
Confituur    
Smoked    
Noma's handboek voor fermenteren    
Vis uit blik | 2    
Kimchi    
Olie, azijn, zout & zuur    
Compote    
Puur & Makkelijk    
Inmaken    
de kleine Dickens    
de kleine Dickens
Chutneys & zuur    
Drankjes    
Groenten fermenteren    
homegrown.    
homegrown.    
Kimchi    
Zelf gefermenteerd    
De keukens van Oekraine    
Proef Korea    
Taste Korea    
Of Cabbages and Kimchi
Uit blik    
De inmaaktuin
De inmaaktuin
Oogsten & bewaren    
The Art of Fermentation
Wild Fermentation
Charcuterie
The Preserving Garden
De zelfvoorzienende tuin
Fermentista

GARDENING / Vegetables

De nieuwe moestuin    
Groente- en fruitencyclopedie    
Groente uit eigen tuin jaarplanner    
Een moestuin beginnen    
Eigen groenten en kruiden    
Van zaaien tot oogsten    
Moestuinplanner 2018 | 2018    
Praktijkboek Het nieuwe moestuinieren    
Het groen(t)e boekje    
Moestuinplanner | 2019    
Maria Thuns Zaaikalender | 2019    
Een jaar in de moestuin    
Moestuinplanner 2020    
Moestuinbasis
Werken aan vitaliteit    
Maria Thuns Zaaikalender | 2020    
Grow Fruit & Vegetables in Pots
Hete pepers    
Chefs en hun moestuin    
Zaaiagenda    
De urban moestuin    
Een jaar in de moestuin
Maria Thuns Zaaikalender 2021    
Een jaar in de moestuin    
De moestuin    
De groene tuin    
Een kleine biologische moestuin    
De Makkelijke Moestuin 2.0    
De low budget moestuin
Ecologisch tuinieren in potten en bakken    
Zakboek voor de hapklare moestuin    
Zilt    
Seasons moestuin    
Moedertje Groen in verbinding met de natuur    
Zakboek voor de vogeltuin    
Over moestuinieren en voedsel    
Zakboek voor de permacultuur moestuin
Restaurant De Tuinkamer    
Handboek urban gardening: Stadstuinieren met een kleine tuin, balkon of dakterras    
Floors moestuin    
Handboek voor de moestuinier    
Mijn moestuin    
Moestuinen voor Dummies    
Tussen moestuin en landgoed    
Mijn snelle moestuin    
Tomaat    
Groentje?!    
Hoe maak ik een eetbare tuin?    
Mijn moestuin vol verwondering    
Balkon Geluk    

Imprints

Good Cook B.V.

Greek backcard
Recepten uit Istanbul
Sirocco    
Basque    
Sauzen en smaakmakers    
Zuur    
Ramen    
Breddos tacos    
Koffiekenner word je zo    
My streetfood kitchen    
Cornersmith    
Recepten uit de Cariben    
De mocktailbar    
Greek    
Limonade, fris & snacks    
Basisboek Aziatisch    
Kom in balans
Het complete bijenboek    
Slimme eenpersoonsmaaltijden    
Heerlijk Antwerpen    
Verrukkelijk Rome    
Leafs    
Sicilië    
De poptailbar    
Het groen(t)e boekje    
Poké    
Citrus    
Eat vegan    
Recepten uit Barcelona    
Big Mamma    
Gather    
Tosti & toast    
Superdiners    
Heerlijk Londen    
Whiskykenner word je zo    
Strooigoed    
Smoked    
Feasts    
The Curry Guy    
Recepten uit Wenen    
Vet    
Pasta di Janny    
Yakitori & Korean BBQ    
Thuis in planten    
Bierkenner word je zo    
Toscane    
Cocktailkenner word je zo    
Superveg    
Boter, botten, zout    
Prick    

Uitgevers

Good Cook B.V.