dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
De poptailbar
ISBN
9789461431660

verschijningsdatum
17/05/2017

Personen

Kathy Kordalis

Bloemkool boost    
De mocktailbar    
De poptailbar
De poptailbar    
Noodles!    

Martine Doef

De poptailbar
De poptailbar    

Marije Sietsma

Ben jij je wc?    
BioBudget    
Bouw je eigen stad Groningen    
De nieuwe wildernis    
De nieuwe wildernis
De poptailbar
De poptailbar    
Een kleine handleiding voor keukengeluk    
Een kleine handleiding voor keukengeluk (set van 5)    
Ergens thuis (oud isbn)    
Frituurverlangen (set van 6)
Gezellige hapjes
Gezellige hapjes (set van 6)    
Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten    
Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol plakkerige, handige en explosieve experimenten
Jij bruist (set van 6)
Kantoortuin    
Kantoortuin (set van 5)    
Koffie? (set van 6)
Koken met karamel    
Koken tussen Italiaanse vulkanen    
Maak van de noot een deugd    
Op Klarendal    
Pindakaas    
Poesiealbumset Ruimtestruisvogel
Poesiealbumset Tekenrobot    
Poké    
Saakje's zoete bakboek    
Soep helpt altijd (set van 6)    
Sportables    
Sterren van de hemel    
When life gives you lemons...
When life gives you lemons... (set van 6)    

Ammerins Moss

28 dagen Bikini Body Guide    
Adobe illustrator cc classroom in a book    
Breien en haken met dikke naalden    
Cantina Mexicana    
De poptailbar
De poptailbar    
De slowjuice bar    
Frisse start    
Geest
Gran Canaria    
Honey en Co - Ons bakboek    
Istrië    
Poké    
Storm    
Superdiners    
Tosti & toast    
Zus    

Esme Lonsdale

De mocktailbar    
De poptailbar
De poptailbar    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Beverages / Wine & Spirits

Wijn voor Dummies    
Dom Perignon in een rugzak    
Slurpen
Leven als Gort in Frankrijk    
Ik slurp dus ik ben    
Chateau Slurp    
Overleven als Gort in Frankrijk    
Come take a sip with me    
Gin & Tonic    
Het proefboek    
Wijnkoopgids | 2016    
Slurp a la Gort    
Het volkomen stookboek    
Hugh Johnsons wijngids | 2015    
Omfietswijngids 2016    
Hugh Johnsons Wijngids 2018    
Omfietswijngids | 2015    
Gin & Tonic    
Wat je als whiskyliefhebber moet weten    
Tussen de druiven    
Op je gezondheid?    
Hugh Johnsons wijngids 2017    
Wijnkoopgids | 2017    
Wijnkoop gids 2014    
Larousse wijnencyclopedie    
Where Bartenders Drink
De poptailbar
De poptailbar    
De wijn-spijsbijbel    
Vriendenwijn    
Whiskykenner word je zo    
Dom Pérignon in een rugzak    
De nieuwe wijnsurvivalgids    
Omfietswijngids 2018    
Dat smaakt naar meer    
Bubbels    
Bier en Oliebollen    
Prosecco made me do it    
Cocktailkenner word je zo    
Bier en Aardappel    
Fever-Tree: De kunst van het mixen    
Gin Rummy
Le domaine de la Romanée-Conti | 2018    
Wodka    
Happy Hour
Gin    
Hugh Jonhson Wijngids 2019
Rum    
Wat proef ik?    
Hugh Johnsons wijngids | 2012    
Champagne    

COOKING / Courses & Dishes / Ice Cream, Ices, etc.

IJs    
De poptailbar
De poptailbar    
IJs & co    
Freakshakes    
Het grote ijsboek
IJs & co 2.0    
Salt and Straw Ice Cream Cookbook

Imprints

Good Cook B.V.

Greek backcard
Recepten uit Istanbul
Sirocco    
Basque    
Sauzen en smaakmakers    
Zuur    
Ramen    
Breddos tacos    
Koffiekenner word je zo    
My streetfood kitchen    
Cornersmith    
Recepten uit de Cariben    
De mocktailbar    
Greek    
Limonade, fris & snacks    
Basisboek Aziatisch    
Kom in balans
Het complete bijenboek    
Slimme eenpersoonsmaaltijden    
Heerlijk Antwerpen    
Verrukkelijk Rome    
Leafs    
Sicilië    
De poptailbar
De poptailbar    
Het groen(t)e boekje    
Poké    
Citrus    
Eat vegan    
Recepten uit Barcelona    
Big Mamma    
Gather    
Tosti & toast    
Superdiners    
Heerlijk Londen    
Whiskykenner word je zo    
Strooigoed    
Smoked    
Feasts    
The Curry Guy    
Recepten uit Wenen    
Vet    
Pasta di Janny    
Yakitori & Korean BBQ    
Thuis in planten    
Bierkenner word je zo    
Toscane    
Cocktailkenner word je zo    
Superveg    
Boter, botten, zout    
Prick    

Uitgevers

Good Cook B.V.