dit werk kent de volgende uitvoeringen

Paperback
Wat je als whiskyliefhebber moet weten
ISBN
9789045222417

verschijningsdatum
16/11/2020
Paperback
Wat je als whiskyliefhebber moet weten
ISBN
9789045210230

verschijningsdatum
20/11/2015

Personen

Hans Offringa

Bourbon & Blues    
Champagne de luxe
Cigaragua    
De Berging van de Koersk    
De Keuken in met Whisky    
De mooiste whiskyroutes door Schotland    
De smaak van whisky    
De weg naar Craigellachie    
Gerechten met Schotse whisky
Laphroaig 1815-2015
Malts & Jazz    
Mijn Whisky    
Rum & Reggae    
The Road to Craigellachie
Van Kentucky naar Kilbeggan met een omweg door Schotland | 1
Wat je als whiskyliefhebber moet weten
Wat je als whiskyliefhebber moet weten    
Whisky    
Whisky    
Whisky Almanak    
Whisky Almanak    
Whisky Almanak    
Whisky Etcetera    
Whisky in de Pocket    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / General

IJs    
Koken en bakken met de Amish    
Bewust koken zonder e-nummers    
De kunst van het koken    
'kHeb je lief, en trek!    
Het roer om    
Hartige taart    
Verrukkelijk onkruid    
Appeltaart    
Een leven vol taart    
Jamie in 15 minuten    
Meesterlijk brood    
OERsterk    
Kost voor kerels
Het krokettenboek    
Beste Johannes    
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw    
100 X Onno Kleyn    
Een jaar vol taart    
Natuurlijk! Zonder suiker kookboek    
Hollands lamsvlees een totaal product    
Greendelicious kruiden    
Het paddenstoelenboek    
Kip    
Personaliseer je voeding    
Lekker zonder koemelk    
Aan tafel met Camilla Lackberg    
Hugh Johnsons wijngids | 2014    
Het culinaire ABC    
De chefs van Belgie    
SOS Piet compleet    
Het grote wildplukboek    
Daytox    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
100% Suikervrij basiskookboek    
Tarte tatin    
Een wereld vol taart    
Van alle Wereldzeeën    
Heel Holland bakt    
Viva Arabia!    
Honey & co    
Het paleo kookboek    
Groot Indonesisch kookboek    
Simply Nigella    
Gezond bakken    
Smaak    
Het nieuwe kliekjesboek    
Koken voor Dummies    
Familierecepten    
Less is more    

COOKING / Beverages / General

Mijn oogst    
Heb jij Candida? Ik (k)ook!    
Gin & Tonic    
Het proefboek    
Het groene smoothiesboek    
Must drink    
Grote Libelle Bakboek (E-boek)
Gin & Tonic    
Food + Bier    
Wat je als whiskyliefhebber moet weten
Wat je als whiskyliefhebber moet weten    
Sapman    
Grote Libelle Pastaboek (E-boek)
Hugh Johnsons wijngids 2017    
Limonade, fris & snacks    
30 dagen zonder alcohol    
Volledige vergunning    
Koffie!    
Bubbels    
Beste bowlfood ter wereld    
Thuis    
Stadskookboek Amsterdam    
Kefir & Kombucha    
De grote Hamersma 2019    
De kleine Hamersma    
Rum    
150 bars you need to visit before you die    
Spirit of the North
Infused water    
Uit de boomgaard    
Zelf likeur maken    
De wereld rond in 80 glazen    
Jamie Oliver - EEN    
Limonade    
Signature Cocktails

COOKING / Beverages / Bartending

Wat je als whiskyliefhebber moet weten
Wat je als whiskyliefhebber moet weten    
Cocktails met Tess    
Regarding Cocktails
Whiskykenner word je zo    
Cocktailkenner word je zo    
Black Smoke    
Op café in Vlaanderen    
Rum    
Spirit of the North
Cocktails    
Cocktails    
Borreltijd    
Spirited
Cocktails    
It's cocktail time    
Whisky. Waar te beginnen?    
Winter warmers    
Cocktails met Victor    
Cocktails    
3 ingrediënten per cocktail    
Het kleine boek voor aperitieven    
Altijd borreltijd    
De cocktailbijbel    
Zelf cocktails maken voor Dummies
Hard seltzer
Signature Cocktails
Het groot caféboek België    
A Passion for Whisky
The Connaught Bar

COOKING / Beverages / Wine & Spirits

Wijn voor Dummies    
Dom Perignon in een rugzak    
Slurpen
Leven als Gort in Frankrijk    
Ik slurp dus ik ben    
Chateau Slurp    
Overleven als Gort in Frankrijk    
Come take a sip with me    
Gin & Tonic    
Het proefboek    
Wijnkoopgids | 2016    
Slurp a la Gort    
Het volkomen stookboek    
Hugh Johnsons wijngids | 2015    
Omfietswijngids 2016    
Hugh Johnsons Wijngids 2018    
Omfietswijngids | 2015    
Gin & Tonic    
Wat je als whiskyliefhebber moet weten
Wat je als whiskyliefhebber moet weten    
Tussen de druiven    
Op je gezondheid?    
Hugh Johnsons wijngids 2017    
Wijnkoopgids | 2017    
Wijnkoop gids 2014    
Larousse wijnencyclopedie    
Where Bartenders Drink
De poptailbar    
De wijn-spijsbijbel    
Vriendenwijn    
Whiskykenner word je zo    
Dom Pérignon in een rugzak    
De nieuwe wijnsurvivalgids    
Omfietswijngids 2018    
Dat smaakt naar meer    
Bubbels    
Bier en Oliebollen    
Prosecco made me do it    
Cocktailkenner word je zo    
Bier en Aardappel    
Fever-Tree: De kunst van het mixen    
Gin Rummy
Le domaine de la Romanée-Conti | 2018    
Wodka    
Happy Hour
Gin    
Hugh Jonhson Wijngids 2019
Rum    
Wat proef ik?    
Hugh Johnsons wijngids | 2012    
Champagne    

COOKING / Regional & Ethnic / English, Scottish & Welsh

Pride and pudding    
Wat je als whiskyliefhebber moet weten
Wat je als whiskyliefhebber moet weten    
Heerlijk Londen    
The Really Quite Good British Cookbook    
Eat like a local Londen    
Aan tafel met Charles Dickens    
St. JOHN Het kookboek    
Pride & Pudding    
Het kleine boek whisky-cadeauboek    
The British Cookbook
De Kookschool voor Potterheads    
The Farm Table    
De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen    
Between Two Waters

Imprints

Karakter Uitgevers B.V.

De remedie    
Het leven van de ander    
Mijn hart en andere zwarte gaten    
Joy    
Oppas    
Onder schot | 2    
Machtsvirus    
Noodgreep    
Beschermer van Rome    
De val van Varus    
Younger    
Bloed zal vloeien    
Opnieuw verliefd    
Nagenoeg perfect    
Open doelwit    
Jacht op de jager    
Spaans vuur    
Tromps Armada    
Weet wie je date - grote letter uitgave    
Operatie Snow Dragon    
Straatgeheimen    
De test    
de Paledijnse voorspelling    
Het offermes van Abraham    
40 Uur    
Pandaogen    
Niets dan de wereld    
Het ongeluk    
Het chateau    
Briefgeheim    
De laatste man    
Een plotselinge uitbarsting van geweld    
Bericht voor de koning    
Hals over kop    
Bed & Breakfast    
Als leven pijn doet    
Wegwijzers naar een hemel op aarde    
Het beleg    
Scherprechter van Rome    
Onder het water    
De professionals    
Bloedheet    
Verbonden met mij    
Zou het liefde zijn    
De rode sjaal    
Expats    
Zoon van Odin    
Tribuun van Rome    
De grote heelmeester    
Verboden terrein