dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
The Connaught Bar
ISBN
9781838668105

verschijningsdatum
04/04/2024

Personen

Giorgio Bargiani

The Connaught Bar
The Connaught Bar

Massimo Bottura

Bread Is Gold
Brood is goud    
De kunst van de Italiaanse keuken    
Never Trust A Skinny Italian Chef
Slow Food, Fast Cars
Slow Food, Fast Cars (Signed Edition)
The Connaught Bar
The Connaught Bar
The Kitchen Studio

Maura Milia

The Connaught Bar
The Connaught Bar

Agostino Perrone

The Connaught Bar
The Connaught Bar

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Beverages / Bartending

Wat je als whiskyliefhebber moet weten    
Cocktails met Tess    
Regarding Cocktails
Whiskykenner word je zo    
Cocktailkenner word je zo    
Black Smoke    
Op café in Vlaanderen    
Rum    
Spirit of the North
Cocktails    
Cocktails    
Borreltijd    
Spirited
Cocktails    
It's cocktail time    
Whisky. Waar te beginnen?    
Winter warmers    
Cocktails met Victor    
Cocktails    
3 ingrediënten per cocktail    
Het kleine boek voor aperitieven    
Altijd borreltijd    
De cocktailbijbel    
Zelf cocktails maken voor Dummies
Hard seltzer
Signature Cocktails
Het groot caféboek België    
The Connaught Bar
The Connaught Bar
Dive Bar
Dungeonmeister: The Deck of Many Drinks
Disco Cocktails
Joy of Mixology
The NoMad Cocktail Book
Hendrick’s Gin’s The Curious Cocktail Cabinet
Cannabis Cocktails, Mocktails & Tonics
Mezcal and Tequila Cocktails
The Encyclopedia of Cocktails
The Bartender's Manifesto
The Little Black Book of Classic Cocktails
Sip Me, Baby, One More Time
Vogue Cocktails
A Quick Drink
Schumann's Whisk(e)y Lexicon
Whisky: Shake, Muddle, Stir
Low- and No-alcohol Cocktails
World Cocktail Atlas
Hollywood Cocktails
How to Fix the Perfect Cocktail
Home Bar
Shaken

COOKING / Beverages / Wine & Spirits

Wijn voor Dummies    
Dom Perignon in een rugzak    
Slurpen
Leven als Gort in Frankrijk    
Ik slurp dus ik ben    
Chateau Slurp    
Overleven als Gort in Frankrijk    
Come take a sip with me    
Gin & Tonic    
Het proefboek    
Wijnkoopgids | 2016    
Slurp a la Gort    
Het volkomen stookboek    
Hugh Johnsons wijngids | 2015    
Omfietswijngids 2016    
Hugh Johnsons Wijngids 2018    
Omfietswijngids | 2015    
Gin & Tonic    
Wat je als whiskyliefhebber moet weten    
Tussen de druiven    
Op je gezondheid?    
Hugh Johnsons wijngids 2017    
Wijnkoopgids | 2017    
Wijnkoop gids 2014    
Larousse wijnencyclopedie    
Where Bartenders Drink
De poptailbar    
De wijn-spijsbijbel    
Vriendenwijn    
Whiskykenner word je zo    
Dom Pérignon in een rugzak    
De nieuwe wijnsurvivalgids    
Omfietswijngids 2018    
Dat smaakt naar meer    
Bubbels    
Bier en Oliebollen    
Prosecco made me do it    
Cocktailkenner word je zo    
Bier en Aardappel    
Fever-Tree: De kunst van het mixen    
Gin Rummy
Le domaine de la Romanée-Conti | 2018    
Wodka    
Happy Hour
Gin    
Hugh Jonhson Wijngids 2019
Rum    
Wat proef ik?    
Hugh Johnsons wijngids | 2012    
Champagne    

TRAVEL / Europe / Great Britain

Kanaaleilanden    
Zuid-Engeland    
Schotland    
Londen    
Londen    
Londen    
Engels    
Cornwall, ZuidWest-Engeland    
Edinburgh    
Londen    
Groot Brittannië    
Schotland    
Kanaaleilanden    
Londen    
This is my London    
Londen    
Mind the gap    
Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Engels    
Edinburgh    
De Schotse Marsen    
De pier    
FC Londen    
Londen    
Londen    
Trotter Zuid-Engeland    
The 500 Hidden Secrets of London    
Heerlijk Londen    
Engels    
Must Eat London    
Notes from a Small Island
Op de Schotse toer    
Ontdek Groot-Brittannië    
Brexitland    
Zuid-Engeland    
Londen    
De ravenmeester    
Londen    
Het zoutpad    
Streets of London
Met de camper door Schotland    
Devon en Cornwall    
De Groene Reisgids - Schotland    
Shetland breien    
Londen    
Wales    
Orkney    
Nostalgic London    
Wandelen in Gent    
Wandelen in Glasgow    
Schotland    

Imprints

Phaidon Press

Monet
Andy Warhol
Failed it!
Plant: Exploring the Botanical World
Where Bartenders Drink
It's Not How Good You Are, It's How Good You Want to Be
Real Food
McCurry, Steve, On Reading
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat
China, The Cookbook
Recipes from the Woods: The Book of Game and Forage
Where to Eat Pizza
Central
From These Hands
Chromaphilia
Do It Yourself
Vermeer
Grace: The American Vogue Years
Damn Good Advice (For People with Talent!)
Never Trust A Skinny Italian Chef
The Photography Book
Rietveld, Gerrit
The Nordic Cookbook
Portraits
Sar
Room
Greece: The Cookbook
Quick & Easy Thai Recipes
Arita - Table of Contents
Before & After
Rist, Pipilotti (New Museum)
Le Corbusier
Steve McCurry Untold
Thailand
This Is Not A Book
Art as Therapy
Designer Maker User
The Art Book for Children
Vermeer
The Middle Eastern Vegetarian Cookbook
The Story of Art
WA
Nordic
Raymond Pettibon
Oh So Pretty: Punk in Print 1976-1980
Reproducing Scholten & Baijings
Art in Time
Body of Art
Eating with the Chefs
30:30 Landscape Architecture