dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
The Rise of Indian Food (Signed Edition)
ISBN
9781837292578

verschijningsdatum
06/05/2026

Personen

Liam Collens

The Rise of Indian Food
The Rise of Indian Food (Signed Edition)

Himanshu Saini

The Rise of Indian Food
The Rise of Indian Food (Signed Edition)

Massimo Bottura

Bread Is Gold
Brood is goud    
De kunst van de Italiaanse keuken    
Never Trust A Skinny Italian Chef
Slow Food, Fast Cars
Slow Food, Fast Cars (Signed Edition)
Somebody Feed Phil the Book
The Connaught Bar
The Kitchen Studio
The Rise of Indian Food
The Rise of Indian Food (Signed Edition)

Manish Mehrotra

The Rise of Indian Food
The Rise of Indian Food (Signed Edition)

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Individual Chefs & Restaurants

Het roer om    
Jamie in 15 minuten    
Back to basics    
Honey & co    
Simply Nigella    
Jamie's super food voor elke dag    
The Naked Chef is terug en Jamie Magazine    
Perfect    
Nopi    
Matt Prestons kookboek    
Keukenconfessies    
The Naked chef    
Happy Days met the Naked Chef    
De basis van het koken    
Jamie in 30 minuten    
Jamie's Italie    
Jamie's comfort food    
Chef over de vloer    
SOS Piet XL    
Braai    
Kook met Jamie    
Het snelle paleo-kookboek    
Voor altijd zomer    
Soep    
De perfecte Preston    
Super food voor familie en vrienden    
Jamie's reizen    
Stadskookboek Rotterdam    
Het lekkerste van Guus en Dick    
Jamie Oliver's Kerstkookboek    
Ottolenghi het kookboek    
Real Nordic Living    
Never Trust A Skinny Italian Chef
Noma
elBulli 2005 - 2011
NOPI: The Cookbook
On Vegetables
Appetites
Sla, easy salades    
Jamie Oliver - 5 ingredienten    
Big Mamma    
Heel Holland bakt mee | Seizoen 5    
Stadskookboek Antwerpen    
Sweet    
Gather    
At My Table
5 Ingredients - Quick & Easy Food
Heerlijk Londen    
Bij mij aan tafel - mp    
Aska

COOKING / Regional & Ethnic / Indian & South Asian

Groot Indonesisch kookboek    
Papa Kazmi pure cook book    
India
Puur India    
The Indian Vegetarian Cookbook
The Curry Guy    
The Curry Guy Easy    
Dishoom
Celebrating India    
India    
The Curry Guy Veggie
Dishoom    
Made in India
The Curry Guy Compleet    
Gemakkelijke curry's    
Pittige Kost    
Curry's    
Veggie Aziatisch koken    
All you can eat - de nieuwe eetgids van Nederland    
Masarap!    
Ammu    
The Curry Guy BBQ    
Parsi
Easy curry vega    
The Indonesian Table
Delicious Recipes With Mung Beans and Herbs    
Heerlijke recepten met mungbonen en kruiden    
The Curry Guy één pan    
Délicieuses recettes aux haricots mungo, épices et fines herbes    
Groot Indonesisch kookboek    
The Curry Guy Kip    
Bij Meera aan tafel    
The Curry Guy Veggie
Easy Indian Vegetarian
Thali (The Times Bestseller)
The Curry Guy Bible
Chetna's Healthy Indian: Vegetarian
Ayla
Tarkari
The Curry Guy Light
Chetna's Indian Feasts
India Local
Smokey Goodness - Asian BBQ Flames & Flavours    
Blauw    
Moesson    
Indian Kitchens
The Curry Guy Airfryer    
What We Call Masala | A cook's practical guide to the poetry of Indian spices
BiBi The Cookbook
Romy Gill's India    

Imprints

Phaidon

Speaking of Art
Monet
The Fashion Book
Where Chefs Eat
Mobitecture
Quick and Easy Spanish Recipes
Barber Book
Toast
Patterns: Inside the Design Library
Bread and a Dog
Nicole Kidman: Anatomy of an Actor
Botticelli
Art Book, The, New Edition, midi format
Selldorf Architects
Raphael
Eataly: Contemporary Italian Cooking
Spain: The Cookbook
Abbas: Gods I've Seen: Travels Among Hindus
Renoir
Modern Art in America 1908-68
Elemental Living
Vitamin P3: New Perspectives in Painting
Mondrian
MAD Architects: MADWORKS
Grain Bowl, The
Larousse Book of Bread
India
Amato, Kevin, The Importants
Fear and Love
Going Once
Raw
George Clooney
Century. Mini-Ausgabe
Cooke, Nigel
The Beatles A Hard Day's Night
Story of Art, The, Luxury Edition
Growing Together
The Kitchen Shelf
The 20th Century Art Book
Clark, Robert, Evolution: A Visual Record
Design Book
Pancakes!, An Interactive Recipe Book (Cook In A Book)
30,000 Years of Art
The Contemporary Garden
Family Meal
Hug This Book
The Documentary Impulse
Vitamin P2
The Silver Spoon Quick and Easy Italian Recipes
Mid-Century Modern Architecture Travel Guide (West Coast USA)