dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Parsi
ISBN
9789461432858

verschijningsdatum
13/10/2022

Personen

Farokh Talati

Parsi
Parsi

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Regional & Ethnic / Indian & South Asian

Groot Indonesisch kookboek    
Papa Kazmi pure cook book    
India
Puur India    
The Indian Vegetarian Cookbook
The Curry Guy    
The Curry Guy Easy    
Dishoom
Celebrating India    
India    
The Curry Guy Veggie
Dishoom    
Made in India
The Curry Guy Compleet    
Gemakkelijke curry's    
Pittige Kost    
Curry's    
Veggie Aziatisch koken    
All you can eat - de nieuwe eetgids van Nederland    
Masarap!    
Ammu    
The Curry Guy BBQ    
Parsi
Parsi
Easy curry vega    
The Indonesian Table
Delicious Recipes With Mung Beans and Herbs    
Heerlijke recepten met Mungbonen en kruiden    
The Curry Guy één pan    
Délicieuses recettes aux haricots mungo, épices et fines herbes    
Groot Indonesisch kookboek    
The Curry Guy Kip    
Bij Meera aan tafel
The Curry Guy Veggie
Easy Indian Vegetarian
Thali (The Times Bestseller)
The Curry Guy Bible
Chetna's Healthy Indian: Vegetarian
Ayla
Tarkari
The Curry Guy Light
Chetna's Indian Feasts

COOKING / Regional & Ethnic / Middle Eastern

Honey & co    
Nopi    
Marokko    
Jasmijn en vuur    
Koken met passie    
Mijn Arabische keuken    
Bijbels culinair    
Sirocco    
Ottolenghi het kookboek    
Vegarabia    
Jerusalem
The Palestinian Table
Feasts    
Mijn Syrische keuken MP    
The Mezze Cookbook
Simpel    
Mezze    
Suqar    
Bazaar
Tel Aviv
100 luxe koekjes van eigen deeg    
Uit de keuken van Fatima    
Ras el Khellout    
Bazaar    
Moors    
Arabesque    
Beiroet    
Persiana    
Plenty more    
De souk    
Jeruzalem    
Plenty    
Falastin    
Chef Toub: Lekker Arabisch    
Simply    
De Marokkaanse keuken van Oum Yassine
Chef Toub: Lekker Arabisch    
Pasta & Noodles    
Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek    
The Arabesque Table
Chef Toub: Snel Arabisch    
Uit de keuken van Fatima - elke dag anders    
Roootin's Iranian Kitchen    
Middle Eastern Sweets
NOOMI    
All you can eat - de nieuwe eetgids van Nederland    
Tahin    
Persiana elke dag    
Parsi
Parsi
Oren    

Uitgevers

Good Cook B.V.