dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Whiskykenner word je zo
ISBN
9789461431776

verschijningsdatum
06/10/2017

Personen

Mickael Guidot

Cocktailkenner word je zo    
Whiskykenner word je zo
Whiskykenner word je zo    

Martine van der Deijl

Big Mamma    
De Kracht van Rammelende Eierstokken    
De mocktailbar    
Fit in 15    
Greek    
HBVDSK    
Heerlijk Londen    
Ik bak geweldig, jij trouwens ook    
Jan de Maesschalck 2005-2014    
Kom in balans
Poké    
Rothko    
Virgin to veteran    
Whiskykenner word je zo
Whiskykenner word je zo    

Akkie de Jong

(H)eerlijk om er goed uit te zien en je geweldig te voelen    
500 roerbakgerechten    
80 gezonde, trendy recepten met de spiraalsnijder    
Actie en reactie in het heelal    
Actie en reactie in het menselijk lichaam    
Actie en reactie in het regenwoud    
All you need is less    
Armbreien    
Bedrijfsorientatie | 2 niveau 4 management | Lesboek    
Besluit brandveiligheid gebruik bouwwerken
Big Mamma    
Bij mij aan tafel - mp    
Bouillon & Soep
Bouwbesluit 2003
Bullet Journaling doe je zo    
De Aarde    
De eed van Arminius (werktitel)    
De grote geillustreerde antiek encyclopedie    
De keuken van Corsica    
De Kew Gardener's gids voor Kruiden Kweken    
De kunst van de Italiaanse keuken    
De minimoestuin    
De snelle afvalmachine    
De Watsons / Sandition    
Delicious. altijd feest    
Diabetes type 2? Maak jezelf beter!    
Dinosauriërs - Wat, hoe, waarom    
Eenvoudig schminken    
Emma    
Emma / Lady Susan    
Fit in 15    
Gember    
Gitaarspelen dat kan iedereen
Grondbeginselen voor het tekenen    
Handboek psychiatrische epidemiologie    
Healthy appetite    
Het 2 dagendieet    
Het 2 dagendieet kookboek    
Het Feel Good Plan    
Het Huwelijk - Arme Lucy - Mijn Franse leraar    
Het microbendieet    
Het tuinfeest en andere verhalen    
Hot & Spicy    
Houtsnijden    
Jane Austen - Verzameld werk - Deel 2    
Jane Eyre    
Kaarten & cadeauverpakkingen maken    
Koken doe je zo!    
Koken, eten, leven    
Kristallen & mindfulness    
Lisboeta    
Love & friendship    
Meubels maken van gerecycled hout    
Natuur    
Noord en zuid
Oververmoeid & Overprikkeld    
Pallet design outdoor    
Power    
Power quinoa, spelt, boekweit en bulgur    
Regeling bouwbesluit 2003
Simply Nigella    
Skeind    
Superfood ontbijt    
Trendy meubels van pallethout    
Tuinvogelzang    
Valse Glans leidt tot Ellende ...    
Vergeten groenten    
Whiskykenner word je zo
Whiskykenner word je zo    
Woeste Hoogten    

Cocky Rietman

Big Mamma    
Cucina di casa mia    
Droog!    
Dutch cookbook    
Greek    
Heerlijk Londen    
Het complete bijenboek    
Je persoonlijke tuin    
Kom in balans
Kookdroom    
Leafs    
Pok Pok    
Rachel Khoo's kookschrift    
Sauzen en smaakmakers    
Whiskykenner word je zo
Whiskykenner word je zo    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Beverages / Bartending

Wat je als whiskyliefhebber moet weten    
Cocktails met Tess    
Regarding Cocktails
Whiskykenner word je zo
Whiskykenner word je zo    
Cocktailkenner word je zo    
Black Smoke    
Op café in Vlaanderen    
Rum    
Spirit of the North
Cocktails    
Cocktails    
Borreltijd    
Spirited
Cocktails    
It's cocktail time    
Whisky. Waar te beginnen?    
Winter warmers    
Cocktails met Victor    
Cocktails    
3 ingrediënten per cocktail    
Het kleine boek voor aperitieven    
Altijd borreltijd    
De cocktailbijbel    
Zelf cocktails maken voor Dummies
Hard seltzer
Signature Cocktails
Het groot caféboek België    
A Passion for Whisky
The Connaught Bar

COOKING / Beverages / Wine & Spirits

Wijn voor Dummies    
Dom Perignon in een rugzak    
Slurpen
Leven als Gort in Frankrijk    
Ik slurp dus ik ben    
Chateau Slurp    
Overleven als Gort in Frankrijk    
Come take a sip with me    
Gin & Tonic    
Het proefboek    
Wijnkoopgids | 2016    
Slurp a la Gort    
Het volkomen stookboek    
Hugh Johnsons wijngids | 2015    
Omfietswijngids 2016    
Hugh Johnsons Wijngids 2018    
Omfietswijngids | 2015    
Gin & Tonic    
Wat je als whiskyliefhebber moet weten    
Tussen de druiven    
Op je gezondheid?    
Hugh Johnsons wijngids 2017    
Wijnkoopgids | 2017    
Wijnkoop gids 2014    
Larousse wijnencyclopedie    
Where Bartenders Drink
De poptailbar    
De wijn-spijsbijbel    
Vriendenwijn    
Whiskykenner word je zo
Whiskykenner word je zo    
Dom Pérignon in een rugzak    
De nieuwe wijnsurvivalgids    
Omfietswijngids 2018    
Dat smaakt naar meer    
Bubbels    
Bier en Oliebollen    
Prosecco made me do it    
Cocktailkenner word je zo    
Bier en Aardappel    
Fever-Tree: De kunst van het mixen    
Gin Rummy
Le domaine de la Romanée-Conti | 2018    
Wodka    
Happy Hour
Gin    
Hugh Jonhson Wijngids 2019
Rum    
Wat proef ik?    
Hugh Johnsons wijngids | 2012    
Champagne    

COOKING / History

Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
Koken met passie    
Bijbels culinair    
De zoetzure smaak van dromen    
Achterhoeks voor beginners    
Wat je als bierliefhebber moet weten    
Verloren bieren van Nederland    
Kleine geschiedenis van de hutspot    
Whiskykenner word je zo
Whiskykenner word je zo    
De keukens van de Middellandse Zee    
Luilekkerland    
Kookboek van Den Haag    
Koken in oorlogstijd    
Zwarte zee    
Moors    
NAJAT    
Het geheim van de keukenmeid    
Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer    
Dishoom    
Food Design by Katja Gruijters
Trek    
The Origins of Cooking
Het Nederlands Bakboek    
Niet iedereen kan een bizon schieten    
Ode aan het ei    
Een kleine geschiedenis van pasta    
Het geroofde kookboek    
Vlaai    
Haniyé    
The Core of an Onion
Whisky    
Signature Cocktails
Van banketstaaf tot pepernoot    
De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen

Imprints

Good Cook B.V.

Greek backcard
Recepten uit Istanbul
Sirocco    
Basque    
Sauzen en smaakmakers    
Zuur    
Ramen    
Breddos tacos    
Koffiekenner word je zo    
My streetfood kitchen    
Cornersmith    
Recepten uit de Cariben    
De mocktailbar    
Greek    
Limonade, fris & snacks    
Basisboek Aziatisch    
Kom in balans
Het complete bijenboek    
Slimme eenpersoonsmaaltijden    
Heerlijk Antwerpen    
Verrukkelijk Rome    
Leafs    
Sicilië    
De poptailbar    
Het groen(t)e boekje    
Poké    
Citrus    
Eat vegan    
Recepten uit Barcelona    
Big Mamma    
Gather    
Tosti & toast    
Superdiners    
Heerlijk Londen    
Whiskykenner word je zo
Whiskykenner word je zo    
Strooigoed    
Smoked    
Feasts    
The Curry Guy    
Recepten uit Wenen    
Vet    
Pasta di Janny    
Yakitori & Korean BBQ    
Thuis in planten    
Bierkenner word je zo    
Toscane    
Cocktailkenner word je zo    
Superveg    
Boter, botten, zout    
Prick    

Uitgevers

Good Cook B.V.