dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
The Origins of Cooking
ISBN
9781838661625

verschijningsdatum

Personen

Ferran Adrià

elBulli 2005 - 2011
Italian Breakfast
ORIGINS OF COOKING (Signed Edition)
Spain
The Family Meal
The Family Meal
The Family Meal, Signed Edition
The Origins of Cooking
Unelaborated Products
What is Cooking

elBullifoundation

*WHAT IS COOKING (Signed Edition)
Italian Breakfast
ITALIAN BREAKFAST SIGNED EDITION
ORIGINS OF COOKING (Signed Edition)
The Origins of Cooking
Unelaborated Products
What is Cooking

NUR Codes (sub)

600 Non-fictie informatief/professioneel algemeen

Dromen, sprookjes, mythen    
Het boek met alle antwoorden    
Hieronymus Cock    
Gelukkig nieuwjaar    
Tussen trots en ergernis    
Dit zouden alle vrouwen moeten weten    
In het Bolwerk van de Grote Leider
De Endstra-tapes    
Zzp gids | 2014
Prijzen en tarievengids | 2014-2015
Bouw je onderneming!    
Zorg voor goede dokters    
Veligheids zakboekje | 2015    
Veiligheids zakboekje | 2015
Land, Lucht en Water    
Atlas Westelijke Tuinsteden Amsterdam
Europa op een kruispunt    
Hypotheekvrij    
Helemaal vrij!    
Het nieuwe nietsdoen    
NIO en rekenstoornissen | NIO cahier 4    
Testjaarboek | 2015    
Hollow sections in structural applications    
Op zoek naar schoonheid    
Omgaan met de media    
Adoptie    
Mijn kleinkind uit een ver land    
Waarom? Nou Daarom!    
Row with the flow
Ondernemend geluk    
HiFidelity | Jaarboek 2012 2013    
Praktische gids aromatherapie
Goede doelen gids | 2012    
Kijk omhoog    
Politie Almanak | 2015-2016    
Illusie van de waarheid    
Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad    
Mabels masterclass in wonderen    
Verzamelde columns | 1 Onderwijsbegeerte
Simul Terminus
Handleiding alcoholwetgeving    
De Jasmijnrevolutie    
Officier in Afghanistan    
De strijd om energie    
Oordelen op maat    
Handleiding dossiervorming
De claim
Wat LED je?    
Knagende vragen    
The United Nations of the Future    

BISAC Codes

COOKING / History

Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken    
Wat de Surinaamse Pot Schaft    
Koken met passie    
Bijbels culinair    
De zoetzure smaak van dromen    
Achterhoeks voor beginners    
Wat je als bierliefhebber moet weten    
Verloren bieren van Nederland    
Herbarium
Kleine geschiedenis van de hutspot    
Whiskykenner word je zo    
De keukens van de Middellandse Zee    
Luilekkerland    
Kookboek van Den Haag    
Koken in oorlogstijd    
Zwarte zee    
Moors    
NAJAT    
Het geheim van de keukenmeid    
Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer    
Dishoom    
Food Design by Katja Gruijters
Trek    
The Origins of Cooking
Het Nederlands Bakboek    
Niet iedereen kan een bizon schieten    
Ode aan het ei    
Een kleine geschiedenis van pasta    
Het geroofde kookboek    
Vlaai    
Haniyé    
The Core of an Onion
Whisky    
Signature Cocktails
Van banketstaaf tot pepernoot    
De officiële Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen    
The Japanese Sake Bible
The Food Book
A History of Tea
Outlander Kitchen
Ritz and Escoffier
The Complete Language of Food

Imprints

Phaidon Press

Monet
Andy Warhol
Failed it!
Plant: Exploring the Botanical World
Where Bartenders Drink
It's Not How Good You Are, It's How Good You Want to Be
Real Food
McCurry, Steve, On Reading
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat
China, The Cookbook
Recipes from the Woods: The Book of Game and Forage
Where to Eat Pizza
Central
From These Hands
Chromaphilia
Do It Yourself
Vermeer
Grace: The American Vogue Years
Damn Good Advice (For People with Talent!)
Never Trust A Skinny Italian Chef
The Photography Book
Rietveld, Gerrit
The Nordic Cookbook
Portraits
Sar
Room
Greece: The Cookbook
Quick & Easy Thai Recipes
Arita - Table of Contents
Before & After
Rist, Pipilotti (New Museum)
Le Corbusier
Steve McCurry Untold
Thailand
This Is Not A Book
Art as Therapy
Designer Maker User
The Art Book for Children
Vermeer
The Middle Eastern Vegetarian Cookbook
The Story of Art
WA
Nordic
Raymond Pettibon
Oh So Pretty: Punk in Print 1976-1980
Reproducing Scholten & Baijings
Art in Time
Body of Art
Eating with the Chefs
30:30 Landscape Architecture