dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Unelaborated Products
ISBN
9781838663667

verschijningsdatum
09/09/2021

Personen

Ferran Adrià

elBulli 2005 - 2011
Italian Breakfast
ORIGINS OF COOKING (Signed Edition)
Spain
The Family Meal
The Family Meal
The Family Meal, Signed Edition
The Origins of Cooking
Unelaborated Products
Unelaborated Products
What is Cooking

elBullifoundation

*WHAT IS COOKING (Signed Edition)
Italian Breakfast
ITALIAN BREAKFAST SIGNED EDITION
ORIGINS OF COOKING (Signed Edition)
The Origins of Cooking
Unelaborated Products
Unelaborated Products
What is Cooking

NUR Codes (sub)

600 Non-fictie informatief/professioneel algemeen

Dromen, sprookjes, mythen    
Het boek met alle antwoorden    
Hieronymus Cock    
Gelukkig nieuwjaar    
Tussen trots en ergernis    
Dit zouden alle vrouwen moeten weten    
In het Bolwerk van de Grote Leider
De Endstra-tapes    
Zzp gids | 2014
Prijzen en tarievengids | 2014-2015
Bouw je onderneming!    
Zorg voor goede dokters    
Veligheids zakboekje | 2015    
Veiligheids zakboekje | 2015
Land, Lucht en Water    
Atlas Westelijke Tuinsteden Amsterdam
Europa op een kruispunt    
Hypotheekvrij    
Helemaal vrij!    
Het nieuwe nietsdoen    
NIO en rekenstoornissen | NIO cahier 4    
Testjaarboek | 2015    
Hollow sections in structural applications    
Op zoek naar schoonheid    
Omgaan met de media    
Adoptie    
Mijn kleinkind uit een ver land    
Waarom? Nou Daarom!    
Row with the flow
Ondernemend geluk    
HiFidelity | Jaarboek 2012 2013    
Praktische gids aromatherapie
Goede doelen gids | 2012    
Kijk omhoog    
Politie Almanak | 2015-2016    
Illusie van de waarheid    
Wetenschap voor in bed, op het toilet of in bad    
Mabels masterclass in wonderen    
Verzamelde columns | 1 Onderwijsbegeerte
Simul Terminus
Handleiding alcoholwetgeving    
De Jasmijnrevolutie    
Officier in Afghanistan    
De strijd om energie    
Oordelen op maat    
Handleiding dossiervorming
De claim
Wat LED je?    
Knagende vragen    
The United Nations of the Future    

BISAC Codes

COOKING / Reference

De basis van het koken    
Het nieuwe Haagse kookboek    
Larousse gastronomique    
De smaak van de Amish    
Kookschool klassiek    
Zin en onzin in de supermarkt    
De wijn-spijsbijbel    
Hét Margriet Kookboek    
Zout, vet, zuur, hitte    
Estée kookt    
Gault&Millau | 2019 Nederland    
The Whole Fish Cookbook
Koken doe je zo!    
Gault&Millau 2020    
Wie laat ons omfietsen naar de hema    
Kook ook    
Gault&Millau 2021
Groentebijbel    
Unelaborated Products
Unelaborated Products
BAO
Chefwise
The Indonesian Table
Ikoyi
Ikoyi
Manu
The Japanese Sake Bible
The Art of Fermentation
Joy of Mixology
The New Rules of Coffee
A History of the World in 10 Dinners
Flavorama

Imprints

Phaidon Press

Monet
Andy Warhol
Failed it!
Plant: Exploring the Botanical World
Where Bartenders Drink
It's Not How Good You Are, It's How Good You Want to Be
Real Food
McCurry, Steve, On Reading
Reinventing Food: Ferran Adria, The Man Who Changed The Way We Eat
China, The Cookbook
Recipes from the Woods: The Book of Game and Forage
Where to Eat Pizza
Central
From These Hands
Chromaphilia
Do It Yourself
Vermeer
Grace: The American Vogue Years
Damn Good Advice (For People with Talent!)
Never Trust A Skinny Italian Chef
The Photography Book
Rietveld, Gerrit
The Nordic Cookbook
Portraits
Sar
Room
Greece: The Cookbook
Quick & Easy Thai Recipes
Arita - Table of Contents
Before & After
Rist, Pipilotti (New Museum)
Le Corbusier
Steve McCurry Untold
Thailand
This Is Not A Book
Art as Therapy
Designer Maker User
The Art Book for Children
Vermeer
The Middle Eastern Vegetarian Cookbook
The Story of Art
WA
Nordic
Raymond Pettibon
Oh So Pretty: Punk in Print 1976-1980
Reproducing Scholten & Baijings
Art in Time
Body of Art
Eating with the Chefs
30:30 Landscape Architecture