dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
A History of the World in 10 Dinners
ISBN
9780847873456

verschijningsdatum
17/10/2023

Personen

Victoria Flexner

A History of the World in 10 Dinners
A History of the World in 10 Dinners

Jay Reifel

A History of the World in 10 Dinners
A History of the World in 10 Dinners

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Reference

De basis van het koken    
Het nieuwe Haagse kookboek    
Larousse gastronomique    
De smaak van de Amish    
Kookschool klassiek    
Zin en onzin in de supermarkt    
De wijn-spijsbijbel    
Hét Margriet Kookboek    
Zout, vet, zuur, hitte    
Estée kookt    
Gault&Millau | 2019 Nederland    
The Whole Fish Cookbook
Koken doe je zo!    
Gault&Millau 2020    
Wie laat ons omfietsen naar de hema    
Kook ook    
Gault&Millau 2021
Groentebijbel    
Unelaborated Products
BAO
Chefwise
The Indonesian Table
Ikoyi
Ikoyi
Manu
The Japanese Sake Bible
The Art of Fermentation
Joy of Mixology
The New Rules of Coffee
A History of the World in 10 Dinners
A History of the World in 10 Dinners
Flavorama

Imprints

Rizzoli International Publications

Dior
Versace
Louis Vuitton
Mosques
Ray Gun
Head to Toe
Futura : The Artist's Monograph
Drive Time Deluxe Edition
Art in the Streets
Roar!
KAWS
Hiroshi Fujiwara: Fragment, #2
Fashion First
Conjuring the Spirit World
Dustin Pitman Walk Wild Side
Martin Margiela
City/Game
The Day of the Dead
Simone Rocha
Sneakers x Culture: Collab
Grant, S: Katsushika Hokusai
Daniel Arsham
Banksy
Diane Von Furstenberg: Woman Before Fashion
A History of the World in 10 Dinners
A History of the World in 10 Dinners
Yayoi Kusama x Louis Vuitton
YSL LEXICON
Inside Marrakesh
Tom Ford 002
David Yarrow Photography
Ralph Lauren's Polo Shirt
Dior by Roger Vivier
Nike SB: The Dunk Book
Stone Island
From the Archive RIMOWA
The Women Who Revolutionized Fashion
OMA NY
Wineries of the World
Coming Home
The United States of Fashion
Alaia Afore Alaia
Avocadomania
Homicide
Mark Rothko
Storytelling: David Yarrow
Cats and Books
Share the Joy of Painting with Bob Ross
Schumann's Whisk(e)y Lexicon
Fashion Together
Barbie(TM): The World Tour