dit werk kent de volgende uitvoeringen

Hardback
Pavlova & meringue
ISBN
9789461431271

verschijningsdatum
01/09/2015

Personen

Lene Knudsen

Bonne Maman
Haribo    
Ice tea    
Koken en bakken met matcha thee    
Mug cakes    
Pavlova & meringue
Pavlova & meringue    
Zoete pizza s    

Nicoliene Meutstege

Pavlova & meringue
Pavlova & meringue    

Frederike Plaggemars

Broches en pins    
Cheesecakes van Berko    
Chocolade    
De enige echte smoothies, sappen en shakes    
De enige echte smoothies, sappen en shakes    
De smaak van chocolade    
Detox    
Droog!    
Eclairs!    
Eten uit de oven    
Gehaktballen
Hamburgers de luxe    
Hamburgers de luxe    
Het EXKI kookboek    
Karamel    
Koken kun je altijd leren...    
Koken met kruiden & bloemen    
Koken voor kids met allergieen    
Larousse brood    
Onweerstaanbare taarten    
Pavlova & meringue
Pavlova & meringue    
Power bonen, kikkererwten, linzen, kiemen en andere plantaardige eiwitten    
Power sapjes en smoothies    
Rauwe vis    
Recepten uit Canada    
Suikerbloemen    
Suikerfiguren    
Super pops    
Survivalgids voor papa's    
Taarten    
Tartelettes!    
Verjaardagstaarten    

NUR Codes (sub)

440 Eten en drinken algemeen

Eten mag !    
Indonesisch kookboek    
Vlaanderen kookt!    
Fatburners    
Voor diabetici    
Tijd voor koffie    
Oma's kruimeltaarten    
De smaak van asperges    
Sandwich boutique box    
High tea boek-box    
Asperge boek box
Het kweekvlees kookboek    
Lekker eten zonder buikpijn    
Koffietijd Kookboek    
Koffietijd kookboek | 2 De lekkerste 60 koffierecepten    
Koken met het beste van Veluwse bodem
Herman breekt uit    
Broodtrommelboek    
Par amour pour le Vietnam
The Royal Heritage Cookbook
Genieten van gebraad    
Uit liefde voor Vietnam    
bouillon! zomer 2015    
Het heerlijke taartenbakboek    
Uw cholestorol onder controle    
De smaak te pakken    
Het Complete Kookboek    
Koken voor elke dag    
Vegetarisch genieten    
Kids aan het bakken    
Voorgerechten    
Hoofdgerechten    
Nagerechten    
Goed in je vel met de Vijf Elementen    
Het Fishes kookboek    
Ik eet, dus ik ben    
Iens
Master chefs for home chefs | 2    
Master Chefs for Home Chefs | 3    
Topkoks voor Thuiskoks /04    
Topkoks voor thuiskoks | 6
Topkoks voor thuiskoks | 5    
Minikookboekje: partyhapjes
Pig    
Lekker & gezond koken    
voedingsvoorlichting en gastronomie 2007-2008    
Willem Wortel methode    
Op zoek naar de Perfectie | 2    
Een goed wijnjaar    
Proeven van pralines    

BISAC Codes

COOKING / Methods / Baking

Meesterlijk brood    
Bakken met Menno    
Tarte tatin    
Gezond bakken    
Feest!    
Rutger bakt    
Pavlova & meringue
Pavlova & meringue    
Goe gebakken | 2    
Polles Pannenkoekenboek    
Meer meesterlijk brood    
Kookschool patisserie    
The new easy    
Bakbijbel    
Cake in een mok    
Patisserie    
Zoet & Goed    
Mary Berry's bakbijbel    
Klassiekers van Paul Hollywood    
Kaneel & Kardemom    
Heel Holland bakt brood    
Heel Holland Bakt met Annemarie    
What to Bake & How to Bake It
Modernist Bread
Honey en Co - Ons bakboek    
Menno's superheroes kookboek    
Bakgeheimen    
Bakken    
Het hartige bakboek    
Heel Holland bakt mee | Seizoen 5    
Sweet    
Het Laura’s bakery bakboek    
Laura's bakery, het basisbakboek    
Strooigoed    
Heel Holland Bakt Kerst    
De Brabander bakt    
Heel Holland Bakt - Leer bakken met Hans    
Little Tarts    
The Nordic Baking Book
Pannenkoeken    
3 ingrediënten bakboek    
Het grote ovenhandboek    
Cheesecake    
Bakken zonder Tarwe    
Polles Taartenboek    
Quiche & Hartige taart    
I love chocolate    
Modern baking    
Andere koek    
Suqar    
Bakken met een tropische twist    

Uitgevers

Good Cook B.V.